Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Секс играчки

Показване на 1–20 от 169 резултата

Секс играчки за вълнуващи моменти - за двойки или соло

Секс играчките носят неповторимо удоволствие: Висококачествените и разнообразни играчки от KEX ще донесат много цветни моменти изпълнени с удоволствие във вашия сексуален живот. Без значение дали заедно с партньор или сами, имате възможността да избирате измежду вибратори, дилда, вагинални топки и др. както и Bondage продукти за неповторими мигове на болезнено удоволствие, лична интимна хигиена и много други. Разгледайте възбуждащата ни селекция от секс играчки и опознайте себе си едновременно с това!

За какво да внимавам при покупка на секс играчки?

Секс играчките не са единствено и просто играчки, възможните употреби са толкова разнообразни, колкото гамата от продукти на KEX. Обръща се голямо внимание на високото качество и ненадминатите цени, тъй като според нас трябва да са достъпни за всекиго – абсолютно всеки има правото изживее и да реализира своите фантазии. Без значение, дали са секс играчки за мъже, секс играчки за жени, или секс играчки за двойки, KEX няма предпочитания и не дискриминира никой пол, никоя сексуална ориентация и никои специални предпочитания.Това е и причината KEX да предлага артикули с иновативен и привличащ погледа дизайн за всеки вкус, за да можете не само да се насладите на разнообразието, но и да зарадвате очите си.

Ние от KEX се застъпваме за премахване на табуто от темата за секс и използването на секс играчки, но определено сме наясно и напълно разбираме, че не желаете любопитният съсед да разбира какво подрънква в пратката ви. Затова KEX дръжи на дискретната доставка в неутрална опакова. Логото и името на KEX никога не присъстват върху етикетите или самата пратка.

Открийте най-разнообразната гама от секс играчки

Изборът е наистина огромен – от класически вибратори до секси тоалети и Bondage комплекти. Асортиментът от секс играчки включва продукти както от добре познати марки така и от други, които се борят за признание на голямата сцена. Общото между всички предложения на KEX са гарантираното високо качество и сигурност, примесени с много оргазми. Пример за това са вибраторите и вагиналните топки, които са изработени най-често от медицински силикон, който проявява добра съвместимост с кожата и лигавиците. Нежното удоволствие е осигурено от меките повърхности и ергономичните форми. Тук е точното място да откриете коя секс играчка е подходяща за вас.

Вибраторите са класикът и са подходящи както за самозадоволяване, така и за любовни игри между двойки. Вибрациите са възможни благодарение на малките двигателчета вътре в играчката. Външните вибратори, както името подсказва се използват за стимулация на повърхностните ерогенни зони, докато моделите оформени като пенис, се грижат за тези разположение отвътре. Така наречените вибратори “зайче” (Rabbit) са създадени да стимулират както клиторално (външно), така и вагинално (вътрешно).
Bondage секс играчките се използват за създаване на малко повече напрежение в леглото. Произхождайки от техники за BDSM, Bondage (или робството букв. превод) е най-разпространено с игрите за надмощие и подчинение като често е част от ролеви игри. Използването на камшици, бичове, белезници и превръзки на очите са добър начин да развихрите въображението си.

Вагиналните топчета са чудесен начин за внасяне на повече чувственост чрез кратки тренировки, тъй като те се използват за трениране на мускулатура на тазовото дъно. Различават се по форма, размер и тегло с идеята, че всяка жена трябва да има възможността да намери подходящи за нея вагинални топчета.

Купете секс играчки онлайн от KEX

Направи любовната игра много по-чувствена и страстна с играчки от KEX, на които можеш да се насладиш както с партньор, така и без. Продуктите се отличават със стимулиращото си приложение и с това, че са безопасни, тъй като са изработени от съвместими с кожата материали. В магазинът ни можете да пазарувате секс играчки онлайн удобно и дискретно от комфорта на вашия диван.

Секс играчки - често задавани въпроси

Защо да използвате секс играчки?

Секс играчките допринасят за разнообразяване на ежедневието и сексуалния ви живот. С наличния огромен избор от иновативни продукти сте свободни да реализирате и най-нестандартните си желания. Те могат да се използват както и когато сте сами и искате да се разтоварите, така и когато сте заедно с партньор за по-забавни мигове изпълнение с удоволствие. Съществуват и секс играчки, които помагат на двамата партньори да достигнат кулминация едновременно.

Кои са най-популярните секс играчки?

Едни от най-често купуваните и популярни сред потребителите категории са вибраторите и дилдата. Доста често се купуват и вагинални топчета от жените за трениране на тазовото дъно, а мъжете закупуват пенис пръстени, за да имат по-дълга и силна ерекция. Двойките обичат да експериментират и поръчват продукти от Bondage категорията.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader