Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Дилда

Показване на 1–20 от 28 резултата

Какво представлява дилдото?

Дилдото е продълговата секс играчка, която мъжете и жените използват, за да проникнат в ануса или вагината, носейки  удоволствие на себе си или своя партньор. Без значение от пола и сексуалната ви ориентация, тази играчка е подходяща за всеки! Тя може да се използва и в многобройни ситуации. Това я прави идеален инструмент за страстната любовна игра. Освен това дилдата са често използвани при мастурбация. Благодарение на богатия ни асортимент от различни модели, вариации и размери, лесно ще намерите нещо подходящо за вас. 

Как да използвам дилдо?

Вмъкнете дилдото и с механични движения навътре-навън контролирайте темпото на проникване. Независимо от какво е изработена или колко е голяма секс играчката ви препоръчваме използването на достатъчно количество лубрикант. Така ще улесните проникването като го направите по-гладко и ще избегнете риска от дразнене, наранявания и инфекции. 

Как работи дилдото?

Удоволствието, което тази играчка ще ви донесе, зависи изцяло от скоростта, която вие му придадете. В сравнение с вибратора, този тип секс играчка не е автоматична. Накратко казано, вие имате целия контрол върху скоростта с която я движите напред-назад и стимулирате по приятен за вас или вашия партньор начин. Някои от моделите разполагат с вендуза в основата си, която позволява да бъдат използвани с пенис колан. Можете също така много лесно да го прикрепите към стената или пък земята и да започнете стимулация до достигането на експлозивна кулминация! 

Дилдото – класикът сред секс играчките

Това практически е една от най-просто устроените секс играчки, представлявайки пенис, но без да има мъж зад него. Определението за “най-старото дилдо в света” обикновено се свързва с продълговат предмет, изработен от камък и намерен при археологически разкопки в Южна Германия. Артефактът е дълъг 20 сантиметра, дебел е 3 сантиметра и е оценен на възраст от около 28 000 години. Изследователите смятат, че намереният обект е много възможно символично да представя мъжки гениталии. Дали наистина точно този предмет е бил използван за самозадоволяване преди толкова хиляди години е трудно да се каже. Въпреки това, намереното показва че дилдото е една истинска класика измежду сред секс играчките. То обикновено изобразява истински пенис и се използва за мастурбация или за разнообразяване на секса с партньор.

Каква е разликата между дилдо и вибратор?

Дилдо и вибратор нерядко се използват като взаимозаменяеми думи, затова накратко ще изясним каква е разликата между тях: Както името подсказва, главното различие е, че при вибратора са налични вибрации! Дилдата не вибрират. Безспорното преимущество на тези играчки е, че винаги са готови да влязат в употреба, без да има нужда да се лутате за батериите, които бяхте сигурни, че оставихте в чекмеджето или да чакате дълго време да се зареди. 

Дилдото може да е да е изработено от много различни материали, също като вибратора. В допълнение към класическите дилда от медицински силикон, можете също така да откриете стъклени дилда или метални дилда. Общото между различните видове е, че всички имат изключително гладка, хлъзгава, непореста повърхност, което спомага за лесното почистване и правейки го изцяло водоустойчиво. Това, разбира се, означава, че спокойно можете да използвате вашата играчка под душа или във ваната. 

Дилдата се използват за анална и вагинална стимулация, правейки ги унисекс – подходящи както за жени, така и за мъже. Съответно, играчките могат да стимулират Г-точката и простатата. Те идват във всякакви размери, а също и в много различни форми, което означава че всеки начинаещ и напреднал потребител може да намери подходяща играчка за себе си.

Какви видове дилда съществуват?

Като за начало ще разгледаме разновидностите при материалите използвани за изработката на дилда. Играчките изработени изцяло от силикон, са изключително подходящи за хора без много опит в използването на секс играчки. За по-напреднали може да се каже, че са по-подходящи модели направени от по-твърди материали като стъкло или метал. Стъклените и метални дилда са също така и изключително удачни при “температурни игри” т.е. затопляне или охлаждане на играчката. Как точно става това? Например може да поставите играчката за кратко под гореща или студена течаща вода като материалът почти моментално ще приеме температурата на водата. По този начин може да затоплите играчката за по-реалистично усещане или да използвате студения вариант за изтръпващ и изненадващ ефект върху кожата. 

Освен по материала, дилдата се различават и по това какво точно стимулират. Тези за Г-точка в повечето случаи имат силна извивка във формата си за да може жената по-лесно да достигне точното място. Тези за простата и аналните дилда са базирани на същия принцип. При избора на анално дилдо е хубаво да се обърне внимание за наличието на стабилна и широка основа при играчката, която да служи като ограничител на дълбочината на проникване и същевременно осигурява безопасност и сигурност. Друга категория биха били мини-дилдата, които благодарение на компактния си размер, са особено подходящи при пътуване.

Една изключително специална категория са така наречените дилда за двойки – страп-он дилда или двойни дилда. Двойните дилда са замислени за партньори, които желаят да се стимулират едновременно – вагинално или анално. Играчките са сравнително по-дълги от обикновено като са пригодени за проникване и в двата си края, така че и двамата партньори да използват играчката заедно. Едно страп-он дилдо по принцип се състои от колани и каишки, които опасват бедрата и/или кръста. Има и по-интересни модели, които разчитат само и единствено на вагиналните мускули за да се закрепят и стоят изправени. Те са пригодени за двойно удоволствие и при двамата партньори едновременно. Страп-он дилдата като цяло могат да се използват за анална и вагинална стимулация, правейки ги подходящи както за хетеро- така и за хомосексуални двойки.

За какво да внимавам при покупка на дилдо?

Отговорът на този въпрос, разбира се, много зависи от вашите лични преференции и какво намирате за важно. Тук отдолу ще намерите един малък списък от критерии, които смятаме че биха били важни за васи могат да ви помогнат при избора на подходящо дилдо:

  • Материал: Силикон, Медицински силикон, Двуслоен силикон или TPE (Термопластична гума)
  • Дълбочина на проникване както и диаметър
  • Текстура: силна/лека гъвкавост, не/изразена главичка, наличието на реалистични вени
  • Цвят
  • Наличието на вендуза
  • Водонепромокаемост
  • Да няма миризма
  • Обем и тегло

За какво трябва непременно да внимавам при използването на дилда?

Дилдата, направени от силикон, трябва да се използват само и единствено с лубриканти на водна основа, тъй като силиконовите лубриканти биха унищожили целостта на материала, което пък може да доведе до здравословни проблеми. Играчките от други материали могат да бъдат използвани и със силиконови лубриканти. След употреба, изкуственият пенис може да бъде почистен с малко сапун и вода. За допълнителна дезинфекция и премахването на възможността да се застоят някои по-упорити бактерии, е добре да се използва специален препарат за почистване на секс играчки. 

При използването на стъклени дилда с лубрикант е нужно да се подхожда с изключително внимание, а също и когато почиствате със сапунка, защото материалът става много хлъзгав и лесно може да ви се изплъзне от ръцете. Дилдата от стъкло по принцип са изработени от закалено стъкло за да предотвратят счупвания и в последствие наранявания от пукнатини и разцепвания при нормална употреба. Но, разбира се, ако бъде изпуснато от голяма височина на твърда повърхност то непременно ще се счупи. Затова бъдете наистина внимателни!

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader