Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
камилско копито

Камилско копито? Ето как да го избегнете

Чували ли сте израза камилско копито? Ако нямате идея за какво става на въпрос и това е първата статия с обяснение, на която сте попаднали, ще намерите отговор в следващите редове. В случай, че сте наясно от значението и търсите решение на проблем, имаме какво да предложим и на вас по-надолу в текста. Ето всичко, което трябва да знаете за камилското копито.

Какво е камилско копито?

Камилско копито (Camel toe) е жаргонен термин в английския език, който се отнася до формата на костта на т. нар. венерин хълм, и наподобяващ формата на крака на камила, и по-конкретно големите пръсти на крака.

Камилското копито най-често се формира, когато жената носи тясно-прилягащи дрехи и контура на срамните устни се вижда през облеклото. Тясно-прилепналните панталони, които обгръщат интимната зона, подчертават големите срамни устни на жената, създавайки форма, наподобяваща камилско копито.

Как се появява камилското копито?

Камилското копито често се получава при носенето на бикини или бански, клинове, или всякакво облекло, което е от разтеглива материя, която покрива вагианта. Заради комбинацията от тънкия плат и това, че клинът е прилепнал към вагината, контура на венериния хълм се очертава и става напълно видим.

Често срещано явление ли е камилското копито?

Да, да имаш камилско копито е напълно нормално и често срещано при жени, които носят тесни панталони. Също толкова често е да се получи и при носенето на бански, тъй като мократа материя обгръща интимната зона, придавайки повече контур на пубиса.

Как да избегнем камилското копито, когато носим прилепнални дрехи?

Ако не искате да спирате да носите прилепнали дрехи, но и не искате да привличате внимание към интимната си област, има няколко неща, които може да направите.

Първото, което да опитате е да носите бельо, което прикрива силуета на срамните ви устни. Това ще намали шанса за появата на камилско копито, но няма да го елиминира напълно. Комбинацията от по-плътно бельо и по-плътен клин също биха спомогнали за намаляване на честотата на появяване.

Друг сравнително лесен вариант е да носите ежедневна превръзка, тъй като нейната плътност до голяма степен би прикрила подаващ се контур.

Защо някои жени получават камилско копито по-често от други?

Камилското копито до голяма степен зависи от анатомичните фактори от женското тяло, което означава, че жени с по-видими или по-ниско стоящи вагинални устни са по-податливи.

Какво мога да направя?

Най-важното нещо, което трябва да знаете е, че всяко тяло е красиво и трябва да се радвате на всяка част от тялото си! Ако можете дори, отпразнувайте от време на време факта, че сте жена и не се притеснявайте от камилското си копито, а спокойно го показвайте. Някои хора твърдят, че е моден тренд, докато други, че трябва да бъде избягвано на всяка цена. Решете сами за себе си с кое твърдение по-скоро се припознавате и какво бихте направили по въпроса.

Ако все пак искате да го скриете или избегнете като цяло, вече сме ви дали съвет как това би било възможно.

Има ли определено облекло, което прикрива камилското копито?

Ако ви притеснява, можете да започнете да носите панталони и бельо от по-дебела и плътна материя. Освен това, можете да носите и туники или тениски, които са издължени и прикриват долната част от тялото ви до някаква степен.

Заключение

В крайна сметка, камилското копито е нещо изключително нормално. Ако ви притеснява има няколко начина да се справите с проблема. При всички положения, не трябва да се притеснявате от собственото си тяло, а напротив, трябва да обичате всяка своя извивка.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader