Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!

Мастурбатори и изкуствени вагини

Показване на 1–20 от 33 резултата

Какво представлява мастурбаторът?

Мастурбаторът е вид устройство, служещо за сексуално удовлетворение, главно използвано от мъже и също наричано изкуствена вагина. Използването на мастурбатор прави самозадоволяването по-лесно и приятно. Има различни видове модели устройства на пазара, като главно спадат в две групи – такива оборудвани със стимулиращи вибрации, и други имитиращи женски полов орган. 

Идеята на използването на мастурбатор е да се увеличи сексуалната възбуда и да доведе до екстаз. На сайтът ни можете да намерите няколко вида играчки тип мастурбатор, които функционират по различен начин.

За кого са предназначени мастурбаторите и изкуствените вагини?

Мъжете са предимно пола, който използва този вид секс играчки. Предназначени са да стимулират мъжкия полов орган, спомагайки достигането на оргазъм. Има и устройства, които могат да се използват за стимулация на ануса. Те са подходящи за използване и от жени, тъй като много от тях също намират аналната стимулация за особено вълнуваща. 

Същевременно има и производители, които са разработили продукти, които са подходящи за употреба от мъже, жени или двама мъже едновременно. Устройствата подходящи за двойки съдържат два, свързани помежду си, мастурбатора. Както и с всяка друга играчка, най-голяма роля при избора на подходящ мастурбатор играят личните предпочитания.

Как работи мастурбаторът?

Главното предназначение на мастурбатора е да осигури стимулация на мъжкия полов орган. Това е възможно да се постигне по различни начини в зависимост от функциите, които дадения мастурбатор притежава. Някои от мастурбаторите са изключително реалистично изработени изкуствени вагини, които изглеждат като истински и максимално се доближават до реалното усещане. Мъжът пъхва члена си в отвора на играчката и с движение напред-назад симулира полов акт. Лекият натиск на гладкия материал върху члена, както и триенето, подсилено от издатини, водят до по-чувствени усещания, по-силна възбуда и по-интензивни оргазми. 

Някои изкуствени вагини притежават и допълнителни методи за стимулация. Например имат налична функцията за нагряване, което означава, че използването им ще бъде по-близо до реалното преживяване. Съществуват и мастурбатори, които имат функцията да вибрират, подсилвайки ерекцията за да доведат ползвателя им до интензивна кулминация. Има едно нещо, което може да се каже че е общо за всички видове мастурбатори и изкуствени вагини – те стимулират ерогенните точки на удоволствие на мъжа.

Какви видове мастурбатори и изкуствени вагини съществуват?

Съществува широка гама от мастурбатори, които идват в различни размери и с разнообразни функции. Най-общо казано, главна разлика може да се направи между функциите и характеристиките. В следващите редове можете да прочетете повече за двете главни катерогии:

 • Вибриращи мастурбатори
 • Изкуствени вагини без батерии или вибрация

Вибриращи мастурбатори

Мастурбаторите, които имат подвижни части и/или мотор, и изискват енергия за да функционират, се наричат електрически. За да могат да извършват функцията си, те са екипирани с вградена презареждаема батерия или с отделение за акумулаторни батерии, които да снабдят изкуствената вагина с необходимото за нея електричество. Най-често функциите на тоз тип играчка биват вибрация, загряване и притискане за повече търкане. Идеята им е, че всяка от тези функции поотделно или тяхното комбиниране води до по-голямо удоволствие. Съществуват доста устройства, които могат да бъдат оперирани и без да бъдат държани с ръка. Голяма част от мъжете съобщават, че електрическите мастурбатори спомагат за удоволствие, изпълнено с интензивност и по-съкратен път до оргазъма. 

Като недостатък могат да бъдат определени батериите, които са нужни за да работи играчката. Освен че, са вредни за околната среда и създават токсичен отпадък от една страна, от друга, може да се окажете без батерии за смяна или незаредена вградена батерия, точно когато искате да разпуснете. Това би ви оставило без друга алтернатива освен да намерите другите батерии или да изчакате вградената да се зареди. Допълнителен недостатък на електрическите мастурбатори може да бъде, че някои от тях не могат да се използват под вода или биха се повредили при досег с вода докато ги почиствате. Освен това, изкуствените вагини, които не притежават функции, захранвани от електричество, са по-евтини от тези, които имат. 

Изкуствени вагини без батерии или вибрация

Някои от мастурбаторите не притежават електрически функции и често биват наричани изкуствени вагини. В повечето случаи те са изработени така, че да изглеждат досущ като вагина, като оказват стимулация чрез издатини, триене и самия материал от който са изработени, който наподобява човешка кожа. Цената на една изкуствена вагина е по-ниска от тази на електрически мастурбатор, правейки ги по-бюджетен и достъпен вариант за получаване на удоволствие. Освен това голяма част от моделите могат спокойно да бъдат използвани под душа или във ваната. Това, че са водоустойчиви ги прави изключително лесни за почистване и предотвратява развитието на микроби и бактерии, които иначе биха ви навредили. Друг голям плюс на изкуствените вагини е, че не се нуждаят от каквото и да било захранване, за да можете да им се насладите. 

Въпреки това, за максимално удоволствие е препоръчителна употребата на лубрикант. Друга голяма разлика в сравнение с електрическите мастурбатори е, че е необходимо вие самите да управлявате играчката и буквално е нужно да се потрудите с ръце за да достигнете кулминация. Освен това, някои от мъжете споделят, че стимулацията от изкуствена вагина не им е достатъчна, и затова предпочитат допълнителните функции като нагряване и вибрация на мастурбатори, захранвани от електричество. 

Какви функции притежават мастурбаторите? 

Главното предназначение на мастурбаторите е мъжът да изпитва повече удоволствие и по-интензивни оргазми при мастурбация. В повечето случаи структурата им много наподобява вагина. Тясната вътрешна част на играчката, с която повечето играчки могат да се похвалят, симулира теснотата на каналите в женския полов орган като стимулират пениса чрез триене. Съществуват и функции, чието предназначение е да подсилят ефекта на възбуда. Към тях се причисляват:

Вибрираща функция

Вибрациите биват създадени от вградени в играчката мотори. Мастурбаторът тихо хъмти, като леко масажира пениса. При повечето модели е възможно да регулирате степента на интензивност, избирайки различни нива и степени на стимулация. Вибрациите сами по себе си могат да ви доведат до оргазъм.

Засмукваща функция

Някои модели мастурбатори притежават функцията да засмукват, придавайки усещане за натиск, теснота и придърпване. За много от мъжете това означава по-високо ниво на възбуда.

Загряваща функция

Студенината освен, че е малко трудно поносима, ами и прави усещането от играчката не толкова реалистично. Затова топлината, генерирана от мастурбатора, се грижи за това усещането да е максимално близко до реалното, симулирайки топлината на женския полов орган. 

Притискаща функция

При някои от мъжете се наблюдава по-високо ниво на възбуда от леко до средно притискане на пениса. Тази функция се грижи да достави това усещане, масажирайки члена и доставяйки удоволствие. 

Кои критерии да вземете предвид при покупка на мастурбатор или изкуствена вагина?

Със сигурност на пазара ще намерите широка гама на мастурбатори с разнообразни функции и различни дизайни. За да сте сигурни, че ще направите правилен избор, който ще задоволи личните ви изисквания и предпочитания, би било полезно да вземете под внимание определени критерии, преди да закупите изкуствена вагина. В следващите редове са изброени най-важните критерии, за които да внимавате при покупка: 

 • Форма
 • Функционалности
 • Захранване
 • Наличие на водоустойчивост
 • Размер
 • Материал
 • Наличие на допълнителни аксесоари
 • Издатини във вътрешността на играчката

Форма

Мастурбаторите могат много да се различават по това как изглеждат. Някои от тях са със сравнително опростена форма на тръба, докато други са с удължена форма – подходящи за едно по-различно преживяване. Често срещано явление при мастурбаторите е да се моделирани по женски полов орган и дори известни звезди от филмите за възрастни. Голяма част от мъжете си падат най-вече по изкуствените вагини и мастурбатори женска уста. Общо взето тук личните предпочитания играят голяма роля при избора на точната играчка. 

Функционалности

За да не се повтаряме излишно, може да погледнете по-горе в ръководството, където вече бяха представени различните видове функционалности при мастурбаторите. Най-подходящият избор ще зависи от какво това какво повече се харесва на дадения човек. 

Захранване

Елекрическите мастурбатори могат да бъдат захранвани или от сменяеми, или от презаредими батерии. Предимството на сменяемите е, че не трябва да чакате, докато вашата играчка се зареди и отново може да бъде използвана, но от внимание към опазване на околната среда не са особено подходящ избор. Играчките, които се задвижват от акумулаторни батерии, повечето пъти имат и включено зарядно в комплекта. С негова помощ лесно и сигурно можете да презареждате новата си придобивка.

Наличие на водоустойчивост

Най-често играчките, които нямат електрически механизми, притежават качеството да бъдат водоустойчиви, като позволяват да бъдат използвани под течаща вода или във ваната. Това разбира се до голяма степен улеснява и спазването на висока хигиена, тъй като самото почистване бива неимуверно опростено. Съществуват и модели мастурбатори, на които водата не може да навреди, но това е винаги добре указано. Някои модели са защитени само от пръски, но не и от потапяне под вода (където в проблем се превръща налягането). При мастурбатори с електрозахранване трябва винаги да се внимава при почистването, както и до каква степен са предпазени от разрушителната сила на водата.

Размер

Размерът на новия ви мастурбатор има значение! Тук трябва да помислите, дали ще държите новата си придобивка само в нощното шкафче до леглото или ще го слагате в куфара като пътувате от време на време. По-малък размер би заемал по-малко място и би бил по-лесен за пренасяне, но пък няма да може да ви предложи усещането за дълбоко проникване, ако сте по-надарен. Що се отнася до вътрешността на мастурбатора, то той не трябва да е прекалено тесен, за да не причинява дискомфортно усещане в пениса. Едновременно с това не трябва и да е с прекалено голям вътрешен диаметър, тъй като това би означавало намалена стимулация. 

Материал

Мастурбаторите е необходимо да бъдат изработени с материали, които не са вредни за тялото и не биха предизвикали нежелани реакции при допир с кожата. Също така гладка повърхност без вдлъбнатини и кухини би направила почистването по-лесно, и би ограничило шансовете на бактерии да се развиват на повърхността на играчката. Значително голям брой от моделите мастурбатори налични на пазара са изработени от полиетилен и силикон, които са съвместими с кожата, еластични са и доставят задоволително реалистично усещане при допир. 

Наличие на допълнителни аксесоари

Някои производители на мастурбатори произвеждат и допълнителни аксесоари, които могат да се използват заедно с новата ви придобивка. За тях ще прочетете повече малко по-надолу. Най-разпространени аксесоари в този случай биват лубриканти и допълнителни ръкави, които допринасят за различно усещане. 

Издатини във вътрешността на играчката

Стимулацията често бива подсилвана от малки издатини във вътрешността на мастурбатора, където играчката влиза в контакт с пениса. Идеята им е да осигурят по-разнообразно и приятно усещане при употреба. 

От къде да закупите мастурбатор?

В България мастурбатори се предлагат само в специализирани еротични магазини, които са или физически магазини или онлайн като КЕХ. Предимството на офлайн пазаруването е, че можете да видите на място размера и по-лесно да прецените дали нещо ви харесва. Големи недостатъци обаче са че, изборът е сравнително ограничен, а крайната цена висока. Всеки, който е влизал в такъв магазин знае за какви цени става въпрос. Освен това покупката ви няма как да е толкова дискретна, колкото ако пазарувате онлайн. 

Каква цена да платите за мастурбатор?

Мастурбаторите се продават в сравнително широк ценови диапазон. Можете да намерите по-опростени модели, които попадат по-скоро в ниските десетки левове. Разбира се, с по-големия брой функционалности се покачва и цената на мастурбатора. По-сложно устроените играчки, които включват повече екстри попадат в средната и високата част на диапазона. 

Как да използвате мастурбатор?

Точният начин на употреба на вашия мастурбатор ще зависи от специфичният модел, неговата форма и функции. В следващите редове можете да прочетете няколко съвета за употреба:

Почистване: Преди първоначална употреба е нужно старателно да почистите мастурбатора, за да не влязат бактерии в контакт с кожата. За повечето модели важи правилото, че може да използвате вода и сапун за тяхното почистване. Добре е да използвате почистващ спрей за секс играчки за тотална дезинфекция. Внимавайте при почистването на играчки с електрозахранване! 

Разберете повече за функциите: В случай, че вашия мастурбатор е от тези, които се захранват от електричество, е добра идея първоначално да разучите наличните функции. 

Употреба на лубрикант: Използването на подходящ лубрикант с мастурбатора (в повечето случаи на водна основа) е за препоръчване, тъй като улеснява плъзгането и увеличава стимулацията. Ако изкуствената вагина се трие на сухо в кожата на пениса, е възможно да се получат неприятни и болезнени наранявания, които в последствие да доведат и до възпаление.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


  preloader