Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Стъклени дилда

Показване на 5 резултата

Какво представлява стъкленото дилдо?

Стъкленото дилдо е секс играчка, изработена от стъкло, подходяща както за вагинална, така и за анална стимулация. Този вид секс играчка е сравнително по-малко разпространен от силиконовите дилда, но пък разполага с чудесна гладка повърхност, която я прави наистина уникална. Благодарение на прозрачния материал, от който са изработени, стъклените дилда често изглеждат като истински бижута. Освен че стъкленото дилдо може да се използва като секс играчка, е и много красив, радващ окото стъклен предмет, който дори може да поставите над камината. Стъкленото дилдо също така притежава и няколко предимства, за които можете да прочетете в редовете по-долу. Въпреки че стъклените дилда са изработени от твърд и трудно-чуплив материал, са доста удобни и приятни за използване. 

Какви видове стъклени дилда съществуват?

В днешно време вече съществува огромно разнообразие от видове стъклени дилда. Класическата права форма е подходяща за по-плавно проникване. Тези, които са извити достигат по-лесно до Г-точката. Неправилните и усукани форми пък са по-смелите жени. Съществуват и оребрени стъклени дилда, които доставят допълнително удоволствието, когато докосват вагиналните стени. 

Стъклени дилда - произведения на изкуството, доставящи удоволствие

Стъклените дилда са прекалено добре изглеждащи, че просто да ги скриете на дъното на някое чекмедже. Гладката им и отразяваща повърхност създава усещане за лекота и определено в повечето случаи, първата ви асоциация щом ги видите би била, че са произведения на изкуството, а не секс играчки. Някои от марките, които предлагаме, дори са ръчно изработени от истински майстори на стъклото. При стъклените дилда има огромно разнообразие от форми.

Какви са предимствата на стъклените дилда?

Дори да изключим невероятния им външен вид и широкото разнообразие от модели, стъклените дилда имат и доста практически предимства. Понеже са от стъкло, повърхността им е хигиенична, гладка и изключително лесна за почистване. Също така могат да бъдат използвани с който и да е лубрикант, независимо на каква основа е. Практически стъклените дилда са хипоалергенни и могат да бъдат използвани от всички. Не предизвикват дразнене, не миришат, което означава че са наистина подходящи за хора, които могат да проявяват алергии към латекс например. Освен това, всяко стъклено дилдо, което ще намерите в KEX, е абсолютно устойчиво на счупване при нормално използване. Въпреки че стъклените дилда са изработени от специално закалено стъкло, е възможно да бъде счупено ако бъде изпуснато от много голяма височина на твърда повърхност. Затова трябва все пак трябва да проявите доза предпазливост. Допълнително предимство на стъклените дилда е, че са наистина подходящи за температурни игри. В зависимост от това дали ви харесват студени или топли усещания – хладилника или радиатора могат да приведат вашето стъклено дилдо в подходяща температура. 

За кого са подходящи стъклените дилда?

Стъклените дилда са подходящи за хора, които искат техните секс играчки да са едновременно приятни за окото и функционални. Стъклените играчки привличат вниманието с техните впечатляващи текстури и многоцветни извивки. Идеални са и за тези, които не се страхуват да експериментират, обичат усещането на различните температури и обожават твърдото проникване. Стъклото е идеално за тези, които оценяват високо хигиената и съвместимостта с кожата, тъй като стъклото е подходящо за всеки тип кожа. 

Стъклени дилда - чиста работа

Понеже стъклото е непоресто, няма място за притеснение от микроби и бактерии. Може да се каже, че гладката повърхност е неблагоприятна среда за размножаване на микроорганизми. Затова и стъклените дилда са едни от най-лесните за почистване секс играчки. След употреба е достатъчно да почистите играчката си с малко сапун и вода. Понеже материалът издържа на екстремни температури, можете лесно да го почистите в съдомиялна машина. И ако все пак желаете пълна сигурност, можете да използвате и специален антибактериален препарат за почистване на играчки. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader