Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Кунилингус

Кунилингус: 11 съвета за перфектен орален секс

Отпуснете се и се насладете: Кунилингусът предлага вълнуващ начин да избягате от традиционният секс. Подгответе се да откриете съществена информация и ценни съвети, които могат да увеличат удоволствието от оралния секс.

Любопитно ви е да научите повече за кунилингуса? Не е необичайно и мъжете, и жените да се консултират с речника, за да разберат значението на този непознат термин. Това е разбираемо, тъй като е рядко срещан в ежедневието. Въпреки това, нека предоставим кратко значение: Под кунилингус се има предвид акта на сексуално задоволяване на жената чрез орална стимулация от устата на нейния партньор. Научете всичко, което трябва да знаете за тази сексуална практика, осланяйки се на изчерпателната информация точно тук:

Нестандартно, но завладяващо: Ръководство за начинаещи в доставянето на орално удоволствие

В областта на кунилингуса около 95 процента от статиите съдържат илюстрации, изобразяващи жена, която жадно смуче банан. Важно е обаче да се отбележи, че кунилингусът обхваща повече от внушителната символика на „бананите“. Той включва преди всичко изкуството да използвате устата, устните и езика си, за да стимулирате външните женски гениталии (известни като вулва), обхващащи областта от срамните устни до клитора. Нека изследваме тази пленителна сексуална практика в повече детайли.

Наистина полезно: Произход на кунилингуса

Макар че кунилингусът се върти около съблазнителната употреба на езика, самият термин може да бъде доста сложен. Произхождащо от латински, „кунилингус“ съчетава „lingus“, което означава език, и „cunnus“, което се отнася до женските гениталии. Въпреки това има и по-достъпни алтернативи. Някои наричат тази форма на орално удоволствие „френска„, докато мнозина използват просто термина „лизане“. Във връзка с това „анилингус“ се отнася до стимулирането на ануса с помощта на устните и езика.

Изключително информативно: Сравнение между фелациото и кунилингуса

В областта на научните изследвания и литературата има изобилие от проучвания и статии, посветени на темата за мъжете, получаващи орално удоволствие (фелацио), докато информацията за кунилингуса остава сравнително оскъдна. Въпреки това ограничените резултати са особено интригуващи. Според канадско проучване кунилингусът се радва на значителна привлекателност, особено сред по-младите жени на възраст между 18 и 25 години. Проучването разкрива, че тази сексуална практика е често възприемана, като 41% от участничките я смятат за равностойна на полов акт, включващ проникване с пениса на мъжа партньор. Накратко, на жените доооста им допада.

Истинско удоволствие: Силният афинитет на жените към оралния секс

Изненадващо е, че 96 % от американските студентки изразяват предпочитание към оралния секс пред другите форми на сексуална активност. Освен това впечатляващите 84% от тези жени потвърждават, че той надеждно води до оргазмично удоволствие. Един от факторите, допринасящи за това засилено удоволствие, е забележителната концентрация на около 8000 нервни окончания, открити само в клитора, което надхвърля повече от два пъти броя на нервните окончания, открити в пениса. Тези фактори правят оралния секс изключително задоволително преживяване за жените.

Истински хигиенично: Наслаждавайте се на орален секс без притеснение

Очевидно е, че правилната хигиена е от съществено значение при практикуването на орален секс. Освежаващият душ играе жизненоважна роля за осигуряване на чистота. Жените обаче трябва да внимават, когато става въпрос за прекомерно почистване на интимната област. Вагиналните изплаквания или силно ароматизираните интимни душове имат потенциала да нарушат естествения баланс на вагината. Вместо това се препоръчва вагината да се почиства с хладка вода и/или меки, неароматизирани сапуни със стойност на pH, подходяща за чувствителна кожа. И нека не забравяме значението на щателното подсушаване!

11 ценни съвета за изключителен кунилингус

Овладяването на изкуството да задоволявате жената чрез орален секс е умение, което си струва да придобиете (и обещаваме, че рядко ще намерите жена, която да се възпротиви). Въпреки привидната простота на „лизането“, то се простира далеч отвъд това. Ето 11 важни съвета, с които да станете експерт в кунилингуса:

1. Възхищавайте се на жената

Макар че думата „обожавам“ може да има силна конотация, идеята зад тази дума като основно чувство е точно на място. В сферата на интимните срещи е изключително важно да покажете на жената, че дълбоко я желаете и искрено се стремите да я задоволите чрез орална стимулация. Като изразявате възхищението си, тя може да се чувства по-спокойна и да изпитва по-голямо удоволствие, което води до по-лесна кулминация.

2. Прегърнете разнообразието

Използването на повтаряща се техника на лизане може да бъде голямо разочарование. Жените ценят разнообразието в оралния секс. Изследвайте различни ритми, скорости, интензивност и техники. Понякога по-бързото темпо може да е приятно, докато друг път може да предпочете по-бавен и нежен подход. Експериментирайте със засмукване, близане и комбинация от двете. Разнообразието добавя възбуда и подобрява цялостното преживяване.

3. Наблюдавайте и реагирайте на нейните сигнали

Да отделяте голямо внимание на сигналите на жената е от първостепенно значение. Много е важно правилно да интерпретирате нейните реакции и според тях да коригирате техниката си. Ако тя притиска таза си напред, това означава, че изпитва удоволствие. И обратното, ако тя се отдръпне назад, това може да означава дискомфорт или намаляване на удоволствието. Когато се съмнявате, общувайте открито с партньорката си и се интересувайте от нейните предпочитания и нещата, които не харесва. Разбирането на нейните сигнали позволява по-удовлетворяващо и приятно преживяване и за двама ви.

4. Нежно обгрижване на клитора

Клиторът е изключително чувствителна зона, в която се намират около 8000 нервни окончания. Той изисква деликатно отношение по време на орален секс. Започнете с нежно галене и облизване с език, като постепенно увеличавате интензивността, ако желаете.

5. Стимулирайте околните области

Не забравяйте да изследвате и извън интимната област. Стимулирането на бедрата, корема и зърната може да повиши удоволствието по време на орален секс. Избягвайте да се фиксирате прекалено много само върху клитора и приемете ерогенните зони, които се простират отвъд него.

6. Приветствайте силата на пръстите

Макар че езикът е чудесен, не подценявайте очарованието, което партньорката ви ще изпита от включването на пръсти. Въвеждането на стимулация с пръсти, както външна, така и вътрешна, може да засили удоволствието от преживяването. Започнете с нежно докосване и постепенно увеличавайте натиска и дълбочината, за да засилите възбудата.

7. Оптимизиране на секс позите

Имаме един примамлив съвет за вас: За да се засили удоволствието от кунилингуса, опитните хора предлагат леко да повдигнете корема на жената. Това позициониране улеснява по-лесния достъп до вулвата, срамните устни и клитора. Как можете да постигнете това?

За щастие, не е необходимо да имате диплома по гимнастика, за да изследвате различни сексуални позиции. За да подобрите изживяването при кунилингус, просто поставете възглавница под таза на жената. Тази лека настройка може да доведе до една от най-задоволителните пози за жените.

8. Проявете издръжливост по време на кунилингус

Търпението е от ключово значение, независимо дали сте мъж или жена. Женският оргазъм по време на орален секс може да отнеме до половин час. Не се отказвайте, дори ако има период на мълчание. Ако е необходимо, променете техниката си и проявате упоритост. Важно е да не оказвате натиск върху жената с жестове или изражения на лицето, които изразяват нетърпение или усещане „колко още ще отнеме?“. Оставете преживяването да се развие естествено и се наслаждавайте.


Приемайки оргазма на жената като лично предизвикателство, ще я накарате да полудее от удоволствие и да обожава секса с вас.


9. Включване на секс играчки

Включването на секс играчки в кунилингуса не показва на липсата на опит или способности, а е по-скоро доста умна идея. Добавянето на малко вибрации или стимулиране на G-точката може да подобри преживяването. Не се ограничавайте само с близане; експериментирането със секс играчки може да внесе нови усещания и удоволствия.

10. Бъдете последователни

Когато тя е на ръба на кулминацията, промяната на техниката ви може да наруши интензивността и потенциално да попречи на оргазма ѝ. Най-добре е да поддържате последователни движения по време на тази решаваща фаза. Въпреки това, ако желаете да удължите нейния оргазъм за повишаване на интензивността, някои вариации са допустими.

11. Прегръдки след кунилингус

Както след всяка форма на сексуална активност, прегръдките са силно желани и след орален секс. Това е възможност да се отпуснете, да се свържете и да изразите привързаност. Отделете време, за да се потопите в прегръдките си, като насърчите интимността и любовта.

Изображение от Freepik

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader