Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Пенис удължители и удебелители

Показване на 4 резултата

За какво се използват пенис уголемителите?

Дали ще го наречем пенис удебелител или пенис удължител, става въпрос за един и същ тип секс играчки, които са предназначени за мъжкия пол, но засилват удоволствието и на двамата партньори. Често мъжете имат желанието да увеличат размера на члена си с няколко сантиметра, но за да се случи това по оперативен път, процедурата би била не само рискована, а и доста скъпа. Пенис удебелителите ще ви помогнат да повдигнете самочуствието си и да се наслаждавате на много по-интензивни оргазми, стимулирайки и двама ви едновременно. 

Какво представляват пенис удължителите и пенис удебелителите?

Пенис удебелителитя наподобяват дилдо, което обаче се поставя върху члена на мъжа подобно на презерватив. Материалите, от които се изработват тези играчки обикновено са меки и гъвкави (силикон или латекс), с цел удължителя да прилепне максимално към естествената форма на пениса. В този ред на мисли, секс играчката не трябва да ви стяга или да ви създава дискомфорт, който да не ви позволи да се насладите на половия акт. Разликата в диаметъра и дължината на мъжкия член са само част от предимствата на пенис удължителя. В зависимост от модела и вида на секс играчката, която сте избрали може да се насладите на повече удоволствие благодарение на различният им релеф и покритие. Някои пенис удебелители имат вибриращи функции, а други имат допълнителни накрайници, предназначени за клиторна стимулация. Някои от ползите им са доста сходни с тези на пенис ринговете:

  • Увеличена издръжливост
  • По-голяма твърдост при ерекция
  • Забавяне на еякулацията

Освен гореспоменатите предимства, с помощта на пенис удължителя, дамата до вас ще изпита един вълнуващ вътрешен масаж и двамата ще се радвате на по-дълъг полов акт, изпълнен с максимално удоволствие.

Как да използвате пенис удължител?

Пенис удължителят се нахлузва много внимателно върху вече еректирал член. Трябва играчката да ви пасва добре и да я усещате прилепнала по пениса ви, а след това може да поставите лубрикант за по-лесно проникване. Ако усетите, че пенис удебелителя се изхлузва има шанс да не сте достигнали пълна ерекция или да сте подбрали прекалено голям размер удебелител. От голямо значение е да използвате подходящ вид лубрикант в зависимост от материала на секс играчките, които притежавате. Някои лубриканти могат да нарушат челостта на играчката, разграждайки я, затова препоръчително е да използвате продукти на водна основа, които са универсални и подходящи за всякакъв тип материал.

Какви видове пенис аксесоари съществуват?

KEX предлага различни видове пенис удебелители, а как да изберете най-подходящия за вас зависи от няколко фактора. На първо място трябва да си зададете въпроса, какъв е търсения ефект, повече дължина, ширина, и двете или може би вибрация и релефни текстури?

Нека започнем от целите пенис удължители, които покриват члена от главичката до основата и целят, както да удебелят така и да удължат размера му. Също така има видове, които са с отвори от двете страни и са предназначени за увеличаване единствено на диаметъра на члена, а набраздената им външна стена ще достави на половинката ви несравнимо удоволствие. Вибриращите модели на свой ред, са предназначени за стимулация на женската Г-точка, и разбира се допълнително удоволствие на вас самия. 

Има многобройни комбинации между характеристиките: напълно затворени, отворени, вибриращи и набраздени пенис удължители, както и цветове и материали. Което и да изберете, гарантирано ще направите половия акт в пъти по-интересен и горещ.

Какво да вземете под внимание преди да направите своя избор?

За да можете да направите информиран избор и да закупите пенис удължител, който да отговаря на вашите предпочитания сме подготвили няколко решаващи фактора, които да вземете предвид.

  • Размер: Пенис удебелителите, както и удължителите, идват в разнообразие от размери, добавяйки различна дължина или дебелина към вашето достойнство. Всички продукти са произведени от разтеглив материал, който да приляга плътно към пенис и предотвратява изплъзване. 
  • С или без вибрация: Някои модели разполагат с вграден вибратор, който може да усили нивата на стимулация и за двамата партньори. Въпрос на лично предпочитание е да прецените, дали искате допълнителните усещания, предизвикани от стимулиращите вибрации, или по-класическото усещане ще ви допадне повече.
  • С или без вграден пенис ринг: Тук също е въпрос на лично предпочитание, дали желаете да получите допълнителната стимулация, усещане и предимства, за които тази вградена играчка допринася. 
  • Цвят: Ще намерите огромно разнообразие от всякакви цветове. Съществуват модели с цвят на кожата, но също така може да намерите и такива оцветени в розово, лилаво или дори прозрачни. 

За кого са подходящи този вид секс играчки?

Пенис удебелителите са подходящи за двойки, които обичат експериментите в леглото и са любопитни да тестват границите на удоволствието. За по-отворените към нови преживявания, секс играчките могат да бъдат поставени върху вибратор или дилдо, а ролите в леглото сменени. Същото важи и ако нямате партньор, но искате да разнообразите, добавяйки пенис удължител към колекцията си от играчки. И последно, но не на последно място, в случай, че сте мъж, който би желал да промени размера на члена си, пенис удебелителите определено трябва да са неизменна част от сексуалния ви живот.

За какво да внимавате при използването на пенис удебелител или пенис удължител?

Гъвкавите пенис удължители са изработени от ТПЕ и прилепват плътно по члена. Те обаче не бива да ви стискат, да спират притока на кръв в члена или да създават дискомфорт, който би ви попречил да се насладите на сексуалния акт. За да избегнете това, измерете диаметъра на еректиралия си член и закупете пенис удебелител, който е с подходящия за вас размер. Тези играчки мога да се използват по време на вагинален и анален секс (когато модела го позволява), но и в двата случая трябва да сте ги поставили правилно, за да няма шанс от изхлузване. Подобно на пенис пръстените, ви съветваме да не използвате пенис удължител за повече от 30/40 минути без да го сваляте. Почистването след употреба е абсолютно задължително. За тази цел е препоръчително да използвате сапун и топла вода, както и препарат за дезинфекция на секс играчки, като втора стъпка. 

Важно! Никога не използвайте пенис удължителите като контрацептивни средства. Те не изпълняват функцията на презерватив и не гарантират предпазване от бременност или болести предавани по полов път.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader