Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Страпон | Пенис колани

Показване на 1–20 от 22 резултата

Страпон или пенис колан - какво е това?

Комбинацията от дилдо и колан се нарича страпон и се носи около талията или бедрата, а самото дилдо е прикрепено в основата на пригоденото за това място. Без значение дали става въпрос за анално, вагинално или двойно проникване, или просто желаете да размените ролите си за по-вълнуващо преживяване, страпонът е секс играчка предлагаща многобройни приложения за задоволяване на различни сексуални нужди и желания. Разнообразието на страпони за мъже и пенис колани за жени е огромен. Дали реалистично изглеждащи, или оцветени с абстрактни цветове, съществуват подходящи модели за всеки вкус и нужда. 

Какво е пегинг (Pegging) и от какви продукти имам нужда? Повече за това в нашия блог.

Какви видове страпон и пенис колани съществуват?

Имате възможността да избирате между няколко различни модела, ако сте в търсене, което може да ви бъде осигурено само от страп-он. Това биват:

 

  • Страпон за двойно проникване: Представлява пенис колан с два края. Съществуват два вида от този модел, като при първия единия край служи за стимулация на проникващия партньор, а втория вид страп-он с две дилда се използва за едновременното стимулиране на вагината и ануса. 
  • Страпон без колан или презрамки: Това дилдо функционира по абсолютно същия начин, както и “нормалния” страп-он. Единствената разлика се дължи на това, че единия край се пъхва вътре в партньора, който “носи” играчката.
  • Дилдо за пенис колан с вендуза: Засмукващата основа на страпона се прикрепя зад придържащ пръстен или се вмъква в широк отвор улеснявайки проникването.
  • Кух пенис колан: Този страп-он е специално създаден за мъже. Той поставя пениса си в кухината, за да изпълни и задоволи партньора си. 

За кого е подходящо използването на страпон?

Първоначално, пенис коланите са пригодени за използването им от хомосексуални жени, които искат да създадат усещането за проникване в партньора си. Реално обаче, възможностите са без граници. Стимулираният партньор може да бъде и мъж, като това се нарича пегинг (Pegging). Кухият страп-он е пригоден за мъже, които искат да предложат повече на партньора си. Накратко казано: страпонът е подходящ за всекиго! 

Страпонът е вид дилдо, който се носи от човек, обикновено жена, по време на сексуална активност. Пенис коланът е прикрепен към колан, който го държи на място. Сексът със страпон може да се използва за вагинално или анално проникване, а понякога и за двете едновременно. 

Много хора се наслаждават на използването на пенис колан, понеже той им дава възможността да изследват различни видове сексуални преживявания и нови начини да изпитват удоволствие. Освен това сексът със страпон дава възможност на жените да поемат контрола върху собствената си сексуална наслада. Пенис коланите могат също така да бъдат използвани и за ролеви игри, придаващи повече разнообразие и възбуда в сексуалния живот.

Как се почиства страпон?

След всяка употреба, вашия страпон трябва да бъде добре почистен и дезинфекциран. Това важи най-вече за самото дилдо, но може да се наложи да почистите телесни течности или лубрикант, попаднали върху колана. Използвайте специален почистващ препарат за секс играчки, за да се радвате на вашите придобивки по-дълго време. Пропускайки основното почистване, може да позволи развитието на бактерии по повърхностите на играчката, които да навредят на вашето здраве. Затова перфектната хигиена е винаги от изключително значение! 

За какво трябва да внимавам когато купувам страпон?

Намерихте ли вече точният за вас пенис колан? В случай, че не сте, е време да изберете подходяща играчка, като внимавате за следните неща преди да закупите:

  • Опции за проникване
  • Прикрепване към колана
  • Технически данни

Как искате да проникнете?

Преди покупката на пенис колан е добре да се запитате как искате да използвате продукта от тази категория. В случай, че сте мъж и искате да прониквате по-дълбоко, трябва да избере кух модел. Можете просто да нахлузите този модел върху пениса си. Повечето кухи модели по принцип разполагат и с колан. Ако случайно това не е така, трябва да се уверите, че вашия кух страпон може да се комбинира с вашия колан. Обърнете особено внимание на диаметъра на вашата нова играчка. Искате ли да прониквате едновременно на две места? Тогава двойния страпон е подходящия модел за вас. Този модел често се продава с прилежащ колан. Ако няма наличен в комплекта е важно да проверите дали напречното сечение приляга на основата на вашия колан. В крайна сметка можете да изберете и страпон без колан. Този модел не трябва да се прикрепя на колан, но е подходящо да се замислите дали искате двойно или тройно проникване. Според това какво решите, изберете подходящ за вас модел. 

Прикрепване към колана 

Съществуват два начина за прикрепяне на вашата нова секс играчка към страпона. Можете да изберете модел с вендуза. Предимството му е, че винаги може да бъде лесно прикрепен към вашия колан. Благодарение на вакуума, играчката остава на мястото си и е по-сигурно поставена от модел с пръстен. Вече сте намерили колан, който ви допада? Обърнете внимание на размера на самото дилдо, и по-специално на диаметъра в основата му. Разбира се, то трябва да пасва на закупеният колан, понеже би било доста жалко да си купите играчка, която не може да използвате заедно с пенис колана. Новото ви дилдо трябва да пасва зад пръстена или в пригодената за целта дупка в самия колан.

Технически данни на пенис колан

Наясно ли сте вече как искате да прониквате и по какъв начин да се прикрепя новата ви играчка? Тогава е време да разгледате и изберете на какви технически характеристики трябва да отговаря. Искате ли голям модел? Или използвате дилдо за пръв път и бихте искали нещо по-малко като за начало? Бихте ли искали модел, който да стимулира Г-точката или пък предпочитате такъв с оребряване за повече стимулация? Цветът има ли значение за вас? Това всичко са спецификации, които вече сте готови да изберете, когато вече знаете как искате да прониквате и сте намерили правилното оборудване. 

От къде мога да си купя страпон?

Независимо от сетивата които се стремите да стимулирате, в специално селектирания асортимент на КЕХ ще намерите перфектната играчка за вас. Продължавайте да използвате вашия страпон и вибратори сигурно и с удоволствие, използвайки висококачествени лубриканти. По този начин можете да бъдете сигурни, че проникването винаги ще протича гладко. При всеки случай можете да поръчате този забележителен аксесоар онлайн от нашия онлайн секс шоп

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader