Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Плащане & доставка

Повече забавни моменти без риск – плащайте дискретно и сигурно

Можете да изберете между два сигурни начина да платите за вашата покупка:

  • Онлайн с карта
  • Чрез пощенски паричен превод (ППП). Плащането се осъществява при получаване на пратката от куриера. На практика, за клиента, това е същото като наложен платеж. Главната разлика е, че куриера ви издава касова бележка за направената покупка вместо нас.

Разбира се, който и от двата начина за плащане да изберете, отделяме огромно внимание на дискретността:

Във вашето онлайн банкиране и на банковите ви извлечения никъде няма да присъства името KEX. Плащанията са към нашата фирма “ТЕН-К” ООД, която по нищо не предполага с какво се занимава, тъй като развиваме дейност в различни индустрии. Основание за плащането е номера на вашата поръчка.

Ако изберете ППП като метод за плащане, документът, който ще получите за покупката се издава от куриера и името КЕХ не присъства никъде.

Освен дискретността, за нас и сигурността е с най-висок приоритет:

При плащане онлайн с карта, всяко плащане минава през сигурната система на Борика, която е в основата на технологичната инфраструктура на платежната индустрия в България. Ние нямаме абсолютно никакъв достъп до детайлите на вашата карта, тъй като плащането изцяло преминава чрез системите на Борика. Тъй като не виждаме вашите платежни детайли, нямате и възможност да ги запаметите за следващите плащания.

Доставка

В цените за доставка, които предлагаме, са включени разходите по сигурното и дискретно опаковане на избраните от вас продукти, както и цената на куриерската услуга. Знаем, че някои хора предпочитат да минат през кварталния куриерски офис на път за вкъщи, а други да получават пратките си директно на посочен адрес, затова взехме тези възможности в предвид, при предложенията ни за доставка. Затова предлагаме два варианта на доставка на различни цени, повлияни от стойността на куриерската услуга – 5 лева до офис на Speedy, и 8 лева до избран от вас адрес.

Ние поемаме стойността на доставката за всяка поръчка на стойност над 70 лв, в знак на благодарност, че сте избрали да пазарувате от KEX.

Време за обработка

Срокът за обработка на поръчките е до 3 работни дни (освен в случаите, в които на страницата на самия продукт е посочен по-голям срок или по време на кампания, когато срокът за обработка и предаване на куриер е обявен в поясненията към количката). Практически, пратките в голяма част от случаите се изпращат в деня на получаване на поръчката, в случай че офисите на куриерите работят. Към този срок трябва да се имат предвид и 1 или 2 дни за куриерската услуга, освен ако куриерите (СПИДИ) не са обявили по-голям срок. Поръчки направени в петък (след 16:00 часа), събота и неделя започват да се обработват от първия работен ден. Потвърждение на поръчката става само по електронен път – следете мейл-а си за информация относно състоянието и движението на поръчката.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader