Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Щипки за зърна

Показване на 5 резултата

Какво представляват щипките за зърна?

При по-просто устроените модели наблюдаваме нещо като щипки за пране. Зърното се поставя между двата края на обособеното за това място и се притиска. Моделите, които са подходящи за начинаещи, позволяват за бавното усилване на притискането за да усетите къде е вашия лимит на удоволствие и къде прекрачвате границата на болката. Несъмнено е по-добре да използвате специално пригодени щипки за зърна вместо щипки за пране, които в повечето случаи създават прекалено голям натиск, не носещ удоволствие, а по-скоро чиста болка. 

Тук ще намерите широка гама от продукти, подходящи за стимулация или украшение на гърдите. От по-нежни стимулации на зърната, до същински представители на BDSM средите – всеки ще намери модел подходящ за своите предпочитания. Общо взето, щипките за зърна са част от BDSM света, но дори и хората, които не намират непременно удоволствие в болката, биха могли да открият интересни аксесоари, които да разпалят страстта и възбудата в партньора. Някои може да се каже, че повече приличат на бижута, отколкото на истински предмети за мъчения. 

Щипки за зърна се използват, за да ограничат навлизането на кръв в тази изпълнена с нервни окончания зона, тъй като по този начин предизвикват стимулираща удоволствието болка. Не забравяйте, че премахването на самите щипки може да бъде по-болезнено, отколкото притискането, което са оказвали на зърната. 

Как функционират щипките за зърна?

Щипките за зърна спират притока на кръв, причинявайки някакво ниво на болка, в зависимост от персоналните нива на толеранс и силата на натиск. След отстраняването на скобите, кръвта се завръща в областта, което увеличава многократно чувствителността. Определено не препоръчваме да стоите прекалено дълго време с поставени щипки и да ги премахвате, когато усетите прекалено силна болка. Като за начало, не надвишавайте 15 минути, за да избегнете неволно повреждане на нервите

Какви видове щипки за зърна съществуват?

Този вид играчка идва в няколко разновидности, но винаги на централно място е фокуса върху зърната. Ще намерите модели с различна сила на натиск и широчина на самите скоби, както и модели където двете щипки са свързани помежду си с верижка. Тя би влязла в употреба, в случай, че леко придърпване би ви допаднално. Понякога към тях можете да включите и щипка за клитор, която работи на същия принцип. Някои от видовете имат обособени места за прикачане на допълнителни тежести за по-силно придърпване и повече удоволствие. Също така има и модели, които включват в комплекта топка за уста или ринг. 

Що се отнася до материала, до голяма степен щипките за зърна са изработени от метал, който най-често е желязо или алуиминий.

За какво да внимавате при покупка на щипки за зърна?

В случай, че сте решили да направите игрите си по-интензивни, в следващите редове ще намерите малък наръчник подходящ за начинаещи: 

  • Избере си модел със силиконови връхчета, тъй като те се захващат по-сигурно към зърната и същевременно не са прекалено болезнени, заради мекотата на материала. 
  • Особено подходящи за начинаещи са продукти с възможност за регулиране на натиска. Това ви дава възможност бавно да свикнете и намерите точните нива на натиск, които ви носят максимално удоволствие. 
  • Не бързайте. Преминете към модели причиняващи повече болка, едва след като сте се запознали с това, какво харесвате и какви нива на болка понасяте.

Как максимално да се насладите на щипките за зърна?

Имаме няколко съвета към вас, които според нас ще направят преживяванията ви по-приятни:

  • Не ползвайте играчката под душа, както и не я цапайте с лубрикант, тъй като може да ръждяса. 
  • Не дърпайте веригите прекалено рязко или силно, тъй като може да се нараните или в най-лошия случай да си причините силна болка.
  • Винаги обръщайте внимание дали все още усещате удоволствие от щипките за зърна или е време да ги махнете. 
  • Когато експериментирате с игри причиняващи болка си задайте безопасна дума, за да можете да дадете своевременен сигнал на партньора си, че сте достигнали предела си. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader