Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Как се слага презерватив

Как се слага презерватив в 11 лесни стъпки

Чудили сте се как се слага презерватив правилно и защо е важна употребата му? В тази статия от блога ще навлезем в дълбокото що се отнася до темата за правилната употреба на презервативи, как се използват, от какво предпазват и защо са важен и ефективен метод за защита.Използването на презервативи е един от най-ефективните начини да се предпазите от неприятни инфекции предавани по полов път, както и нежелана бременност. Това е прост, но ефективен инструмент, който може да ви помогне да се радвате на здравословен и задоволителен сексуален живот.

Въпреки това много хора продължават да смятат, че използването на презервативи не е от толкова голямо значение. Често се смятат за неудобни, трудни за използване, намаляващи усещанията или просто за ненужни.

В това ръководство ще предоставим ясни и подробни инструкции как се слага презерватив, за да се чувствате уверени и силни в решенията си, що се отнася до сексуалното ви здраве. Целта ни е да ви предоставим точна информация по достъпен и разбираем начин, така че да можете да защитите себе си и партньора си, докато се наслаждавате на пълноценно сексуално преживяване.

Как да изберем подходящ презерватив?

На пазара има предлагане на различни марки и видове презервативи, които се различават по цена, но доста рядко по качество. На практика, за да бъдат допуснати на пазара, презервативите на конкретен производител трябва да преминат различни тестове за издръжливост и качество.

Съществуват презервативи пригодени за вагинален и анален секс, като втория вид са малко по-дебели. На практика разликата между двата вида не е много голяма и единия вид не предпазва много повече от другия. Едновременно с това със сигурност сте виждали всякакви вариации и маркетингови трикове, които обещават повече усещане, повече възбуда, повече стимулация и т.н. Главната цел на един презерватив е да предпазва и всички го постигат, но що се отнася до други допълнителни екстри, може би е най-добре да подходите с едно наум. Надали уребрението по цялата дължина на презерватива само по себе си може да бъде причина за толкова по-добрата стимулация на вагиналните стени, нали? Каквито и допълнителни екстри да има, те не променят как се слага презерватива.

При избора на презерватив най-важното е да не е прекалено голям, за да не се изхлузи по време на секс. Всички презервативи са пригодени да поберат в себе си дори и мъжете, които значително се отдалечават от средностатистическата дължина на пениса от около 14 см.

Това поставя въпроса, какво да правят тези мъже, чийто пенис е с обиколка (дебелина) над нормата от около 12 см? За щастие, производителите са помислили и за тях, създавайки презервативи, подходящи за надарени господа. Може да ги намерите като XXL или всякакви други начини за описване на голям размер.

Откриването на подходящия презерватив е лесна работа, ако членът ви е със средностатистическа или близка до тази големина. Практически няма да излезете от магазин, в който се продават презервативи, без да намерите подходящ за вас размер.

По друг начин обаче, стоят нещата за по-надарените мъже. Ако знаят обиколката на пениса си, могат да изберат подходящ презерватив на база тази информация, тъй като на опаковката винаги е описан размерът на дадения продукт. Ако ли не, вариантът е проба-грешка. Освен това, намирането на големи размери презервативи не е най-простото начинание и по-скоро щастливците трябва да търсят в специализирани или добре заредени магазини.

Стъпка по стъпка – Как се слага презерватив?

@kexbg

Презервативите са ефективният начин да се предпазите от нежелана бременност и неприятни инфекции. Ето как правилно се слага презерватив в няколко лесни стъпки! #bulgaria #bulgaria🇧🇬 #tiktokvairal #bulgariatiktok #bulgariantiktok #fyp #bulgarian #българиятикток #българиятикток💪🏽 #българивтикток #tiktokbulgaria #bulgarianthings #bulgariantiktoker #българия #българскитиктокъри #факти #интереснифакти #информация #интереснифакти #полезно #полезенблогър

♬ Ibiza – Jarico

1. Проверете срока на годност

На първо място, е необходимо да се уверите, че презервативът е в срок на годност. Не бихте хапнали нещо със срок изтекъл преди година и половина, нали?

2. Отворете внимателно опаковката в единия край

От страната, където опаковката е назъбена, хванете и скъсайте внимателно по дължината, като внимавате да не нараните презерватива, тъй като е възможно опаковката да го пробие.

3. Намерете правилната страна за поставяне

Понякога е малко трудно да се разбере, коя е правилната страна, но тя определено е от значение, тъй като презервативът е навит и може да се развие само в правилната посока. Ако тръгнете да го слагате откъм грешната страна и целта ви е да се предпазите от полово-предавани инфекции е необходимо да изхвърлите презерватива и да използвате нов, като внимавате да го поставите от правилната страна. Един път докоснал се от грешната страна (тази, която ще навлиза в партньора), то той е вече безполезен.

4. Уверете се, че пенисът е в еректирало състояние

Няма как да сложите презерватив на пенис, който не е в ерекция. Затова, трябва да се уверите, че малкият е порастнал и готов за работа. Малко лубрикант в презерватива би направил преживяването доста по-добро. Препоръчваме ви да е не повече от грахово зърно, тъй като прекомерната употреба на лубрикант вътре в презерватива увеличава шансовете той да се изхлузи по време на сексуалния акт.

5. Стиснете резервоарчето на върха

По този начин, се уверявате, че в презерватива няма да остане затворен въздух, а и че спермата ще се събере на правилното място – в резервоарчето на върха. Въздух вътре не трябва да има, тъй като може да спомогне за изхлузването по време на акта, както и може да спомогне за спукването на самия презерватив.

6. Развийте презерватива внимателно по дължината на пениса

След като пенисът е в ерекция, изкарали сте презерватива, сложили сте малко лубрикант и сте го поставили от правилната страна върху главичката е време да го развиете внимателно по дължината на пениса, толкова колкото е необходимо, за да стигне до основата.

7. Проверете цялостта на презерватива

След поставянето проверете за забележими наранявания и/или дупки. Ако забележите нещо нередно го изхвърлете и поставете нов. Вече знаете как се слага презерватив от предишните стъпки, така че просто ги повторете.

8. Следете състоянието на презерватива по време на акта

Въпреки, че са тествани многократно и отговарят на производствените изисквания, винаги е възможно да се произведе презерватив с дефект. Затова е добре да хвърляте по едно око от време на време дали презервативът все още е цял. Ако забележите, че нещо не е наред, преустановете акта незабавно и поставете нов презерватив.

9. Премахване на презерватива

Презервативът се премахва веднага щом пенисът еякулира. Тъй като след свършване, кръвта от пениса започва да напуска кухините и ерекцията спада, има голям шанс от изхлузване. За да предотвратите оставането му в партньора, изкарайте члена от вагината/ануса, държейки го за основата веднага след еякулация и тогава махнете презерватива.

10. Проверете цялостта отново

След като вече сте махнали презерватива е добра идея да проверите цялостта на презерватива, за да сте сигурни, че сексуалният акт е бил наистина безопасен. Възможно е по презерватива да е имало миниатюрни незабележими дупчици. Хванете го от основата и го изтискайте надолу както паста за зъби. Ако нищо не излезе, значи всичко е наред.

11. Изхвърлете използвания презерватив

Най-добре е да го увиете в тоалетна хартия и да го изхвърлите в коша за боклук. По този начин ще предотвратите изтичането на течността в него. Не го изхвърляйте в тоалетната, тъй като лесно може да запушите тръбите.

Еднократна употреба

Презервативите са предназначени само и единствено за еднократна употреба. Никога не трябва да използвате презерватив повторно.

Обобщение

Презервативите са важна част от практикуването на безопасен секс, тъй като предпазват от нежелана бременност и полово-предавани инфекции. Въпреки това, те са ефективни, само когато са използвани правилно.

Винаги проверявайте срока на годност, цялостта на опаковката, като я отваряте внимателно. Когато поставяте презерватива, оставяйте място за семенната течност и внимавайте да го поставяйте от правилната страна. Винаги го дръжте в основата, когато се отдръпвате от партньора си при изкарване. Изхвърляйте презерватива след като го използвате.

Ако следвате тези правила, ще сте сигурни, че знаете как се слага презерватив правилно и, че е по най-ефективния начин.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader