Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Вибратори с дистанционно

Показване на 12 резултата

Защо да използвам вибратор с дистанционно?

Вибраторът с дистанционно е подходящ начин за внасяне свежа обливаща страст в сексуалния живот на двойките. При някои двойки, заедно от известно време, в един момент се стига до чувство на отпадналост сякаш са опитали всичко и няма вече какво да ги изненада, което означава че малко повече вълнение е добре дошло. Играчките, управлявани от разстояние, могат да спомогнат за преминаването през тези периоди лишени от изгаряща страст. Вибраторът с дистанционно е перфектен начин за събуждане на възбудата и преоткриване на игривото във връзката. 

Вибратор с дистанционно: Четири модела, които да разгледате

Вибратори с дистанционно има във всякакви модели и размери: класическия вибратор, който се вкарва във вагината и бива управляван с дистанционно или мобилно приложение, както и клиторстимулатори или нещ средно между двете. Съществуват и анални вибратори с дистанционно, както и вибро-яйца. В следващите редове ще разгледаме най-често срещаните модели:

Вибро-яйце

Яйцевидната форма и малкия размер на този вибратор го правят изключително подходящ за поставяне във вагината. В случай, че мини вибраторът е с издължена форма е прието да се нарича вибро-куршум заради приликата му с патроните за огнестрелни оръжия. Вибриращите вагинални топки също може да се каже че спадат към категорията на вибро-яйцата. По-често срещани са модели, изработени от силикон, който е водоустойчив, гъвкав и щядащ кожата. Използването на лубрикант на водна основа при всички положения улеснява поставянето, пък може и да бъде използван в любовната игра. Един път вкарано ли е виброяйцето във влагалището е сравнително трудно да разберете, че то всъщност вътре. Разбира се, нещата доста бързо се променят, когато половинката ви вземе дистанционното в ръце.

Многофункционален вибратор с дистанционно 

За по-разтърсващо преживяване може да се доверите на вибратор, който доставя едновременна стимулация върху клитора и Г-точката. Някои от тези модели се управляват директно от специално създадени за целта мобилни приложения, които увеличават многократно възможностите за вибрация и доставяне на удоволствие. С тяхна помощ, партньорът може неимуверно да разнообрази любовната игра и да намери нови по-интересно начини за стимулация на половинката си. 

Анален вибратор с дистанционно управление

Моделът е подходящ както за двойки, така и за соло мъже и жени. Множеството разнообразни ритми на вибрация и сили на интензивност са перфектни за стимулация на простатата. Някои от вибраторите с дистанционно имат и въртящи се части във вътрешността на играчката, които стимулират аналните мускулите. Често вибрациите, интензивността и въртенето могат да бъдат контролирани по-отделно за да можете да уцелите точната комбинация, която да ви доведе до екстаз. Освен това, дистанцинното може да управлява играчката от поне няколко метра разстояние. Междувпрочем, най-добре е да се възползвате от дистанционното, когато се забавлявате с вашия анален вибратор или вибриращ анален разширител. 

Вибратор за двойки с дистанционно 

Този тип вибратори с дистанционно е подходящ за стимулация на двамата партньори едновременно, тъй като се вмъква във вагината и пренася приятните вибрации през клитора и Г-точката към пениса и тестисите на партньора. В голяма част от случаите, тези вибратори са водоустойчиви и изработени от кадифено мек силикон, който обгръща тялото и мощни мотори на вибратора. Дистанционното се грижи за това да не се разсейвате от управлението на играчката, а да се отдадете изцяло на удоволствието. 

Защо да изберете вибратор с дистанционно?

Названието “секс играчка” само по себе си определя по много добър начин как можете да се забавлявате в спалнята или където другаде решите. Вибраторът с дистанцинно реално е доста добър избор да постигнете точно това: Партньорът може да използва дистанционното за да достави неочаквани вибрации и допълнителна възбуда произлизаща от незнанието какво предстои. Перфектен за разнообразяване на любовната игра! 

Този тип играчка е подходяща и за двойки, които достигат климакс по нехармоничен начин правейки го трудно постижимо по време на секс. Секс играчките могат да бъдат полезни за достигането на оргазъм от жена, която не може да свърши без клиторна стимулация по време на секс с партньора си. Подходящата играчка, в този случай вибратор с дистанционно, ще се погрижи за достигане на бленуваното удоволствие. 

Също така, някои вибратори от този тип могат да бъдат използвани докато сте навън, тъй като се побират в бикините и могат да се управляват с дистанционното или от вас самите или от вашия партньор без никой да забележи.

Въпроси относно вибраторите с дистанционно

Защо вибраторът с дистанционно си струва? 

Предимството на този тип вибратори е, че можете да контролирате удоволствието от разстояние, благодарение на дистанционното или мобилното приложение, без да има нужда от натискането на копчетата по играчката за да регулирате вибрациите или интензивността. Едновременно с това са перфектни за предаване на контрола върху вашето удоволствие на партньора ви, оставяйки се в неговите ръце и милост. 

Какви модели съществуват?

Съществуват много различни модели вибратори с дистанционно! Сред тях можете да намерите клиторстимулатори, мини вибратори (виброкуршуми), вибро-яйца, както и анални вибратори и вибриращи пенис пръстени. Различните модели са пригодени за стимулацията на различни ерогенни зони – клитора, Г-точката или простатата. 

Колко струва вибратор с дистанционно?

Цената на вибратор с дистанционно варира от около 20-30 лева до 200 и повече за по-луксозните модели. Главно цената зависи от марката, функционалностите и материалите, от които са изработени играчките. Въпреки всичко, някои магазини са по-евтини от други и можете да намерите доста от играчките на по-изгодна цена. Затова и сме подбрали модели, които можем да ви доставим при привлекателни условия. 

Кой е най-добрия вибратор с дистанционно? 

Отговорът на този въпрос се крие в личните ви предпочитания. Преди покупката е нужно да се замислите кои точно ерогенни зони желаете да стимулирате и какъв контрол върху вибрациите и интензивността бихте искали да притежавате. 

Вибратор с дистанционно или с мобилно приложение е по-добър?

Това също много зависи от това какво вие лично предпочитате. В случай, че ще използвате играчката изцяло и единствено само в спалнята, може би модел управляван от дистанционно е достатъчен за вас. Ако сте във връзка от разстояние, вероятно играчка управлявана от приложение би била по-добрия избор. Някои от продуктите предлагат и двете възможности едновременно. На пазара има огромен избор и изключително много вариации, така че със сигурност ще намерите точно това, което търсите.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader