Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Мини вибратори | Булет вибратори

Показване на 13 резултата

Ръководство за закупуването на булет вибратор

Мини вибраторите са перфектни за бързо влизане в настроение и ускорена любовна игра. Тук ще прочетете повече за предимствата на този вид секс играчки, за какво да внимавате, когато избира и как да изберете подходящ модел. 

С какво се отличават булет вибраторите?

 • Булет вибраторите са по-малките и компактни братовчеди на вибраторите. Въпреки, че са доста малки, те са доста мощни и доставят голямо разнообразие, способно да задоволи нуждите ви. 
 • Те са способни да събудят игриво настроение както при жените, така и при мъжете, тъй като са способни да стимулират всякакви ерогенни зони.
 • Заради своите размери са изключително удобни за пренасяне и лесно можете да ги пуснете в някой джоб докато сте в движение. 
 • Въпреки по-малкия мотор, доставят предостатъчно мощност. В повечето случаи са по-тихи от по-големите си събратя за да осигурят дискретно забавление.

За какво да внимавам при покупка на мини вибратор?

 • Материал

За изработката на мини вибраторите се използват щадящи кожата материали, които в повечето случаи са или специална пластмаса, или силикон. Силиконът се отличава със своята гъвкавост и по-реалистично усещане доближаващо се до кожа. Пластмасата е изключително гладка и приятна на допир, като същевременно придава голяма здравост на играчката, правейки я изключително издръжлива. 

 • Размер

Голяма част от булет вибраторите са дълги между 12 и 15 см, правейки ги двойно по-малки от по-големите си братовчеди. Съществуват и по-малки модели, които са не повече от 9-10 см. В диаметър са широки горе долу, колкото един пръст. 

 • Зони за стимулация

Мини вибраторите не са универсално пригодени за задоволяването на всяка част от тялото. Някои от моделите, особено най-малките представители на категорията, не трябва да се вкарват в тялото, за да не заседнат някъде вътре. Те са по-скоро предназначени за външна стимулация на клитора, срамните устни, зърната, тестисите и т.н. 

 • Форма

Най-често срещаната форма е тясна и леко издължена. Въпреки това е възможно и да намерите по-причудливи форми наподобяващи животни, червила и други. Мини вибраторите, които имат уребрения или някакви неравности по повърхността си са способни да доставят повече удоволствие. 

 • Вибрация

Булет вибраторите идват с широк диапазон от вибриращи функции в зависимост от ценовия диапазон, в който попадат. Някои предлагат просто една вибрация, без възможност за регулация на бързината или ритъма. Същевременно съществуват и други модели, които позволяват да избирате между няколко интензивности на вибрация и различни програми. 

 • Управление

Най-често срещаният метод за управление на мини вибраторите е чрез бутон или завъртане на играчката. Също така се срещат, макар и по-рядко, модели с дистанционно управление, благодарение на което вашия партньор може да вземе вашето удоволствие в ръце.

 • Захранване

Обикновено булет вибраторите биват захранвани от сменяеми батерии, но се намират и играчки, които имат вградени презаредими батерии.

 • Водоустойчивост

Често производителите изработват продуктите си от съвместими с вода материали и затварят херметически самото тяло на вибратора, за да осигурят водоустойчивост. Въпреки това, ако търсите конкретно това качество, прочетете в описанието под продукта дали можете да го използвате и в банята.

 • Екстри

Някои от по-луксозните модели имат и включени екстри към комплекта като чантичка или калъфче, които позволяват да вземете мини вибратора със себе си. Друго интересно нещо е, че моделите наподобяващи червило имат капаче предпазващо стимулиращата част на играчката. 

Кой мини вибратор е подходящ за мен?

Булет вибраторът е перфектен за онези, които искат да видят какво е да ползваш такъв тип играчка без да инвестират излишна сума пари. В следващите редове ще прочетете повече за различни ситуации, в които би се вписал добре. 

Мини вибратор за двойки 

Мини вибратор, изглеждащ като червило, със сигурност ще донесе повече разнообразие и непредсказуемост в отношенията с вашия партньор, възползвайки се от дискретността на играчката, когато сте навън. Изключително е полезен за създаване настроение и възбуда в жената, за да започнете страстна любовна игра. 

Булет вибратор за самозадоволяване

Жените могат да се възползват от малкия, но мощен булет вибратор, за да си прекарат страхотно, дори и когато са сами. В случай, че техния избраник е с извит връх, то дамата може да го използва и за стимулация на Г-точката. Ако искате да масажирате главно клитора си, е по-добре да изберете прав модел за стимулация на конкретни точки. 

Как се използва булет вибратор?

 • Винаги когато използвате мини вибратор, трябва да си осигурите нужната мокрота в областта, която искате да масажирате. Препоръчително е да използвате лубрикант на водна основа за повече хлъзгавост и удоволствие. 
 • Ако играчката го позволява, започнете от по-ниските нива на вибрация, за да се приведете в настроение и да се отпуснете. 
 • Докоснете ерогенните зони, които най-много ви възбуждат.
 • Ако ще стимулирате вагината или ануса, вкарайте играчката под лек ъгъл, за да се опре в стените и усили удоволствието. 
 • Почиствайте вашия булет вибратор винаги преди и след употреба, за да избегнете рисковете от неприятна инфекция. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


  preloader