Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!

Вагинални топчета

Показване на 9 резултата

Какво представляват вагиналните топчета?

Вагиналните топчета са малки тренировъчни уреди, които се използват за укрепване и заякване  на женското тазово дъно. Състоят се от кухи сфери, в които са поместени свободно-движещи се по-малки сфери или тежести. Те са свързани с лента, спомагаща изкарването. Вагиналните топчета са най-често направени от медицински силикон, но също така могат да варират измежду Материал, Брой на топчетата, Тегло, Форма и Размер. Устройството за трениране на тазово дъно просто се вмъква във вагината и тренировката мигновено започва. Топчетата не са класическа секс играчка, но определено могат да спомогнат за увеличаване на удоволствието. Добре тренирани мускули на тазовото дъно спомагат за увеличена чувствителност по време на секс, което пък на свой ред повишава възможността за достигане на оргазъм. За мъжа се създава чувството за повече теснота. Дори тренировката сама по себе си може да бъде много възбуждаща за някои жени.

Как се използват вагиналните топчета?

Със сигурност въпросът е възниквал многократно: Как точно се употребяват вагиналните топки? Наистина няма нужда от каквото и да било притеснение: Използването на вагинални топчета е изключително просто. Постави топчетата във вагината с малко лубрикант, като трябва само леко да стърчи лентата за изкарване, точно като при тампон. На такава дълбочина, че да ти прилягат добре и да не ги усещаш когато си в отпуснато състояние. Ако вагиналните топки са поставени правилно, чрез естественото напрежение вътрешните мускули ще се грижат за това да се не изпаднат. За да е ефективна тренировката на тазовото дъно е необходимо да не спираш да се движиш, докато ги носиш в себе си. Продължи да вършиш нормалните си ежедневни занимания и задължения – пазаруване, къпане, разхождане или чистене вкъщи. 

 

Започни с по-леки вагинални топчета, които можеш да държиш в себе си без напрежение за по около 15 минути на ден. Тук по-важното е не да се претоварват мускулите от прекомерно носене наведнъж, а по-скоро да си постоянна и да ги употребяваш ежедневно – всеки ден по малко. Възможно е да усещаш лека мускулна треска при по-голямо натоварване – както и когато малко прекалиш във фитнеса. След около 2-3 седмици ще забележиш първите видими резултати. Впоследствие можеш да увеличиш тренировъчното време на ден и да преминеш към по-тежки топки. В КЕХ ще намериш специални сетове, които да ти помогнат да преминеш през различните нива на натоварване при тренировките.

Как работят вагиналните топки?

При всяко движение, тежестите във вагиналните топки също се движат и въртят. Ротацията стимулира контракции в мускулите на вагиналната тъкан и спомага укрепването им по същия начин както и при тренирането на други мускули по тялото. Съществуват вагинални топки и с вибрация за особено приятни тренировки. Някои модели вагинални топки дори могат да се контролират от приложения за телефон и предлагат цели професионални тренировъчни курсове. Вагиналните топки с дистанционно управление позволяват и еротични игри с участието на партньор. При КЕХ има огромно разнообразие на висококачествени вагинални топчета за подсилване на тазовото дъно от европейски и световни марки.

Какво е усещането да носиш вагинални топки?

Хубаво е да знаеш, че хората около теб няма как да разберат дали носиш вагинални топки в себе си. Въпреки това избягвай употребата на евтини продукти, тъй като е възможно тежестите да се въртят прекалено силно и не само ти да ги чуваш.

По време на полов акт ще забележиш, че се подмокряш по-бързо и повече. Красивото в това е, че ще изпиташ оргазъма си доста по-силно. Понеже укрепваш мускулите си там долу, при редовна употреба, вагината ти също ще става по-тясна. Важен фактор за личния комфорт е теглото на вагиналните топчета. Ето защо, те съветваме да не употребяваш топки изработени от метал или неръждаема стомана, когато ги използваш за пръв път.

Вагинални топки срещу слабост на тазовото дъно

Тазовото дъно представлява слой от съединителна тъкан и мускули, който предоставя опора на тялото. Отслабване и отпускане на тези мускули е възможно в бъдещето да доведе до слабост в пикочния мехур и маточен пролапс. Често това могат да бъдат последствия от бременност. Въпреки това, менопаузата, вдигането на много тежко или нездравословният начин на живот могат да отслабят въпросните мускули и да доведат до същите последици. Тренирането на мускулатурата на тазовото дъно е препоръчително не само след бременност, но и като превенция срещу отслабването й през годините. Вагиналните топки са прост, евтин и ефикасен метод срещу последиците, предизвикани от отпускането на мускулите на тазовото дъно. 

Разрешено ли е използването на вагинални топки по време на бременност?

Въпреки че жените използват вагинални топчета главно след раждане, употребата им по време на бременност, която е без усложнения по правило не е проблем. Когато мускулатурата на тазовото дъно е силна и укрепена, жената е по-способна съзнателно да я контролира, което пък на свой ред би било изключително полезно по време на самото раждане. Въпреки това, е добре предварително да се консултираш с твоя гинеколог или акушерка. При всеки случай, вагиналните топки трябва да са винаги усърдно почистени и дезинфекцирани за да намалиш риска от неприятна инфекция. 

Вагинални топки за възстановяване след раждане

Вагиналните топки спомагат не само за възстановяването след раждане, но и за последващото заякване на тазовото дъно след раждане. Мускулатурата, която е била под изключително напрежение по време на бременността се подсилва и укрепва. Това прави вагиналните топки изключително подходящи за употреба след раждане с цел възстановяване. Сетовете от вагинални топки с различни размери и тежест са перфектен подарък за майки. При всеки случай е задължително да се проведе предварителна консултация с акушерка или гинеколог за да бъдат тренировките на тазовото дъно след раждане изцяло безопасни и приятни. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader