Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Пенис помпи

Показване на 4 резултата

Секс играчка за по-добро представяне

Представете си следната ситуация: задържали са ви на работа, прибирате се късно и сте изтощени от дългия ден. Партньорката ви чака облегната на вратата в изрязано секси бельо. Страстно ви целува след което ви повежда към спалнята с походка като на котка. След няколко мига сте вече в леглото, а ръцете ѝ обхождат цялото ви тяло. С всяка изминала секунда възбудата ви расте все повече и повече, но след стресиращия ден, който се имали, ерекцията ви не е каквато е обикновено. Неприятно, но се случва на всекиго! 

Пенис помпата е доста полезна в точно такива ситуации, тъй като на момента решавате проблема и достигате силна ерекция. Трябват ви няколко минути, за да станете напълно готови за продължителна и страстна любов. Следващите редове разясняват по какво се различават пенис помпите, как точно помагат, и за какво трябва да внимавате при покупка.

За какво помага пенис помпата?

Употребата на пенис помпа предполага, че желаете по-силна ерекция по време на секс или като тренировка. Най-честите причини за употреба, освен за удоволствие са еректилна дисфункция и при кривота на пениса. Редовната употреба на пенис помпа спомага за подобряване на ерекцията в дългосрочен план, като понякога се наблюдава удебеляване и удължаване на пениса с течение на времето. Използването на помпата е сравнително лесно, тъй като се състои от цилиндър, в който се поставя пениса. В последствие, с помощта на помпа, се изкарва въздуха от играчката. Създалото се налягане изпомпва допълнително количество кръв в кухините на пениса, които са изградени от изключително гъвкави хрущялни тъкани. Изпълването на тези пространства разширява и втвърдява пениса. Пенис помпата е подходяща да се използва и като секс играчка преди любовния акт. 

Какви видове пенис помпи съществуват?

Главното разграничение при пенис помпите е при метода, по който се отстранява въздуха от цилиндъра. Съществуват две възможности за захранване на помпата – единия е ръчно, а другия чрез електрически мотор. Същевременно има и няколко начина за опериране с тях:

Ръчна пенис помпа: помпа с два пръста

Всички ръчни помпи позволяват по-прецизен контрол върху налягането и бързината на изтегляне на въздуха от цилиндъра. При този вид помпа, използвате два от пръстите си за да захранвате буталото, което придвижва въздуха извън вътрешността на играчката. То е свързано с основната част чрез маркуч. Това означава повече гъвкавост в използването. 

Ръчна пенис помпа: Помпа с куха мека топка

При този модел помпи, въздухът се изпомпва чрез стискането на куха мека топка. Тя е или свързана с маркуч към цилиндъра или е диркетно прикрепена към него. Сравнително лесни са за използване и са доста подходящи за начинаещи. 

Ръчна пенис помпа: Ножична помпа

Този тип помпа е способен да създаде по-силен вакуум доста по-бързо от други модели ръчни пенис помпи. Стиска се дръжка, приличаща на ножица, изпомпваща голямо количество въздух и то бързо. Подходяща е за хора с малко повече опит. 

Електрическа пенис помпа

Ръцете ви винаги ще остават свободни, когато използвате електрическа пенис помпа. Захранването е или със сменяеми или с презаредими батерии. Изпомпването на въздух започва с простото натискане на бутон. Лесни са за управление, но са по-подходящи за по-опитни хора, тъй като налягането, което създават е по-голямо. Цената на този тип пенис помпи е доста по-висока от ръчните модели.

Електрическа хидропомпа

Хидропомпата е по-специален вид електрическа пенис помпа, която за да функционира се пълни с вода. Подходящи са за употреба под душа или във ваната за доставяне на удоволствие или за тренировка върху еректилните функции. Също се управляват с натискането на бутон. Цената им е още по-висока от на предишния модел. 

За какво да внимавате при избора на пенис помпа?

Този вид секс играчки предлага продукти с различни материали, размери и функции. Изредените по-долу точки са важни за да направите задоволителен избор:

Размер

Нужно е да изберете пенис помпа, която да е с подходящ размер спрямо размера на вашия пенис – както дължината, така и широчината. Полезно правило, което да запомните е, че еректиралия ви пенис не трябва да се допира до стените на играчката. Трябва да има поне 1-2 см разстояние между пениса ви и стените на цилиндъра, за да има накъде да се разшири члена ви. В случай, обаче, че играчката е твърде голяма за вас, уплътняването няма да е достатъчно добро, за да се повиши налягането до необходимите нива. При повечето модели дължината варира между 20-24 см, а диаметърът между 4 и 8 см. 

Материал

Пенис помпите се изработват най-често от твърда пластмаса. Останалите части, като маркучи и уплътнели са главно от медицински силикон. Има и модели с каучук по някои от частите, но те не са толкова издръжливи във времето. 

Пенис пръстен

В случай, че използвате пенис помпата по време на любовната игра, пенис пръстенът може да задържи напомпаната ерекция за по-дълго време. Поставя се преди да използвате самата помпа.Той гарантира, че кръвта ще остане където искате след като спрете да използвате помпата – в пениса. 

Манометър

Съществуват и модели пенис помпи, които показват и точно какво е генерираното налягане във вътрешността на цилиндъра. По този начин, можете да следите какво се случва и да сте в по-голям контрол на ситуацията. Има и модели със сантиметрова скала навън, която лесно показва колко е уголемяването на пениса. 

Допълнителни функции

Някои от предлаганите на пазара пенис помпи предлагат увеличаващи удоволствието допълнителни функции. Пример за това са моделите с двойна функция, които могат да бъдат и мастурбатори. Други имат вградени вибратори за по-голямо удоволствие.

Как да използвате и почиствате вашата пенис помпа?

За да сте напълно задоволени от вашата пенис помпа е необходимо да вземете под внимание няколко фактора при нейната употреба:

  • Обръснете областта около гениталиите си, за да постигнете вакуум, чрез по-плътно прикрепяне. Също така можете да подготвите пениса си с топла вода и масажиране. 
  • Винаги използвайте лубрикант на водна основа, когато вкарвате пениса си в цилиндъра. 
  • В момента, в който започнете да изпомпвате въздуха от вътрешността на играчката, се създава състояние на вакуум. Ако досега пенисът ви не е бил изцяло вътре, то сега вече е. 
  • Винаги действайте бавно и спокойно, като изпомпвате въздуха стъпка по стъпка. Това важи с пълна сила при електрически модели. 
  • В случай, че усетите болка или вече сте достигнали желаната твърдост на члена, натиснете клапана за вкарване на въздух в цилиндъра. Изкарайте пениса извън играчката. Добре е да прочетете какво пише в инструкциите на продукта, за да знаете в какъв интервал от време можете да използвате играчката и за колко дълго. 
  • Почиствайте старателно играчката отвътре и отвън с топла вода и сапун. За дезинфекция използвайте специален спрей за секс играчки.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader