Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Анален душ

Показване на 5 резултата

Анален душ - чистота там отзад

Аналният душ често е предпочитан метод да за постигане на желаната хигиена преди анален секс. Същевременно, голям брой от моделите ви доставят допълнителна наслада, като заедно с това подсигуряват че задния вход е “празен” както и напълно чист. Подходящ е и за други случаи, които описахме подробно в следващите редове като ръководство за това как се използва анален душ.

Как работи аналния душ?

По чисто хигиенни причини, аналният душ се използва за прекарването на вода през ануса, с която да се почисти ректума. В последствие тази вода се изхвърля, за да се отстранят остатъците от изпражненията по лесен и щадящ начин. Добре е процесът да се повтори и потрети, докато течността, която се отделя е възможно най-чиста. Необходимо е използването на чиста вода с температура около 34-37 градуса по Целзий. Също така е нужно тялото да е под точен ъгъл при поставянето на аналния душ за да се избегнат ненужни болки и наранявания. 

 • Състои се от топка, служеща като помпа и много тесен продълговат отвор. Топката се пълни с вода, като продълговатата част се вкарва в ануса, с помощта на лубрикант на водна основа. Топката се стиска за да се вкара водата в ректума. Замърсената вода се изхвърля или в тоалетната или в душа.
 • Съществува и анален душ, който е приставка за душа, заменяйки главата.
 • Внимание: големи количества вода, създават огромно налягане в червата, което може да доведе до наранявания. Внимавайте при регулирането на на силата на водата! Не завъртайте кранчето на водата до край!

Как се използва анален душ?

Аналната промивка е много подходяща подготовка преди анален секс, в случай че страдате от запек или ако усещате парене и сърбеж в аналната област. Аналният душ е пригоден за почустване на ректума от вътре за едно чисто и приятно преживяване. 

 

 1. Спокойно можете да бъдете в изправено положение във ваната или под душа, когато използвате аналния душ. В случай, че ви е по-приятно да сте в легнало положение е добре да поставите хавлиена кърпа под вас за не изцапате около вас.
 2. Напълнете душа с близка до телесната температура топла вода. Внимавайте да не прекалите с топлината, тъй като в чревната лигавица не се съдържат неврони, които да усещат температурата и лесно може да се изгорите без да усетите.
 3. Необходимо е да напълните душа с вода до горе, за да избегнете навлизането на въздух в ректума. Не използвайте сапун.
 4. За да улесните проникването, може да използвате малко лубрикант на водна основа.
 5. Повдигнете единия крак на ръба на ваната, на стената на душа и се наведете леко напред. В случай, че сте легнали по гръб, разтворете крака си и ги опънете.
 6. Вкарайте малка част от аналния душ за да отпуснете аналните мускули. Изчакайте докате усетите, че свиквате. Вдишайте дълбоко. В момента, в който издишате, поставете накрайника по-дълбоко в ректума, на около 3 до 4 см.
 7. Сега е момента да стиснете меката топка на душа, за да вкарате топлата вода в ректума. При леко стисване на гуменото тяло, водата се подава бавно, а при по-голямо налягане – бързо. Аналното изплакване трябва да се случва бавно и внимателно, тъй като опитът показва, че бавното използване на аналния душ се усеща по-приятно.
 8. Леко издърпайте накрайника навън, когато водата от душа е изцяло в ректума. Задължително задръжте налягането върху мекия балон, тъй като ако го изпуснете замърсената вода ще се върне обратно.
 9. Задръжте водата в червата поне около две минути, стискайки мускулите на ануса си. Трябва да стискате така, както когато много ви се ходи до тоалетна по голяма нужда.
 10. След като това време мине, се отпуснете и оставете водата да изтече. Вероятно ще е кафеникава. Повторете процеса, докато не започне да излиза чиста вода. Това води до края на аналното почистване. 

 

Чревната лигавица е толкова чувствителна, че е добре да се избягва прекомерно честата употреба на клизми, тъй като са възможни наранявания. Препоръчително е да не се преминава границата от две почиствания седмично, за да предпазите чревната си флора.

Аналната промивка е полезна!

Аналните душове са не просто подходящ начин да се подготвите за анални приключения, но могат да бъдат използвани и при нормалната грижа за тялото. Всеки човек, държащ на хигиената, може да се подлага на клизма от време на време за вътрешно прочистване на ректума с помощта на анален душ. Въпреки че в днешно време най-често се продава като секс играчка, произходът му е от медицината и определено все още е често използван и там. 

Не само опитът на феновете на аналната стимулация, но и този на лекари и пациенти показват, че вътрешната чистота и хигиена са предпоставки за добро здраве. Това предразполага за използването на анален душ. Той позволява лесното анално почистване на части от тялото, които не бихме могли да достигнем без помощни средства. Опитът на хората потвърждава благополучието в дългосрочен план в следствие на употреба според инструкциите. Освен всичко останало, няма как да бъде пренебрегнат и здравословният аспект на периодичното анално промиване. Много ползватели на анален душ са открили, че носи успокоение и облекчение на проблеми като анален сърбеж и възпаления. 

 

Освен аналния душ, може да направите и следните неща като подготовка за анален секс

За да сте сигурни, че всичко ще мине плавно без инциденти, можете да се възползвате от следните съвети

 • Използвайте аналния душ навреме! Изтичането на водата може да отнеме до час, така че си отделете достатъчно време. 
 • Внимавайте за хигиената! Винаги старателно почиствайте аналния душ преди и след употреба. 
 • Препоръчваме да използвате малко лубрикант за улеснено проникване. 
 • Ако често практикувате анален секс е препоръчителна употребата на храни, богати на фибри. Това ще подобри храносмилането, както и ще осигури редовни изхождания. Ограничете хапването на храни, към които може да сте по-чувствителни – например люто. Те дразнят червата и ануса при изхождането, възпрепятствайки правенето на анален секс. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


  preloader