Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Анални дилда

Показване на 1–20 от 21 резултата

Какво представлява аналното дилдо?

Аналното дилдо е специално създадено за да ви достави всяка капка удоволствие. При това в една област на тялото, която остава все още неоткрита или поне не напълно, от изключително много хора. В ануса се събират много нервни окончания, заради което създаването на приятни усещания е гарантирано, независимо дали аналното дилдо стои неподвижно или се движи по време на игра. Формата на аналните дилда доста се различава от тази на класическите. Нерядко те са стеснени в началото за да се улесни проникването, тъй като анусът е много по-тесен от вагината. Доста от моделите анални дилда имат сферична структура, която им помага да се пригодят към ергономичността на ануса. Държейки го за дръжката и придавайки му движение напред-назад, лесно и удобно може да използвате дилдото за анална стимулация. Аналното дилдо е широко в края си за да осигури безопасност по време на игра, а именно да не се окажете в спешното с играчка заседнала дълбоко в ануса.

Какви са различните видове анални дилда?

Различните видове анални дилда варират по размер – от по-къси до по-дълги, по вид – от анални разширители до подвижни дилда, но също така има и надуваеми модели, стъклени дилда или такива със сферична форма. Съществува огромен избор от различни форми, размери и функции, което улеснява дори и най-неопитните в това да се забавляват. Най-просто казано трябва да пробвате кой модел дилдо ви харесва най много и приляга на вашите сексуални желания и предпочитания. Открийте как аналния вибратор може да ви помогне да достигнете до нови пикове на удоволствие, стимулирайки една от най-ерогенните ви зони. Това прави секса под каквато и да е форма няколко пъти по-забавен. Аналните дилда са както секс играчка за жени така и секс играчка за мъже и не бива да се избягват или да им се гледа с предразсъдъци, тъй като това ще доведе до много изпуснати приятни моменти.

Може ли аналното дилдо да заседне?

Няма нужда от притеснение, че аналното дилдо може да заседне. Заради широкия си край, можете спокойно да го поставите цялото в ануса си и да го извадите когато пожелаете. С обикновено дилдо обаче има възможност това да се случи. Така че обърнете внимание на широката основа при този модел дилда. 

Как се използва анално дилдо?

Както и при всички останалите видове анални играчки, при използването на анално дилдо трябва да използвате обилно количество лубрикант. Това е важно, защото анусът за разлика от вагината, няма естествено производство на влага. Въпреки това, влагата е абсолютно необходима, за да избегнете неволно нараняване и за да се насладите напълно на удоволствието. Преди използването на анално дилдо е необходимо първо да разтегнете ануса си или чрез използването на пръсти, или с анален разширител. След като постигнете това, можете внимателно да вмъкнете дилдото. Ако сте все още новаци в тази област е добре първо сами да движите дилдото, за да разберете какво ви харесва и да откриете границите на това какво ви доставя удоволствие и какво не. Освен това, аналното дилдо е доста добър начин да добиете представа какво е усещането при анален секс. 

Съвет от КЕХ

Използването на анален душ преди използването на анално дилдо не е задължително. В случай, че не ви се ходи до тоалетна, в ректума ви няма да има фекалии. Ако все пак, се чувствате по-спокойно така, няма нищо лошо.

За кого са подходящи аналните дилда?

Аналните дилда са подходящи за всички хора, които искат да разнообразят сексуалния си живот или просто харесват аналния секс. Същевременно, са правилния избор и за тези които обичат аналната мастурбация. Аналните дилда действат особено възбуждащо на мъжете, тъй като простатата е позната като мъжката Г-точка. Когато бъде стимулирана може да допринесе до изключително интензивни и разтърсващи оргазми. Въпреки това, анусът е ерогенна зона и за много от жените. 

Как се почиства аналното дилдо?

Високата хигиена е доста важна при аналните играчки. Това е и причината аналните дилда да са проектирани за лесно почистване и поддръжка. Преди и след употреба измийте добре дилдото с хладка вода и мек сапун за да отстраните всички остатъци. Добре е да използвате и специален дезинфектант за играчки. За да го съхраните за възможно най-дълго време го приберете в торбичка от нежен плат, далеч от топлина и слънчева светлина. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader