Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Клитор стимулатори

Показване на 1–20 от 37 резултата

Клитор стимулатор - онлайн от КЕХ

Съществуват много различни видове вибратори, но този е изцяло предназначен за външна стимулация. 

С други думи, клиторният стимулаторът не прониква, а стимулира отвън единствено клитора. Това е и главната разлика с други видове вибратори, които наподобяват дилдо и се използват за проникване във вагината. Ако си търсите клиторен стимулатор на разумна цена, то трябва да се уверите, че формата му е ергономична и приляга плътно към женското тяло, осигурявайки желаната стимулация.

Какви видове клитор стимулатори съществуват?

В случай, че желаете да си купите клитор стимулатор, на практика може да избирате между два вида. Съществуват модели, които работят с вибрации, и такива които работят с вълни под налягане и биват още наричани “засмукващи”. Усещането много наподобява орален секс. 

И двете технологии предлагат своите предимства, като решението на коя ще се доверите зависи изцяло от личните предпочитания, понеже не всяка жена харесва оралния секс. Все пак, що се отнася до получаването на оргазъм, трябва да знаете че клиторната стимулация е от изключително значение. Около 37% не могат да достигнат климакс без нея. Едновременно 36% от жените споделят, че успяват да достигнат до по-интензивни оргазми, когато комбинират проникване с клиторна стимулация. Затова е много важно за жената, да бъде стимулирана по този начин, за което един клитор стимулатор е перфектен.

Какви са предимствата на клиторните стимулатори?

В случай, че желаете да си закупите трябва да знаете, че клиторният вибратор оказва влияние само и единствено върху клитора, както и името подсказва. Това означава, че може да изпитате дори по-интензивен оргазъм отколкото от проникване. Другото откровено предимство е, че не се нуждаете от сексуален партньор до себе си за да получите оргазъм. 

В случай, че искате, може да използвате клитор стимулатор в любовната игра за допълнителна възбуда. 

Много модели клиторни вибратори са и водоустойчиви. Голяма част от жените обожават да се самозадоволяват във ваната или под душа и такова устройство неимоверно улеснява процеса.

Какви са предимствата на един клитор стимулатор в сравнение с обикновен вибратор?

Клитор стимулаторът не се поставя във вагината, а е предназначен само за външна стимулация – и по-конкретно клитора на жената. Освен това е и по-малък от повечето други видове вибратори, което го прави по-дискретен и перфектен когато искате да го вземете със себе си. 

Клитор вибраторът е доста подходящ избор за бременни жени, които имат нужда да разпуснат и да си доставят малко удоволствие. Няма място за притеснение, че вълните под налягане могат да разтревожат или навредят на бебето, понеже плацентата действа като защитна бариера. Въпреки това, е добре всякакви шумове да се вземат под внимание след 18-та гестационна седмица, тъй като това е момента след който бебето започва да чува. Използването на този модел вибратор е също така подходящо и за тези жени, които нямат предишен опит със секс играчки

Друго предимство, което жените споделят е, че няма как да се свикне с усещането и стимулацията да ти омръзне. Чувството е винаги приятно и спомага достигането на оргазъм. 

Как е правилно да се използва клитор стимулатор?

След като си закупите стимулатор за клитор е добра идея и да знаете как е правилно да използвате новата си придобивка. 

Все пак, не трябва въобще да се притеснявате, тъй като използването е изключително просто. Само трябва да го поставите върху желаното място за стимулация, да го включите и мигновено ще започнете да усещате приятните вълни и вибрации. Съществуват доста модели, които функционират само при контакт с кожата, като преди това са в режим на готовност. В момента, в който играчката вече не се допира до кожата, тя преустановява работа.

Доста от съществуващите модели клитор стимулатори имат различни нива на интензивност. Препоръчително е да започвате от по-ниските нива и да надграждате с по-високи до достигане на оргазъм. Освен това съществуват и модели, които благодарение на своя автоматичен режим на работа, променят нивата на интензивност от само себе си. Когато използвате такава играчка е необходимо само да седнете или легнете удобно и да се оставите на удоволствието. 

Подходящ ли е клитор стимулаторът за жени, които трудно достигат или не изпитват оргазъм?

Много жени, които трудно достигат до оргазъм, споделят, че технологията с вълни под налягане им е помогнала най-накрая да достигнат до оргазъм. Чрез стимулиране на клитора и без допълнителен контакт с кожата, останалата част от интимните зони на жената не се стимулират прекалено много. Освен това, всяка жена може сама да реши какво да е нивото на интензивност и да я увеличи или намали когато пожелае. По този начин, играчката отговаря на индивидуалните нужди на жената. 

Може ли да се използва клитор стимулатор при любовна игра с партньор?

Отговорът е 100%-во “Да!”, тъй като може да достави огромно удоволствие на жената. Освен това, тя ще е по-възбудена и любовната игра ще е по-интензивна, ако преди това е получила оргазъм. Единият партньор може да стимулира другия с или да наблюдава как сам се стимулира.

Мъжете също имат ерогенни зони, върху които може да се използва клитор стимулатор. Това прави устройството много подходящ вибратор за двойки. 

Как се почиства клитор стимулаторът?

Препоръчително е да почистите своя стимулатор преди да го използвате за пръв път и след всяка следваща употреба. 

Повечето модели са изработени от хипоалергенен силикон, който е подходящ за допир до кожата и лигавицата. Те трябва да се почистват само с нежни, щадящи почистващи препарати.

За да го почистите, трябва да свалите стимулиращата приставка или да внимавате да не попада вода в корпуса, докато го почиствате с топла вода и сапун. За дезинфекция е добре да използвате специален почистващ препарат за секс играчки, тъй като той не вреди нито на силикона, нито на вас. 

Стимулаторът за клитор е добре да се съхранява в торбичка от плат, за да не се замърсява и напрашява. 

От къде да купя клитор стимулатор?

Ако искате да си купите достъпен стимулатор, който да не е на извънземна цена, няма нужда от притеснение – почти отминаха времената, в които влизането в секс шоп само по себе си беше табу. 

И въпреки това, най-подходящото място да намерите подходящa играчка е онлайн, заради голямото разнообразие от продукти, което може да намерите. Освен това е и доста по-евтино, тъй като физическите магазини продават на по-високи цени заради по-големите си разходи, свързани с наем, логистика и т.н.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader