Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
анилингус

Анилингус: 10 стъпки за легендарен риминг

Римингът, известен като римджоб или анилингус, включва стимулиране и проникване в ануса с помощта на езика. В тази статия от блога ще ви преведем през стъпките, с помощта на които да превърнете оралния анален секс в по-чувствено преживяване.

Какво означава анилингус?

Анилингусът, известен още като риминг, римджоб или облизване на ануса, включва орална стимулация на външния сфинктер и перинеума с помощта на езика и устните. Някои хора дори използват езика си, за да проникнат в ануса. Аналната област съдържа висока концентрация на нервни окончания, което прави оралната стимулация на тази област особено привлекателна. В тази статия ще намерите важни съвети за подготовка и инструкции за анилингус, както и подходящи пози за много удоволствие.

Терминът „анилингус“ произлиза от латинските думи „anus“ и „lingere“, които означават съответно „анус“ и „лизане“. Така той включва галене и близане на ануса на сексуалния ви партньор. Думата „rim“ е английският термин за „edge“ (ръб), обаче това не означава, че по време на rimjob („римджоб“) езикът се ограничава само до движение по ръба на ануса.

Защо хората си падат по риминг?

Анусът и перинеалната област са ерогенни зони с многобройни нервни окончания. Стимулирането на тази област с пръсти или език може да доведе до силни усещания и да ви накара да искате още! Дори предполагаемото табу да доближите устата си до ануса е допълнително привличане за мнозина. В зависимост от предпочитанията ви и с малко подготовка, аналната игра с език е доста чисто занимание!

Анилингус за начинаещи

Защо анилингус? Анусът, както външно, така и вътрешно, както вече споменахме съдържа многобройни нервни окончания, които са силно чувствителни към стимулация, чрез различните форми на докосване, включително по време на анален секс, с пръсти или с език.

По време на анален орален секс може да се обърне особено внимание на външните сфинктерни мускули и входа на ануса, където са концентрирани по-голямата част от въпросните нервни окончания. За разлика от използването на пръст, анална играчка или пенис, нежните движения и трептящите движения на езика могат да предизвикат по-деликатни усещания.

Освен това анилингусът може да служи като любовна игра преди анален секс. Гъвкавостта и мекотата на езика осигуряват по-нежен подход към разтягането на ануса, а слюнката предлага естествено овлажняване за допълнителен комфорт по време на акта.

Въпреки че темата може да се счита за деликатна от някои, важно е да се отбележи, че аналната област е ерогенна зона, която може да бъде значима част от любовната игра. С подходяща подготовка аналната наслада може да бъде пълноценно преживяване.

Ако желаете да опознаете анилингуса в допълнение към аналния секс, от решаващо значение е да общувате открито с партньора си за желанията си. Това може да е опция, която и двамата да се интересувате да опитате заедно. Анилингусът може да се практикува независимо от пола или сексуалната ориентация.

Правилната подготовка за анилингус

Обикновено римингът е част от любовната игра преди секс, но той може да заема централно място и да е еднакво подходящ преди face sitting (букв. пр. „сядане на лицето“), масаж на простатата, анален секс или пегинг. Преди обаче да започнете каквито и да било анални дейности, някои съображения са от съществено значение. Тук обясняваме основните стъпки, за да се подготвите за това специално удоволствие:

Стъпка 1: Почистете старателно задната си част.

Започнете, като се отправите към банята, за да почистите не само ануса си, но и цялата си задна част. Докато сте под душа, можете да използвате пръста си, за да почистите леко вътрешната страна на дупето си, като го вкарате до първото кокалче. Препоръчително е да сте изпразнили червата си, преди да вземете душ. Като алтернатива се предлагат специализирани приставки за душ и анални душове за по-обстойна подготовка преди анални забавления. Комуникацията с партньора ви е от решаващо значение за преодоляване на всякакви неясноти.

Стъпка 2: Обмислете дали да не обръснете дупето си.

Особено при много окосмени хора, бръсненето на целевата зона може да увеличи чувствителността и да улесни партньора ви докато ви доставя удоволствие.

Стъпка 3: Използвайте плат за лизане (платно за кофердам).

Платовете за лизане, известни също като платна за кофердам, са тънки платове, обикновено изработени от латекс. Поставени върху ануса, те осигуряват защита срещу инфекции, чревни паразити, бактерии, вируси и болести. Те също така могат да помогнат за облекчаване на притесненията преди римджоб. Ако е необходимо, нелубрикиран презерватив може да послужи за същата цел.

Риминг: Подходете правилно

Чувствате се чисти, подстригани и готови за стимулация? Ако искате да опитате риминг, можете да започнете с първи опити под душа. За суха среда следвайте следните стъпки:

Стъпка 4: Засилете възбудата с различни позиции!

Има широк спектър от подходящи секс пози за риминг, които можете да изпробвате. Ключът е да осигурите комфорт на партньора и на себе си, за да се насладите напълно на преживяването. Вземете предвид следните позиц:

  1. Кучешката
  2. Наведени напред на дивана
  3. С лице към стената, стърчащи задни части, широко разтворени крака
  4. Поза 69, както и други пози за орален секс също са чудесен вариант.

Можете да експериментирате и с „мисионерско лизане“. При тази позиция лицето, което ще бъде глезено, лежи по гръб с възглавница под седалището и вдигнати крака, което осигурява лесен достъп до ануса. Можете да регулирате достъпа, като разтворите или разтегнете краката допълнително.

Стъпка 5: Действайте бавно и уверено

Започнете с нежни ласки, масаж, целувки и пощипване на седалището и вътрешната част на бедрата. Ако задната част на партньора ви е пред вас, съсредоточете се върху косъмчетата на опашната кост и изследвайте гънката оттам надолу.

Стъпка 6: Използвайте топлия си дъх

Анусът съдържа многобройни нервни окончания, които правят и най-малката стимулация силно осезаема по време на риминга. Лекият ви дъх или вдишване може да бъде изненадващо интензивен.

Риминг: Изкуството на стимулацията с език

След като сте изследвали и загрели достатъчно себе си и целевата зона, е време да извадите чудодейното оръжие – езика.

Стъпка 8: Оставете езика да сътвори чудеса!

Поставете езика си плоско върху ануса и експериментирайте с различен натиск. Придвижвайте се по посока на перинеума и седалищните части. Насочвайте и напрягайте езика си, като обикаляте ануса или нежно отдалечавте и приближавате езика си.

Харесва ли вашият партньор техниката ви? Не се притеснявайте да станете по-смели и да използвате върха на езика си, за да проникнете през външните и вътрешните сфинктери, като накрая достигнете до вътрешността на ануса. Жени, ако имате свободна ръка, помислете дали да не стимулирате перинеума или пениса на партньора си по време на риминг.

Стъпка 9: Въведете някои кулинарни изкушения

Сметана под формата на спрей, мед или дори шоколадов крем могат да добавят възхитителни усещания по време на анилингус. Избягвайте обаче да използвате кисели или пикантни храни, освен ако не са част от садо-мазо игра по взаимно съгласие. 😉

Стъпка 10: Включване на играчки

Ако желаете, вмъкнете секс играчки като анални разширители или дилда в забавлението, за да подпомогнете риминга. Играта с езика, подобно на кунилингуса и фелациото, може да бъде доста уморителна за продължителни периоди от време. За жените вагиналната игра с играчка може да бъде приятна опция, докато много мъже могат да оценят нежната стимулация на тестисите си.

Важна забележка: Никога не вкарвайте във вагината нещо, което допреди малко е било в ануса. Това включва пръсти, език, играчки или дори пенис. Винаги трябва първо да се почистите и тогава да преминете към вагинални забавления.

Искате още? Последвайте ни в социалните мрежи.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader