Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
как се прави дълбоко гърло

Дълбоко гърло – Съвети за взаимно удоволствие!

Актът „дълбоко гърло“ се отнася до вид техника при оралния секс, която се категоризира с достигане на определена дълбочина. Съществува ли обаче допълнителна информация по тази тема, която още не знаем? Нашият експерт ще опише подробно механиката на изпълнение на техниката, както и ще предостави ръководство стъпка по стъпка как да се научите да доставяте невъобразимо удоволствие на вашия партньор. Освен това ще подчертаем важните фактори, на които трябва да обърнете внимание по време на процеса.

Ако вече сте прочели нашата статия, отнасяща се до това как да доставите удоволствие чрез френска любов, може би сте искали да разберете повече за техниката наречена дълбоко гърло (от англ. „deepthroat„), която мъжете обожават. В следващите редове ще разберете повече за тази сексуална практика и ще дадем съвети както на жените, така и на мъжете за повече взаимно удоволствие.Какво представлява актът дълбоко гърло?

Като за начало – кратко обяснение: дълбокото гърло е вид техника за орален секс, при която партньорът приема пениса дълбоко в устата си, докато той достигне задната част на гърлото. Това обаче може да бъде предизвикателство зарад рефлекса за повръщане. Въпреки това е възможно човек да се научи да потиска този рефлекс чрез свикване с това нещо да натиска гърлото му. Въпреки това тази техника не е препоръчителна по медицински причини, тъй като рефлексът за повръщане служи като защитен механизъм на организма.

Дори този акт да се изобразява в много порнографски материали, изражението на лицата на жените, които извършват дълбоко гърло, почти винаги показва дискомфорт. Това е причината тази практика да не се харесва на всеки. Въпреки това тя може да бъде предпочитан начин за задоволяване на партньора.

Лесно е да се досетим защо някои мъже обожават дълбокото гърло. То осигурява усещане за плътност около главичката на пениса, което обикновената свирка не може съвсем да възпроизведе. Освен това има хора, които се възбуждат от давещите звуци, понякога съпровождащи процеса. Партньорът, който „дава“, обикновено поема инициативата и активно прониква в устата или гърлото на партньора си. Партньорът, който „получава“, обаче трябва да е запознат с практиката в известна степен.

Ако искате да задоволите партньора, който особено обича дълбоко гърло, практиката и постоянството са от съществено значение. Основното предизвикателство е да контролирате рефлекса за повръщане, като можете да започнете да се упражнявате използвайки дилдо или пръстите си. Може също така да е от полза да използвате обезболяващ спрей или лубрикант, за да потиснете рефлекса, тъй като по-малкото триене в гърлото намалява вероятността от давене. Не забравяйте да не оришпорвате нещата и да бъдете търпеливи; в зависимост от силата на рефлекса може да минат няколко месеца, преди да забележите някакъв осезаем напредък.

Дълбоко гърло – инструкции

Първа стъпка:

№1 В началото е важно да откриете мястото, откъдето започва рефлексът за повръщане. Един от начините да постигнете това е, като използвате пръст, четка за зъби или дилдо. Поставете предмета върху езика си и постепенно го избутвайте към задната част на гърлото.

№2 Когато стигнете до мястото, където се задейства рефлексът, не се паникьосвайте. Вместо това оставете предмета на мястото му и избягвайте да го местите.

№3 Опитайте се да се отпуснете и да вдишвате през носа си в продължение на около десет секунди. Оставете вашият пръст/четка за зъби/дилдо в тази поза за около 10 секунди.

№4 Редовното практикуване и упражняване са от съществено значение за намаляване на рефлекса за повръщане. След като успеете да оставите предмета, без да се задавите, постепенно се придвижвайте по-надолу по гърлото, приблизително по около 6-12 мм навътре. Това ново място ще се превърне във ваша тренировъчна точка, която трябва да се повтаря два-три пъти на ден, за предпочитане всеки ден.

Втора стъпка:

След като забележите значително намаляване на рефлекса за повръщане, можете да преминете към стъпка 2. Движението на пръста или дилдото навътре-навън стимулира рефлекса, което от своя страна симулира реалната практика при оралния секс. Изключително важно е да останете спокойни и да продължите да дишате през носа по време на това упражнение. Продължавайте да практикувате, докато се почувствате удобно да вкарвате и изкарвате предмета с лекота.

Няколко съвета за мъжете:

№1 Важно е да се внимава, когато се практикува дълбоко гърло, точно както и при анален секс, тъй като има риск от нараняване, ако не се подхожда спокойно и с внимание. В началото е най-добре да оставите получателя да поеме инициативата и да не го принуждавате да прави нещо, което не му е приятно. Важно е да се съобразявате с темпото и дълбочината, на която могат да приемат пениса в устата си. Често срещана грешка при някои мъже е да използват сила, за да задържат главата на партньорката си точно преди оргазъм, но това трябва да се избягва.

№2 Предоставете на партньора си достатъчно време, за да практикува дълбоко гърло. Това е трудно за овладяване умение и не много жени са го постигнали. С отдаденост и постоянство ще забележите постепенен напредък и ще достигнете целите си, досущ като в спорта.

№3 Експериментирайте с различни позиции, за да откриете тази, която е най-подходяща и за двама ви. Въпреки че има много възможности, някои позиции са по-подходящи за начинаещи. Например, накарайте партньора си да легне по гръб на леглото и оставете главата му да виси от ръба. Тази позиция естествено отваря гърлото ѝ и създава ъгъл, който улеснява навлизането в дълбочина.

№4 Имайте предвид, че дълбокото гърло е усвоено умение, което изисква практика и търпение. То може да бъде неудобно и изтощително за човека, който го прави, тъй като той трябва да се съсредоточи върху правилното дишане, за да избегне задушаване. Макар че някои жени могат да се наслаждават на това, то често се смята за „мъжко удоволствие“. Ето защо, ако партньорът ви полага усилия да изпълни желанията ви, е важно да му отвърнете с реципрочност и да дадете приоритет на удоволствието му преди или след акта.

№5 Важно е да уважавате границите на партньора си. Дълбокото гърло не е желано преживяване за всяка жена или човек. Ако партньорът ви не е заинтересован, важно е да приемете решението му без оплакване или склоняване.

На какво да обърнете внимание при дълбоко гърло?

  • Ако прекомерното количество слюнка е проблем за вас, дълбокото гърло може да не е най-подходящата сексуална практика за вас.
  • Важно е да избягвате използването на хранителни продукти като банани, краставици или колбаси като заместители на дилдото, тъй като те могат да се откъснат и да заседнат в гърлото. Вместо това опитайте да използвате пръстите си, готварска лъжица или четка за зъби за упражняване.
  • Полезен съвет, който трябва да имате предвид, е, че когато пенисът не е напълно еректирал, обикновено е по-лесно да го вкарате в устата, тъй като в този момент той е по-малък и по-мек. Освен това включването на упражнения за дълбоко гърло в сутрешната ви рутина с помощта на четка за зъби може да бъде практичен вариант.

За тези, които може да се чувстват задължени и смятат, че трябва да практикуват дълбоко гърло, за да задоволят партньора си, е важно да помнят, че това не е задължително условие за пълноценно сексуално преживяване. Дълбокото гърло е само една от многото възможности, които могат да се изследват в сферата на сексуалността, и не трябва да се чувствате притиснати да го практикувате, ако не се чувствате комфортно.

Освен това си струва да се отбележи, че много сексуални практики, които изглеждат нови или екстремни, всъщност съществуват от векове и са били изследвани от хора от различни култури и среди в историята. Важното е да общувате с партньора си и да намерите това, което е най-добро и за двама ви, без да изпитвате натиск да се съобразявате с някаква конкретна представа за това как изглежда „добрият секс“.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader