Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Отказ от поръчка

Стандартни указания за отказ от договора

Уважаеми Клиенти, ако имате качеството на Потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, можете да се ползвате от тези указания.

I. Вие имате право да се откажете от договора с нас (поръчката подадена чрез сайта на интернет магазина), без да посочвате причини за това, в рамките на 30 календарни дни /„ТЕН-К“ ООД предоставя на Клиента право за отказ от договор в по – дълъг срок от предвидения в закона 14 дневен срок/, считано от датата на получаването на стоката или когато сте поръчали много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, приеме последната стока; при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, приеме  последната партида или част, да се откажете от договора с търговеца, да върнете някои или всички получени стоки от поръчката, без да посочвате причина, без да дължите обезщетение или неустойка и без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на разходите за доставка на стоките, когато сте избрали начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца и преките разходи за връщането на стоката/ите.

II. За упражняване надлежно на правото си на отказ, трябва да ни уведомите преди изтичане на 30 дневния срок, чрез попълване и изпращане на стандартния формуляр за упражняване правото на отказ (наличен на сайта на интернет магазина) или чрез друго недвусмислено заявление отправено до нас на имейл адрес: claims (at) kex.bg или на хартиен носител на адрес: Област: Варна, Община: Варна, с. Звездица, п.к. 9103, ул. КАСИОПЕЯ № 10, За интернет магазина на „ТЕН-К“ ООД, като посочите ясно, точно и недвусмислено поръчката и стоката, по отношение на които упражнява правото си на отказ.

III. Ако се откажете от договора с нас (поръчката заявена чрез интернет магазина), ние ще Ви възстановим всички получени от Вас суми, включително разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която сме уведомени за решението Ви да се откаже от договора.

IV. Ще извършим възстановяване на сумите посредством същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако изразите изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Вас.

V. Когато сте получил стоките по договора, от който се отказвате очакваме да ни изпратите стоките обратно на адрес офис на СПИДИ: ВАРНА – ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ [267]. ул. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ 3, адресирани до „ТЕН-К“ ООД, без неоправдано забавяне и не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която сте ни съобщил за решението си да се откаже от договор. В този случай поемате преките разходи за връщането на стоката.

VI. Нямате право на отказ:

  1. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
  2. за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
  3. за доставка на всички запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето. За разпечатани след доставката ще се считат всички  стоки, чийто кръгъл прозрачен стикер, поставен от „ТЕН-К“ ООД върху опаковката на стоката или самата опаковка са частично или изцяло разкъсани, разрушени или увредени.

VII. Формулярът за отказ можете да изтеглите от тук: Стандартен формуляр за упражняване на правото на отказ

VIII. Ако откажете онлайн поръчка, платена с карта, преди да бъде изпратена от наша страна моля, да ни уведомите писмено на claims (at) kex.bg – сумата не се възстановява автоматично. При нереaлизирана онлайн поръчка, сумата може да бъде възстановена само към BG сметка.

IX. За повече информация моля, посетете сайта на Комисията за Защита на Потребителите. Можете да влезете в сайта директно от тук: КЗП

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader