Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Пенис рингове и играчки

Показване на 19 резултата

Пенис рингът - топ 5 в играчките за мъже

Пенис рингът удължава времетраенето на любовната игра и е предпоставка за вълнуващи преживявания в леглото. Подобно на други секс аксесоари, има някои важни неща, които би било полезно да знаете преди да изберете модела на своята играчка. Тук размерът няма значение! Пенис ринговете са малки по размер, но носещи огромна наслада играчки за възрастни, на които могат да се радват и двата пола. Ако трябва да направим класация на секс играчките за мъже, то пенис ринга би бил в топ 5, по простата причина, че е компактен, лесен за употреба и в ниския ценови диапазон. Той може да се използва, както в домашни условия, така и навън ако сте решили да вдигнете нивата на адреналина, а с тях и удоволствието от секса.

Какво представлява пенис рингът?

Пенис ринговете, както става ясно и от наименованието се използват за стимулация на мъжкия полов орган, поставяйки се около него, главичката или тестисите. В случай, че члена на мъжа е по-твърд от обикновеното има шанс пръстена да предизвика лека болка. Материала на този аксесоар има значение, като например тези изработени от каучук и латекс трябва да бъдат предварително разтегнати леко и да се поставят внимателно на основата на члена, а малко лубрикант би улеснил процеса. 

 

Пенис пръстените мога да бъдат открити в различни форми, размери и материали. Според предпочитанията ви може да избирате между гумени, силиконови, кожени, латексови, метални и пръстени от мека пластмаса. Важно е да знаете, че металните играчки са по-хигиеничен и лесен за почистване вариант. Има две приложения – като интимен накит, който се поставя зад главичката, или по време на секс, за повишаване на удоволствието. Мъжете имат избор между вибриращи, обикновени, както и пръстени с различни вдлъбнатини и релефи. Много по – голяма част от пенис ринговете прилепват плътно към члена и не са регулиращи се.

Как функционира пенис рингът?

Пенис рингът носи голямо удоволствие на мъжкия партньор, но и жените има възможността да се възползват от него. Вибрациите, засилената ерекция и желание за секс са само част от ползите, на които дамите се наслаждават. Освен за удоволствие, този аксесоар се използва и при проблеми с ерекцията, и при ниска потентност. Чисто физически, поставен около члена, пръстенът го пристяга, създава налягане, а пенисът съответно се пълни с кръв, и става по-твърд. Поставен около скротума, пенис ринга спомага тестисите да останат неподвижни, което на свой ред по време на оргазъм може да направи еякулацията още по-интензивна. Ако търсите играчка, която да стимулира, не само пениса, но и клитора и вагината по време на сексуалния акт, то със сигурност пръстените с накрайници, релефи или вибрации ще свършат работа.

За какво да внимавате при избора на пенис ринг?

Препоръчително е ако сте начинаещи да започнете с пенис ринг изработен от мек материал, например каучук или латекс. Причината е разтегливостта им и възможността да бъдат отрязани и отстранени при нужда. Въпреки множеството предимства на металните пенис пръстени е важно да се запознаете и с недостатъците им преди да закупите играчка изработена от такъв материал. Твърдостта им може да ви затрудни да ги поставяте или сваляте, и да предизвика лека болка. Друг важен съвет е преди закупуването на метален пръстен да проверите дали самия материал е непрекъснат. Ако има фабрични неравности по пенис ринга, това също може да причини дискомфорт или болка при употреба. Спрете ли се на секс играчка изработена от пластмаса, важат същите препоръки като при металните. Други характеристики като цвят и размер са въпрос на лично предпочитание.

Какво да правите в случай, че утеснее?

Възможно е пенис ринга да прилепне плътно към члена ви по време на полов акт и дори леко да ви стиска. Като се има в предвид, че пълния с кръв пенис е уплътнил пространството, това е съвсем нормално. В такъв момент няма място за паника. Решението е да изчакате докато ерекцията спадне и да го свалите внимателно. Ако и тогава се затруднявате, използвайте малко лубрикант или вода. За да се избегне дискомфорт е добре лубриканта да присъства винаги, и особено ако решите да разнообразите половия акт със секс играчки.

Допълнителна препоръка е да избягвате използването на пенис ринг за повече от 30 – 40 минути. Причината, е че е възможно да се причини ерекция продължила по-дълго от нормалното. В много редки случаи тя продължава повече от 2 часа, което има шанс да предизвика хронична еректилна дисфункция ако не потърсите навременна лекарска помощ.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader