Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Вибратори

Показване на 1–20 от 51 резултата

Какво представлява вибраторът?

Вибраторите са електромеханични, изградени от различни материали и задвижвани от един или повече мотори, които създават приятните вибрации. Секс играчките спомагат мастурбирането като използването им е еднакво разпространено сред мъже и жени. Те се прилагат върху различни части от тялото с цел стимулация и задоволяване. В това число влизат разбира се и интимните зони – вагинални, клиторни, анални както и пениса.

При избирането на вибрираща играчка се уверете, че е направен от благоприятен за кожата медицински силикон. Категоризирани според захранването, те биват презаредими или със сменяеми батерии. Моделите, работещи със сменяеми батерии, са често по-достъпни от другите и са перфектен избор за хора, които желаят да изпробват секс играчка за пръв път. Презаредимите вибратори в повечето случаи са водоустойчиви и позволяват забавления във ваната или под душа без никакво притеснение.

Какви видове вибратори съществуват?

Вибраторите се категоризират по начина на използване или частта от тялото, която стимулират. Съществуват следните категории:

Класически вибратор: Тази секс играчка обикновено има изцяло права форма и стимулира жената вагинално. Тя е удачна за използване от начинаещи, които тепърва настъпват в света на удоволствието и искат да разнообразят сексуалния си живот, с помощта на секс играчка

Lay-on вибратор: Тези почти изцяло плоски и ергономично-оформени вибратори предоставят външна стимулация. Те помагат на жената да се самозадоволява клиторно или по време на секс. Lay-on вибраторът е подходящ да се използва при любовната игра за да се стимулират ерогенните зони на партньора, а именно пениса, тестисите или зърната. 

Вибриращ напръстник: Името само по себе си подсказва, че тези малки играчки се поставят на пръстите. Универсални са, означавайки че са подходящи да се използват по време на секс или при мастурбиране. Вибро-напръстниците са приложими за външна стимулация както от мъже, така от жени.

Г-точка вибратори: Във облика на тези вибратори има голяма извивка във върха, която е характерна за тяхната категория. Използват се вагинално, като върха на играчката сочи към пъпа. Извития връх масажира горната вагинална стена посредством лек натиск, за да стимулира Г-точката. 

Рабит/мултифункционален/зайче вибратор: Тези играчки разполагат с поне две части за стимулация – едната по-малка за клитора и друга по-голяма, която се използва вагинално. Това позволява на играчката да стимулира две ерогенни точки едновременно. В последно време е възможно да намерите и модели, които имат допълнителен “израстък”, който се използва за анална стимулация. 

Пенис вибратор: Представителите на мъжкия пол могат да стимулират пениса си със силни вибрации. Вибраторите за мъже, подобно на мастурбаторите, често имат отвор в корпуса, където се вкарва пениса. По този начин играчките за механично стимулиране с ръка добавят приятни ритмични вибрации и повече интензитет при самозадоволяване. 

Вибратор за двойки: Често са под формата на буквата „С“, с тесен край, който се пъха във вагината, а по-дебелия се полага върху клитора. Жената ползва играчката по време на секс. При вагинален секс и двамата партньори усещат вибрациите, допринасяйки за споделен оргазъм.

Анален вибратор: При вибраторите за анална стимулация има голямо разнообразие. Много от моделите притежават конусовидна форма, като butt plug за да улеснят проникването. Същевременно има и такива с извита форма, които са по-подходящи за мъже, тъй като се използват за масаж на простатата. Заради извития си връх, тези играчки с голяма точност достигат и стимулират мъжката Г-точка. 

Мини вибратори: Перфектни за моментите, когато сте в движение! Почти всички категории имат и своята мини версия. Компактният им размер прави тези секс играчки перфектния спътник при пътувания.

Вибратори с дистанционно управление: Стимулация и удоволствие без да използвате ръцете си – това предлагат вибраторите с дистанционно. Благодарение на дистанционното няма да трябва да се борите с играчката в ръцете си за да сменяте различните програми и степени. Вибро-яйцата например са малки вибратори за вагинално ползване, които се управляват с дистанционно. Поради това са се утвърдили като популярен избор на играчка сред двойки. Дали някъде навън или вкъщи, жената носи малкото вибриращо яйце в себе си, а нейният партньор държи дистанционното и владее нивата на наслада.

Вибратори, управлявани от смартфон: Откакто има смартфони и приложения за тях, вибраторите управлявани от мобилно приложение покориха пазара за секс играчки. Някои приложения позволяват контролиране на вибрациите от големи разстояния. Това е идеално за случаите, в които двойката е физически разделена или водят връзка от разстояние. С помощта на приложението, единия от партньорите може директно да се грижи за удоволствието и оргазмичността на другия партньор от почти всяко място на планетата. 

Wand масажор: Тези играчки могат да се използват както за масажи, така и за външно стимулиране на ерогенни зони. Те се характеризират с удължена дръжка и закръглена глава, която вибрира и мощно масажира.

За какво да внимавам при използването на вибратор?

Лубрикант: В сладкия ни магазин, повечето вибратори са направени от висококачествен силикон. Поради тази причина е препоръчително използването на лубрикант на водна основа при използването с играчки. Силиконовият материал, от който е изработена играчката, може да бъде повреден или дори разложен от лубрикант или масло на силиконова основа.

Бременност: Правилото е, че бременността не трябва да ви спира от това да си доставяте удоволствие с вашата играчка. Нашият съвет: когато закупувате вибратор, обърнете внимание да е изработен от медицински, благоприятен и безвреден за кожата силикон. Вместо да използвате играчка за вагинално проникване, разбира се, може да използвате lay-on вибратор за клиторална стимулация и да продължите да се наслаждавате на удоволствието.

Почистване:  В повечето случаи, вибраторите могат лесно да се почистят с малко сапун и вода. При играчки, които са устойчиви на пръски, трябва да внимавате да не прониква вода в корпуса на играчката. Специалната антибактериална формула на спрейовете за почистване на играчки позволяват материала да бъде нежно почистен.

Каква е разликата между дилдо и вибратор?

Разликата между дилдо и вибратор е, че вибраторът е електромеханично устройство, което се използва за масаж или самозадоволяване чрез излъчването на вибрации. Дилдо е класическата секс играчка, обичайно с форма много наподобяваща тази на вибратор. Общо взето, главната разлика е липсата на вибрация. Много са подходящи за хора, които желаят да изпробват секс играчка за пръв път поради лесната употреба и сравнително ниската цена.

Как се използва вибратор?

Поставянето на вибратора вътре във вагината не е задължително за правилното му използване. Доста от жените намират за изключителна възбуждаща стимулацията на клитора и срамните устни и дори я предпочитат пред вагиналната стимулация. Също така има и модели, пригодени специално за това, които може да намерите в секцията клиторстимулатори. Формата им е приспособена да пасва перфектно върху срамните устни и клитора. 

В крайна сметка дали използвате вибратора правилно зависи от това какво вие лично харесвате. Някои жени обичат по-бавното достигане до оргазъм. Започва се с по-ниска степен на вибрация, и с върха се масажира областта около срамните устни. Сега вече може да намерите точното място което ви кара да треперите от удоволствие. Ако искате по-мощно усещане, просто увеличете вибрацията и темпото или започнете да използвате цяла дължина вместо само върха. И разбира се, не забравяйте за клитора! 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader