Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Анални вибратори

Показване на 11 резултата

Какво представлява аналния вибратор?

Несъмнено вибраторите спомагат достигането на удоволствие при много хора. Аналните вибратори са подходящи за мъже и жени, като растящата им популярност е причината за наличието на широк диапазон от разновидни модели на пазара. Те спомагат за сексуалното задоволяване на аналната област и могат да се използват при мастурбация или по време на любовна игра както от еднополови, така и от хетеросексуални двойки. С приятните си вибрации и различни функционалности, аналните вибратори обещават много оргазмични моменти на всеки, който обича да експериментира и да преоткрива както себе си, така и света на удоволствията от секса.

Каква е разликата между аналните вибратори и обикновените вибратори?

Разликата между аналните вибратори и обикновените вибратори е във формата и дизайна. Висококачествените играчки винаги са оборудвани с по-широк край, който възпира неволно проникване прекалено надълбоко, което може да доведе до засядане в ануса. Един от основните отличителни белези на аналните вибратори е по-тънкия връх, който спомага за по-лесна адаптация към условията на ректума. При правилна употреба, това е причината да не се очакват наранявания или болка. Допълнителна, но същевременно изключително обоснована причина за отделянето на аналните вибратори от вагиналните е предотвратяването на вагинални инфекции с гъбички от червата. Същевременно този подход предпазва чувствителната анална лигавица от заразяване с микроби и бактерии.

Стимулиращи ли са вибрациите за аналната област?

При всеки случай вибрациите са изключително стимулиращи за аналната област. Много хора намират ритмичните движения за успокояващи и същевременно особено възбуждащи. Нерядко мъжете бързо преминават към директна стимулация на простатата. За целта са подходящи анални вибратори с разнообразни дизайни, с помощта на които можете да стимулирате себе си или вашия партньор. Нещо повече, да гледате как любимия ви се самозадоволява също действа много стимулиращо. 

Но също и за похотливите експерименти насаме, аналният вибратор е подходящ за високо еротични моменти. А това, което харесват мъжете, допада по същия начин и на жените, тъй като двойната стимулация на вагината и ануса позволява да се потопите във вълни от удоволствие. Единственото, за което трябва да внимавате ако сте начинаещ, е да изберете играчка с малко по-малък диаметър като за начало.

Как правилно се използва анален вибратор?

За получаването на удоволствие с новата ви играчка, изпълнено с интензитет, е добре да обърнете внимание на правилната употреба. Съществен фактор е избора на по-гъст лубрикант, който да нанесете по вибратора и ануса си. Правилната поза също е от значение – клекнало, или леко наведено положение, в което можете да се подпирате на коленете си би ви помогнало за по-лесно проникване. В случай, че ви е за пръв път, подходете внимателно и масажирайте ануса си, за да го отпуснете и подготвите за аналния вибратор. След като го вкарате и свикнете с новото усещане, ще откриете какво работи за вас и ще се впуснете в изследване на нови преживявания. Вибрациите се регулират в няколко нива на скорост и интензитет според вашите лични предпочитания. Можете да включите вибрациите на аналния вибратор преди или вече след проникването, като точния момент зависи изцяло от вас. Експериментирайте и сами открийте какво ви доставя удоволствие и ви докарва до екстаз!

Какви видове анални вибратори съществуват?

Имате възможността да избирате измежду всевъзможни анални вибратори от известни производители от цял свят. Моделите предимно са пригодени и за стимулация на простатата, но спокойно могат да се използват и от жени. Този тип често приема Г-образна форма, като има пригодени накрайници на върха и удебелени участъци по основата, позволяващи двойна стимулация – на простатата и перинеума. Интензивността може съвсем безпроблемно да се регулира от копчето, а някои модели притежават и дистанционно устройство, което може да стои в ръцете на партньора.

Съществуват и тънки пенис форми за мъже и жени, които са произведени от мек и лесно хлъзгащ се материал. Какво ще кажете за анален вибратор под формата на анална броеница или пък модел с интегрирана функция за проникване чрез движение напред-назад? Гамата от анални вибратори е огромна, точно като света на секс играчки, така че със сигурност ще намерите нещо подходящо. Кой знае, може и да си купите няколко различни модела, които да сменяте в зависимост от моментното ви предпочитание.

Правилна грижа и почистване за вашия анален вибратор

Всяко хубаво нещо рано или късно свършва. За да се насладите максимално и на всяко следващо вълнуващо сексуално приключение е нужно да се погрижите за аналния си вибратор. В случая става въпрос за прилежно почистване за да бъдат отстранени всякакви микроби и бактерии, които е възможно да  доведат до неприятни инфекции. В повечето случаи е достатъчно да почистите играчката с малко течен сапун и топла вода.

В случай обаче, че играчката ви не е водоустойчива трябва да сте малко по-внимателни и да я почистите с влажна гъба или кърпа. Можете да намерите и специални антибактериални почистващи продукти, които са щадящи за повърхността на секс играчката. Те не вредят на мекия чувствителен материал на вашия анален вибратор, но въпреки това имат ефикасен дезинфекциращ ефект. След като го подсушите или оставите да изсъхне е добре да го съхранявате на стайна температура, защитена от прах и пряка слънчева светлина. Не че ще оставите играчките си на показ, но хора всякакви, затова решихме все пак да предупредим. Ако спазвате горе описаните правила, ще си осигурите дълго време на прекрасни емоции с вашия анален вибратор.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader