Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Вибро яйца

Показване на 8 резултата

Еротичен масаж в дълбочина

Прибирате се след тежкия и стресиращ ден с единственото желание да се отпуснете и да си починете. Новото ви малко вибро яйце ще се погрижи да получите приятен отпускащ масаж. С простото натискане на бутон пускате вибрацията. Разливащите се вълни и усещането за леко изтръпване се грижат за освобождаването на ендорфини, които ви карат да се чуствате добре и ви усмихват. С помощта на по-интензивните режими на работа, се доближавате все по-близо до момента на екстаз. Разчитайте на следващите редове за да разберете повече за този вид секс играчка, как се използва и какво удоволствие можете да получите, използвайки виброяйце.

Как да използвам вибро яйце?

https://kex.bg/k/seks-igrachki/Виброяйцето се използва изключително лесно – по подобие на вагиналните топчета може да се носи дискретно под бельото където и да сте, като в зависимост от модела вие избирате дали да го поставите във вагината или в ануса. Дискретността на този вид секс играчка може лесно да превърне всеки един мрачен ден в изпълнен с еротични приключения и моменти на удоволствие. Малкият размер, в комбинация с ергономичната форма на играчката, я правят много подходяща за употреба независимо от това къде точно се намирате – в удобната спалня, докато сте навън по задачки, или на романтична вечеря с повечко еротика. Вибрациите, произведени от виброяйцето, които могат да бъдат както по-меки и нежни, така и по-интензивни, стимулират мускулатурата на тазовото дъно, Г-точката и клитора за да ви помогнат да достигнете невероятни моменти на удоволствие. Благодарение на дистанционното можете да регулирате колко силно или нежно искате да усещате приятните вибрации. Някои модели разполагат и с мобилно приложение за управление, което със сигурност ще увеличи нивата на възбуда при положение, че не знаете какво предстои.

Какви видове виброяйца съществуват?

Вибриращите яйца могат да бъдат намерени в няколко различни варианта – от кръгли през овални до продълговати, като всяка форма задоволява специфични нужди. По приложение, се разделят на играчки за вагинална, анална стимулация и – на Г-точката.

Вагинални вибро яйца

Виброяйцата, които са пригодени за поставяне във вагината, обикновени са по-издължени, като в повечето случаи дължината им е между 5 и 7 см, а диаметърът около 2 см. Този модел понякога разполага и с заоблен връх за стимулация на Г-точката. Вагиналните яйца могат да се използват и за стимулация на клитора, а определени модели за анална. 

Анални вибро-яйца

Виброяйцата за анална стимулация са с по-заоблена форма, като диаметърът им обикновено е между 2 и 4 см, бивайки малко по-широки от тези за вагинална стимулация. Заради характерната им форма и размер, няма опасност, че ще могат да влязат прекалено навътре в ануса. Подходящи са за използване и от мъже за стимулация на простатата. 

Вибро-яйца за Г-точка

Виброяйцата, които имат добре изразена чупка или връх във формата си са подходящи за стимулация на Г-точката. Това ги прави подходящи за жените, които искат да достигнат разтърсващи оргазми от масажирането на тази ерогенна зона. По подобие на вагиналните, този вид играчки също са дълги около 7 см. 

За какво да внимавате при избора на виброяйце?

За да сте сигурни, че правите правилния избор според вашите нужди обърнете внимание на факторите, които могат да се окажат решаващи за това точно което виброяйце ще ви достави най-голямо удоволствие и ще се утвърди като добра придовка във времето:

  • Материал

Външната обвивка на играчките най-често е изработена от медицински силикон или от специален вид пластмаса и еластично покритие от полиуретан над нея. И двата варианта са меки, приятни на допир, лесни за почистване и съвместими с употребата на лубрикант на водна основа. 

  • Захранване

Съществуват вибро яйца, захранвани както от сменяеми батерии, така и от презаредими. Първият вид, лесно и бързо влиза в употреба, но не е така щадящ към природата. Вторият вид са доста по-екологични и могат да се презареждат, благодарение на включения в комплекта кабел. 

  • Режими на вибрация

Вибро-яйцата често притежават възможността да вибрират с много нива на интензивност, както и разнообразни програми, които никога няма да ви омръзнат. С тяхна помощ лесно ще разпуснете, като едновременно и тренирате мускулатурата на тазовото дъно. 

  • Дистанционно управление

Вибриращите яйца, при които дистанционното е свързано с кабел за играчката са по-подходящи за забавления у дома. Безжичните дистанциони обикновени имат обхват до около 10 м и могат да се използват както вкъщи така и навън. Някои от моделите предлагат и управление чрез мобилно приложение, увеличавайки многократно дискретността и разнообразието от вибрации. 

Как да почистя вибро-яйцето?

Вибриращите яйца се почистват особено лесно в повечето случаи. Въпреки това е добре да обърнете специално внимание на това, от какъв материал е изработена играчката, както и да се уверите, че е водоустойчива. Дистанционните често не позволяват да бъдат излагани на течаща вода и да се потапят. Най-добре е да се почистват със специален спрей за секс играчки, след което да се избърсват.

  1. Измийте играчката с вода и малко сапун.
  2. За допълнителна дезинфекция използвайте спрей за почистване на секс играчки.
  3. Подсушете добре играчката, за да сте сигурни, че никакви бактерии няма да се развият по нейната повърхност.
  4. Приберете играчката на сухо, хигиенично и тъмно място.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader