Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Анални играчки

Показване на 1–20 от 57 резултата

Анални играчки за анално удоволствие

Аналните играчки идват във всякакви форми, размери и цветове. Без значение дали е изработена от твърд метал или мек силикон, дали е фиксиран анален разширител или подвижно анално дилдо – когато е правилно използвана, аналната играчка от този тип носи невероятни моменти на удовлетворение не само на жени, но и мъже. На какво се дължи това? Анусът е изключително чувствителна ерогенна зона заради наличието на голям брой нервни окончания, като при тяхната стимулация се постига особено силна възбуда. Затова аналната стимулация бива описана като особено вълнуваща. Въпреки това, най-вече начинаещите не бива да пришпорват игрите като трябва да действат бавно и внимателно за да не наранят или причинят болка на себе си или своя партньор. Веднъж открили удоволствието от използването на анални играчки обаче, аналният оргазъм може да се каже, че е дори по-интензивен от момента на кулминация от вагинален оргазъм.

Какви видове анални играчки съществуват?

Аналният секс може да получи допълнителен тласък с многото различни съществуващи продукти. Това включва например анални броеници и анални топчета, които при бавно издърпване разпространяват вълни от удоволствие през тялото ти, благодарение на многото различни по размер елементи. 

Едни от най-харесваните анални играчки са просто устроените дилда с вендуза. Този тип играчки често могат да бъдат използвани заедно със страп-он колани, тъй като основата им е особено подходяща за захващане.

Съществуват и анални вибратори, подобно на вагиналните, които са оборудвани с един или два мотора за приятни вибрации. Формата им е пригодена към анатомичното устройство на ректума. Има също и такива с въртящи се глави, тласкаща функция наподобяваща истински секс и различни нива на вибрация. 

Ами така наречените Butt plugs или както са по-известни на български – анални разширители? Това са еротични “анални тапи” (в буквален превод), които можете да носите в ежедневието си тайно от всички около вас, или по време на секс за допълнително изпълващо чувство. 

Кои анални играчки са подходящи за начинаещи?

Въпросът за това каква да е първата анална играчка вероятно касае много хора, но може би малко ще те разочароваме със сравнително кратък отговор: просто опитай това, което ти харесва най-много по отношение на външен вид и тип стимулация! При всеки случай е добре да се подхожда бавно и спокойно в началото и да не се хвърляш на най-големия размер от първия път.

Правилното приготовление

Използването на анални играчки до някаква степен изисква предварителна подготовка за да се намали риска от болка или нараняване. За да се отпуснат мускулите на ануса е добре първо да бъдат стимулирани с пръсти. Лубрикантът може да се каже, че е неизменна част от аналния секс тъй като е особено полезен за едно по-гладко и нежно проникване. Любителите на този тип забавления с повече опит по принцип нямат нуждат от такъв тип подготовка и обикновено могат директно да започнат стимулация с масаж на Г-точката или простатата с помощта на анален разширител или анален вибратор. В зависимост от личните предпочитания, аналните играчки могат да се използват в подготовката за анален секс или да бъдат включени в правенето на любов.

Грижа и хигиена

Особено при любовни игри, включващи анални играчки, правилната хигиена и грижа са от изключително значение. Препоръчително е играчката да бъде почистена с вода и малко сапун веднага след употреба като след това се подсуши с хартиена или хавлиена кърпа. При желание, за допълнителна дезинфекция, може да се използва и специален спрей за почистване на секс играчки. Те действат антибактериално и противогъбично, предотвратявайки образуването на микроби. За да е още по-хигиенично удоволствието от включването на анални дилда, анални броеници и пр. в любовната игра може да използваш и анален душ. Пълни се с приятно топла вода и се вмъква директно в ануса преди употребяването на анални играчки. По този начин нищо не възпрепятства приятното и най-вече чистото анално удоволствие, избягвайки неприятни изненади.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader