Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
15-те основни правила за френска любов

10-те основни правила за френска любов

Великата френска любов, позната също и като свирка, минет, фелацио или орален секс, може да е плашеща за някои, но определено е единият от най-добрите и приятни сексуални актове за доставяне на удоволствие, които имате в арсенала си. Въпреки, че поемането на пълния контрол върху пениса на вашия партньор може да създава чувство за власт у вас, е възможно понякога да се чудите дали техниката ви може да претърпи леко подобрение. В края на краищата, как се прави добра свирка? В училище определено не са ни учили.

Всичко се свежда до лични предпочитания. Въпреки това, за много дори просто получаването на френска любов действа изключително възбуждащо. Мъжете обичат свирките, понеже самият акт много наподобява сексуалния акт, но е едно доста различно преживяване – те могат просто да се отпуснат, да получат и да се насладят на това, което се случва пред тях.

Също така, зрителният елемент от това да гледаш как пениса ти влиза и излиза от уста определено надървя огромна част от хората. Освен това, нито чекията, нито проникващият секс могат да създадат същото чувство като френската любов. Устата е мокра и топла, също като вагината, но устните и езика са живи, игриви и незаменими произведения на изкуството.

Определено не е за всеки, тъй като сексуалните предпочитания се решават единствено от теб самия, но когато наистина „усещаш“ даден партньор, свирката може да бъде страхотен начин за подсилване на емоциите.

Въпреки, че може да не изглежда толкова интимно, колкото секса, защото няма много контакт лице в лице, желанието да направиш свирка със сигурност увеличава нивото на доверие и интимност, а това понякога остава недооценено.

Връщайки се към техниката, какво трябва да знаете за френската любов, освен… най-основното? Ето как да подобрите свирките, които правите, според сертифицирани секс експерти.

1. Ентусиазъм.

При всички положения, първото и основно правило за една добра свирка е наистина да искате да го направите.

Най-често срещаното оплакване от страна на мъжете, що се отнася до свирките, не е свързано с техниката, а е изцяло свързано с ентусиазъма, който половинката им показва по време на акта. Те наистина се наслаждат на преживяването само ако и партньора им се наслаждава.

Има голяма разлика между „Правят го за мен, защото ми харесва“ и други, които наистина се възбуждат от това да доставят орално удоволствие на своя партньор.

Това не означава, че трябва да се преструвате, че правите нещо, което ви харесва, когато това просто не е така. Като цяло, никога не правете нещо, което не ви допада, само защото вашия партньор го изисква от вас. Ако все пак обмисляте да задоволите някого орално, а смятаме че това е така, щом четете тази статия, най-доброто нещо, което може да направите по време на свирка е да сте ентусиазирани и да се наслаждавате.

Има няколко начина да покажете колко ви харесва:

  • Зрителен контакт. Не се втренчвайте, забравяйки да мигате, тъй като това ще е меко казано странно, но поглеждайте нагоре към партньора си от време на време, наблюдавайки езика на тялото и лицето.
  • Кажете им колко сте възбудени – как се усеща колко са надървени в устата ви и колко много това ви харесва. Нещо много просто, но изключително ефективно.
  • Попитайте ги какво искат. Питайки какво им харесва и съответно кое не им харесва означава, че ви пука и искате да доставите максимално удоволствие на вашия партньор. Може просто да попитате „Харесва ли ти така?“ или „Достатъчно мокро ли е?“. Въпрос, който ще е добре да избягвате е „Ще свършваш ли вече?“. Ако вашия партньор не си пада по сесията с въпроси и отговори, просто му кажете да ви държи ръката по време на акта и да я стиска, когато правите нещо, което му допада. Така по-лесно ще се напаснете и ще разберете какво наистина му харесва, като и вие самите ще разберете, че се справяте добре.

2. Използвайте ръце.

Френската любов може и да се зачита за орална любов, но това съвсем не означава, че трябва да разчитате единствено и само на устата си.

Ако устата ви започва да се изморява след няколко минути, може би засмуквате прекалено силно – така, че прехвърлете част от отговорността на ръцете си.

Ето как би изглеждала комбинацията след няколко минути:

  1. Обгърни пениса с доминатната си ръка, а след това и с уста.
  2. Допри ръката до устните си – показалеца и палеца, които образуват О, трябва да се докосват до устните и да останат докоснати.
  3. Движи ръката заедно с устните си нагоре-надолу по пениса.

Ако пенисът им е по-голям от средното, може ръката ти да не е допряна то устните, или пък да добавиш и втората ръка под първата.

От тук нататък можеш да експериментираш – да придаваш въртеливо движение от китката докато движиш ръката нагоре-надолу.

Не оставяй другата ръка без работа – използвай я за да масажираш топките – дръж ги в шепата си и леко ги стискай, но внимавай да не е прекалено силно – все пак са много чувствително място.

3. Не се притеснявайте да добавите слюнка (и то много).

Обикновено всеки има своите лични предпочитания, що се отнася до нивото на мокрота, но голяма част определено се съгласяват, че за истински добрата френска любов е нужна много слюнка. Не искате да прекалявате, но всеки път в който пениса започва да се усеща леко сух, можете да се изплюете върху него.

Друг начин да добавите влажност, защо не и вкус е да използвате лубрикант. Съществуват продукти, които са създадени точно за тази цел.

4. Дръжте езика си мек и отпуснат през по голямата част от времето

По време на френската любов, езикът предоставя топлота, текстура и мокрота, която не може да бъде изпитана другаде.

За да се увеличи максимално това усещане, се препоръчва езикът да остане мек докато се движите нагоре-надолу, като използвате върха на пениса върху главичката и по кожичката под нея (което е най-чувствителното място на пениса).

5. Разчупете визуалния компонент

Той е изключително важен. Ако сте легнали на леглото и вие сте между краката му, опитайте да се преместите отстрани, променяйки традиционния облик.

Може и да опитате на различни места из стаята – докато той е опрян прав до стената, докато вие сте на колене пред него. А защо не и пред огледало, за да могат се наслаждат на преживяването от всеки ъгъл.

6. Опитайте „дълбоко гърло“.

Така наречения „deep throat“, или буквално преведено на български дълбоко гърло, се нарича, когато поемете целия член толкова надълбоко в устата си, че стига до гърлото. Определено може да се нарече техника за напреднали заради рефлекса за повръщане.

При някои той се активира по-лесно, отколкото про други, но ако можете да го тренирате (например със сладолед на клечка или нещо подобно), определено ще изумите вашия партньор.

Не само, че усещането от тази техника във френската любов е прекрасно (тъй като гърлото е по-тясно от устата), но тя действа изключително възбуждащо заради визуалния ефект – целият им член изчезва дълбоко в устата ви.

7. Настанете се удобно.

Няма по-лошо от това да доставяте орално удоволствие и да усещате как врата ви се схваща или коленете ви посиняват от неудобна позиция. Така, че осигурете на себе си и вашия партньор поза, която ще направи преживяването максимално приятно и за двама ви. Например поставете възглавница под коленете си.

Тестването на различни позиции може да бъде забавен начин за експериментиране, като също така ще понижи напрежението и стреса. Ако определена поза не работи и двамата ще сте наясно – така че се посмейте на ситуацията и просто я сменете. Това ще направи целия процес доста по-приятен.

8. Помислете за перфектният край.

Като човекът, който доставя орално удоволствие е добре да знаете предварително какво искате по време на процеса на еякулация. Ако това да ви свършат в устата и го глътнете не ви плаши – супер. Но ако е проблем има и други неща, които можете да направите и е добре да ги комуникирате предварително.

Ако не харесвата сперма в устата си, кажете на партньора ви да предупреди преди да свърши – изкарайте члена от устата си и продължете стимулацията с ръка, оставяйки го да свърши по вас.

Мъжете обожават, когато свършват в устата ви и преглътнете спермата. Това показва, че наистина го приемате, а изплюването ще е по-скоро неуважително и ще означава, че ви е гнус от него.

9. Скрийте зъбите.

Зъбите и свирките не споделят приятни общи моменти. Тъй като зъбите са огромна част от устата, е добре да знаете какво да направите с тях по време на френска любов. Покрийте ги с езика си, или използвайте върха на устните си, за да избегнете контакт на зъбите с пениса.

10. Облизвайте го като сладолед

Страхотна и препоръчана техника е да го облизвате от горе до долу и обратно, точно както бихте облизали разтапящ се сладолед. Правете го бавно, покачвайки напрежението преди отново да поставите пениса в устата си. Със сигурност това забавяне ще го накара да полудее.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader