Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

За KEX

Удоволствието като начин на живот! KEX е новооснован онлайн магазин предлагащ продукти за повече разнообразие и удоволствие в забързаното ни ежедневие, при това на достъпни цени. Основан през 2023, нашият богат асортимент предлага по нещо за жени, мъже и двойки, които обичат да обичат, да се наслаждават на сексуалността си и да разпалват страстта. С нашите стотици налични на склад продукти, готови да бъдат изпратени към вас още в деня на поръчката, сме създали платформа за лесно сърфиране, избор и пазаруване, за да можете да вдъхновите сексуалните си преживявания и да получите повече приятни мигове изпълнени с удоволствие. Гаранцията за качествени продукти, невероятното ни обслужване и ежеседмичните промоции, са малка част от многобройните предимства, от които се възползват нашите клиенти.

Защо продуктите ни са толкова достъпни?

Сред редиците на марките, предлагани в KEX ще намерите световноизвестни производители, като се стремим непрестанно да разширяваме продуктовата ни гама. За разлика от други магазини се стремим да работим директно с производители или когато това не е възможно, с техните официалните дистрибутори, за да можем да ви предложим достъпните ни цени. Едновременно с това се опитваме да редуцираме всички възможни разходи, за да може в крайна сметка да получите продукт, който ще ви доставя удоволствие, без да изпразвате портмонето си и без да правите компромис с качеството!

Гаранция за дискретност

Въпреки, че вероятно харесвате логото ни, предполагаме, че не желаете някой да разбере за вашата малка тайна, криеща се в кашона или плика, който ще получите от нас. Запазването на вашата поверителност е от изключително значение за нас, затова всяка една пратка изпратена от нас представлява или скучен кафяв кашон, или куриерски плик като хилядите други, които пътуват ежедневно. Заради това можете да сте напълно сигурни, че единственият човек, който би се вълнувал за съдържанието на пакета сте самите вие.

Ниски разходи за доставка

Естествено, че желаем да сте доволни не само от нас, но и от нашите партньори, които се грижат за това, вашите пратки да пристигнат бързо и безпроблемно. Колетната услуга на Speedy гарантира, че след поръчка от нашия сайт, избраните от вас продукти, ще бъдат доставени в повечето случаи след по-малко от 24 часа. Между другото, за по-малките поръчки, разходите за доставка, е невъзможно да покрият разходите за транспорт и опаковка, тъй като освен разходите за куриер, трябва да вземем предвид и разходите, произлизащи от опаковъчните материали и разходите за труд. В следствие на това, разноските за доставка са справедливи 5 лв за доставка до офис и 8 лв до адрес, като ви предлагаме да поемем разходите по куриера, когато стойността на вашата поръчка е по-висока от 70 лв.

30 дни право на връщане

Благодарение на законовото право на връщане, разполагате със срок от 14 дни, в които имате възможността да ни върнете артикули, които не са се оказали, това, което очаквате. Ние удължаваме този срок на 30 дни. За да можете да се възползвате от това си право обаче, трябва продуктите, които желаете да ни върнете, да не са използвани или отваряни. Заради хигиенни съображения и естеството на артикулите, разпечатването на даден продукт е еквивалентно на неговото използване.

Винаги готови да ви помогнем

В случай, че имате въпроси, на които секцията ни „Въпроси и отговори“ не е успяла да помогне, можете да се свържете с нас на 0893 913 029, да ни пишете тук, на мейл info (at) kex.bg или в нашата инстаграм страница @kexbg. Тези канали за контакт се обслужват от понеделник до петък, от 10:00 до 16:00, като работното ни време е съобразено с това на куриерите, за да може да обработим дадена поръчка и да я изпратим още в рамките на деня.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader