Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!

Реалистични дилда и изкуствени пениси

Показване на 20 резултата

Какво представлява реалистичното дилдо?

Реалистичното дилдо е вид секс играчка, чийто външен вид и усещане изключително много наподобяват истински пенис. Съществуват и модели, оборудвани с реалистични тестиси в основата. Изкуствените пениси обикновено имат и реалистични вени, в добавка към тестисите, за да осигурят реалистично усещане. Голяма част от модели са снабдени с вендуза в основата си, която може да се използва за захващане към гладки повърхности, но същевременно позволява и използването заедно със страп-он колани. Някои модели реалистични дилда притежават способността да еякулират. 

 

Изкуствените пениси са пригодени за употреба както от жени, така и от мъже. Сексуалната ориентация практически е без никакво значение, всеки може да се възползва от удоволствието, което този вид играчки доставят. Много жени в еднополови връзки, не искат да се разделят с чувството за проникване, а реалистичните дилда са перфектни за използване с пенис колани. Особено за жените, които си нямат постоянен партньор, е важно да си имат изкуствен пенис в нощното шкафче, който да е винаги готов за малко екшън. КЕХ се стреми да предлага голямо разнообразие от висококачествени реалистични дилда. В случай, че си търсите нов помощник в спалнята, разгледайте избраната ни селекция. 

Какво да правите с реалистично дилдо?

Жените, както и мъжете могат да се наслаждават на проникването от реалистично дилдо. Освен това е подходящо и за любовна игра между двойки. Вените, по цялата дължина на изкуствения пенис, в комбинация с реалистичните тестиси в основата, ви позволяват да се радвате на най-истинското възможно усещане. Съществува и огромен избор от модели, различаващи се по цвят, материал и размер.

Как да използвате реалистично дилдо?

За да се насладите максимално на новия с изкуствен пенис и да получите разтърсващ оргазъм е необходимо като начало да се отпуснете. Без значение, колко е голямо реалистичното дилдо или от какъв материал е изработено, е необходимо да нанесете лубрикант върху повърхността на играчката. Освен това е добре да разнесете малко и по вагината или ануса, за да сте сигурни, че всичко е достатъчно хлъзгаво. Вкарайте изкуствения пенис и го движете напред-назад с темпо, което ви доставя удоволствие. Ако използвате играчката като част от любовната игра, можете да оставите и вашия партньор поеме контрол над движенията.

Съществуват модели дилда, които са кухи отвътре и позволяват на мъжа да постави собствения си пенис в отвора. Те са подходящи за удължаване и удебеляване на пениса, за доставяне на повече удоволствие. 

За какво да внимавате при използването на реалистични дилда?

Уверете се, че използвате солидно количество лубрикант, за да избегнете възможността от нараняване или болка от проникването. В случай, че изкуствения пенис е направен от силикон, използвайте продукт на водна основа, тъй като козметика на силиконова основа би развалило повърхността на играчката. Осигурете си продукти, подходящи за почистване преди и след всяка употреба, като специален спрей за дезинфекция на секс играчки. Поддържането на висока хигиена на вашето реалистично дилдо ще увеличи неговия живот и ще предотврати развиването на неприятни инфекции. 

Какво да вземете предвид преди покупката на реалистично дилдо?

Ще намерите всякакви видове реалистични дилда. Отговорът на въпроса “Кое е най-доброто?” се крие изцяло в личните предпочитания, но въпреки това има няколко фактора, които можете да вземете под внимание докато избирате вашето. Вече сте си избрали някакъв конкретен модел? В такъв случай, можете да се запитате какви качества искате да притежава. 

  • Цвят

Реалистичните дилда, които ще намерите на тази страница се предлагат във всякакви разцветки. Вероятно първата ви асоциация, би била, че един реалистичен модел трябва да е с цвят на кожа, но съществуват и цветни изкуствени пениси. Те може да се оцветени в розово, синьо или по някакъв друг начин, но реалистичните вени, тестиси и главичка допринасят за реално усещане. Можете да намерите и прозрачни реалистични дилда. 

  • Водоустойчивост 

Много е вероятно да искате да се насладите на новото си реалистично дилдо под душа или във ваната. Повечето от предложените на тази страница модели са водоустойчиви, така че това не би било проблем. 

  • Материал

Реалистичните дилда, които можете да разгледате тук са изработени от различни материали като силикон, желе и др. Всички модели предлагат усещане максимално близо до реалното независимо от какво са изработени, благодарение на детайлите по повърхността на играчката. Някои материали са по-меки от други и позволяват употребата им в по-разчупени пози. Всички изкуствени пениси са изработени от материали, които са безопасни за тялото, когато се използват заедно с лубриканти на водна основа. 

  • Размери

Едно от най-важните неща при избора на реалистично дилдо, непременно е неговия размер. В случай, че тепърва прохождате в света на секс играчките, може би е добра идея да започнете с модел, чиято дължина е някъде в долната и средна граница на нашите предложения. Ако търсите нещо екстремно ви съветваме да филтрирате страницата да показва дилда над 20 см. Диаметърът определено също е от голямо значение, когато избирате подходящ изкуствен пенис, така че го вземете под внимание, възползвайки се от филтъра за максимален диаметър.

От къде да купя изкуствен пенис?

Разбира се, че правилното място да намерите подходящ реалистичен вибратор е в КЕХ. Тук има разнообразни секс играчки мъже, жени и двойки. Всеки може да намери нещо за себе си благодарение на многообразието на продукти и ценови класове. Сигурни сме, че дилдата, които ще намерите при нас, ще ви доставят неописуемо удоволствие. Понякога човек иска да разнообрази връзката си или да получи повече наслада от самозадоволяване, по начин, който само един изкуствен пенис може. Изберете подходящото реалистично дилдо онлайн и се гмурнете в удоволствието!

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader