Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Лубриканти

Показване на 1–20 от 22 резултата

Лубрикант за повече вълнуващи моменти

Лубрикантите допринасят за гладкото протичане на всякакви сексуални забавления и защита на лигавиците и половите органи от протриване. Те също така помагат да се преодолее липсата на естествена лубрикация при хормонални промени или стрес, като по тази начин осигуряват приятни емоции. С помощта на лубриканти и масажни масла можете да откриете нови начини да се наслаждавате на компанията си и да стимулирате романтиката. В случай, че сте придирчиви при избора си на такъв тип козметика, вероятно ще харесате продуктите, които действат с двойна функция и като масажно олио. Представените на тази страница продукти са създали формули перфектни за употреба както при соло забавления, така и при любовни игри с партньор. 

Лубрикант с няколко приложения

Що се отнася до еротиката, съществуват доста форми на любовна игра. Има и най-малкото още толкова основания за употребата на лубрикант. Неповторимото изтръпващо чувство, плавното преминаване от масажиране към нещо по-чувствено, палавото експериментиране и преоткриване на собствените граници могат да бъдат постигнати с използването на смазочни кремове и гелове. 

Какви варианти лубрикант съществуват?

Ще срещнете голямо разнообразие на лубрикиращи гелове и кремове:

 • Овлажнител за вагинална сухота
 • Затоплящ ефект за повече чувственост
 • Изтръпващ ефект
 • Отпускащ ефект
 • Масажно олио или гел

В крайна сметка, няма как да сътворите преживявания, изпълнени с чувства, без да има физическа близост. Сигурността и вярата в партньора са от голяма важност при откриването на сексуалността и сбъдването на личните фантазии. Подходящият лубрикант може да липсващото парче, нужно на него и на нея да имат неповторими мигове.

Какви видове лубрикант ще намерите?

Отделните видове изпълняват различни функции, главно категоризирани според съставките, от които са изработени. Лубрикантите на водна основа са най-широко използвания вид, тъй като се комбинират перфектно със силиконови презервативи и са подходящи за употреба заедно със секс играчки. В някои разновидности има добавки създаващи различни ефекти, като загряване или мравучкане. 

Необходимо е да вземете предвид дали конкретния презерватив, който възнамерявате да използвате е съвместим с козметичния продукт, който имате под ръка, както и за какъв секс е подходящ избрания лубрикант – орален, вагинален или анален. Вагината има собствена флора, която не трябва да бъде нарушавана.

В случай, че правите опити да имате деца, знайте че използването на лубрикант може да затрудни процеса, тъй като пречи на движението на сперматозоидите. Въпреки това, повечето смазочни гелове не са контрацептиви.

Как правилно да използвате лубрикант?

Може би нанасянето на лубрикант и неговото приложение в любовната игра са най-лесните неща. Въпреки това, както с всяка друга козметика, е препоръчително да прочетете упътването на производителя за всеки случай. По този начин ще научите, не само какво количество е прието да бъде използвано, но и какви са конкретните му приложения и с какво не може или може да бъде комбиниран. Съществуват лубриканти, които нарушават цялостта на презервативите от латекс. С продукт на водна основа, може да се каже, че винаги ще сте добре подготвени за забавления в комбинация с презервативи и секс играчки.

За какво да внимавате при избора на лубрикант?

Най-важният фактор, който да вземете под внимание е за какво приложение ще използвате лубриканта и какви са личните ви предпочитания. Трябва да помислите и дали сте склонни към вагиналната сухота или имате чувствителност към някои от съставките в продукта. Това важи както за жените, така и за мъжете, тъй като всеки може да се сблъска с непоносимост, които да доведат до зачервяване и сърбеж след контакт с някои от компонентите, използвани за създаването на дадения лубрикиращ гел. 

Вземете предвид този кратък наръчник когато избирате лубрикант: 

 1. Винаги избирайте продукта според индивидуалните си характеристики. В случай, че кожата ви е по-чувствителна се насочете към нежни варианти, обогатени с подхранващи вещества и адаптирано pH. 
 2. Планирайте предварително кои играчки и презервативи ще използвате с какъв тип лубрикант. Презервативите от латекс не са съвместими с масажни олиа. 
 3. Насочете съм продукти на силиконова и водна основа, но имайте предвид, че можете да използвате силиконовите само с метални и стъклени играчки. 
 4. Добавете повече чувственост и нови емоции чрез употребата на лубриканти с изтръпващ, затоплящ или охлаждащ ефект. 
 5. Спазвайте инструкциите зададени от производителя що се отнася до употреба, почистване, срок на годност и съхранение. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


  preloader