Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!

Скуъртинг: Какво знаем за неуловимия скуърт оргазъм?

Под скуъртинг се има предвид изхвърлянето на прозрачна водниста течност от вагината по време на или точно преди получаването на оргазъм. Скуърт при оргазъм не се наблюдава при всички жени, а при тези които умеят може да се случва при всяко свършване или само от време на време.Този вид оргазъм включва мощно изхвърляне на урина от мехура и често се характеризира с количеството на течността, но в случая от по-голямо значение е вида на течността, отколкото колко мокро леглото е след това.

В следващите редове целим да ви запознаем с всичко известно за така нареченото скуъртване – как точно се нарича, какво представлява, при какви условия се случва, както и съвети за достигането на скуърт оргазъм. Важно е жените да познават и да продължават да опознават себе си, особено, когато това е свързано с получаването на страхотно удоволствие.

Други имена за скуърт оргазъм

Скуърт оргазмът понякога също се нарича и женска еякулация. Скорошно проучване показва, че има разлика между скуъртинг, женска еякулация и изпускане по време на секс. Въпреки това, терминът скуъртинг в ежедневието се използва като нарицателно и за трите вида изхвърляне на течност.

Каква е разликата между скуърт оргазъм, женска еякулация и сексуално изпускане?

И трите термина включват изпускането на течност от мехура по време на секс. Някои хора ги смятам за взаимнозаменяеми термини, тъй като се случват горе долу по време на оргазъм, но в реалност са различни неща.

При скуъртването, изхвърлянето на течността се случва при получаването на оргазъм , като количеството отделена течност е доста повече, отколкото при еякулация. В реалност голямата разлика идва от вида на изхвърлената течност.

Скуъртът е прозрачна и водниста течност, а при еякулацията тя е доста по-плътна бяла течност (често описвана като млечна). Женската еякулация включва изпускането на урина и субстанция от бартолиновите жлези – малки канали във вагиналната стена, които се вливат в уретрата. Те много наподобяват простатните жлези на хората с пениси.

Митове и грешни схващания около скуърт оргазмите

Мит: Скуъртването е фалшиво

Скуъртването е напълно истинско. Не само това, но учените са успели да документират този феномен. Въпреки това са необходими повевче изследвания, за да се установят конкретните причини за скъртинга, както и за женската еякулация. Част от неяснотата покрай скуъртването е причинена от варирането на бартолиновите жлези от човек на човек.

Мит: Скуъртването е същото като уринирането

Скуъртването не е същото като уринирането, но течността наистина идва от пикочния мехур и съдържа някои от съставните химикали на урината. Изследователите го описват като изключително много разводнено в сравнение с урината, като също може да съдържа белезникава течност от бартолиновите жлези.

Проучване, проведено в лаборатория, което е съблюдавало хора, получаващи оргазъм, намира, че скуъртването не е просто загуба на контрол над пикочния мехур. Изследователи първо изследвалите урината на участниците в експеримента, за да са сигурни, че мехурът е празен, преди да започнат да мастурбират или правят секс с партньор. При доближаването до кулминацията, празните мехурите на участниците се пълнят с течността, която впоследствие излиза и се нарича скуърт.

Мит: Всички жени могат да скуъртват, ако приложат една и съща техника.

Трудно е да се каже какъв процент от жените са достигали до скуърт оргазъм през живота си, тъй като няма много проучване по темата. Освен това, в научните трудове често не се прави разлика между еякулация и скуърт.

Според едно от проучванията, 54% от жените са достигали до еякулация, а до скуърт само около 5%. Това означава, че има жени, които никога през живота си не са достигали до този вид оргазъм, а и може и никога да не успеят.

Причината за това може да се корени в уникалността на тялото на всеки един от нас. Това е няколко мм встрани, онова е няколко мм по-голямо или по-малко и когато събереш всички малки различки, ето ти една голяма.

Как да достигнете скуърт оргазъм?

Повечето оргазми сами по себе си са супер усещане, независимо дали присъства скуърт в уравнението или не, така че не се стресирайте прекалено ако никога не сте достигали еякулация или скуъртинг. Както всичко друго свързано със секса обаче, експериментирането е винаги забавно. Ако сте любопитни дали можете да скуъртвате, ето няколко практически съвета, които може да ви бъдат от помощ:

  • Предварителна подготовка: Най-голямата пречка за някои хора да достигнат скуърт оргазъм е притеснението, че могат да се напишкат по време на секс. Ако все пак сте решени да достигнете до скуърт оргазъм, трябва да премахнете това ваше притеснение. Изпразнете мехура си преди секс и сложете хавлия на леглото. Това със сигурност ще успокои нервите и ще отпусне съзнанието ви.
  • Включете Г-точката в забавлението: Дори механизмите за еякулация или скуърт да не са напълно разбрани, мнозинството от хората вярват, че оргазмите, при които Г-точката е взела главно участие са определено най-лесният път към успеха. Запомнете, че Г-точката е мека, месеста вдлъбнатина, позиционирана на предната стена на вагината. Най-лесно може да я достигнете с пръст или с пръстта на вашия партньор.
  • Грабнете играчка: В днешно време вече съществуват вибратори за Г-точка, които се отличават с леко извит нагоре връх, спомагащ директна и лесна стимулация.
  • Изберете подходяща поза: Пенисът също може да окаже директна стимулация по време на секс, но само в някои определени пози. Някои от тях са обърната ездачка и кучешката.
  • Ами клитора?: За повечето жени клитора е неизменна част от всеки разтърсващ оргазъм. Не забравяйте да му отделите голямо внимание при опитите си да достигнете скуърт оргазъм.
  • Отпуснете се: Жени, постигнали скуъртинг, казват, че едно от най-важните неща е да отпуснеш мускулите на тазовото дъно. Както вече казахме, усещането може много да се доближава до напишкване, а инстиктът подсказва да се стегнем. Преборете го и отпуснете мускулите!

Скуъртинга не е единствения оргазъм

Скуърт оргазмът играе толкова голяма роля в порното, че някои хора вярват, че той е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена и че всяка трябва да се стреми да го изпита. Порно актьорите признават, че не винаги това, което е показано във филмите за възрастни е истина, така че не трябва да впрягаме толкова.

Някои хора вярват, че има различни видове оргазми, други считат, че няма нужда от категоризиране и етикети. Едно е сигурно обаче, всеки оргазъм е различен, но при почти всички от тях усещането е просто невероятно. Наслаждавайте се на всеки, независимо дали завършва със скуъртинг или не.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader