Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Двойни дилда

Показване на 4 резултата

Какво представлява двойното дилдо?

Двойното дилдо е изключително гъвкаво и дълго дилдо, снабдено с два еднакви или различни по размер края, като често те са реалистично оформени като главичката на пенис. Подходящо е както за вагинален, така и за анален секс, като разбира се е напълно възможна едновременната стимулация с двата му края, поставяйки по-тесния в ануса, а по-удебеления във вагината. Голямото предимство на двойното дилдо е възможността за употреба заедно с партньор за съвместно удоволствие. 

Как се използва двойното дилдо?

Винаги ще бъдете в абсолютен контрол на удоволствието си, когато мастурбирате с помощта на двойно дилдо. Тъй като разчитате изцяло на себе си за скоростта и интензивността на проникването, можете да достигнете кулминацията когато вие пожелаете. Двойното дилдо е способно да ви достави невероятни моменти на удоволствие, без значение дали проникването е анално, вагинално или двойно. На особено много жени им допада усещането да са изцяло запълнени. Въпреки всичко, най-подходящата позиция ще трябва да откриете сами. По принцип, най-лесно може да се насладите на двойното дилдо ако лежите по гръб или клекнете върху двата края на дилдото.

В случай, че желаете да използвате двойното дилдо с друга жена, трябва да знаете че е относително лесно. Достатъчно е да седнете на достатъчно близо разстояние една до друга, като всяка вкарва единия край на двойното дилдо в себе си. Препоръчително е да използвате подходящо количество лубрикант за повече удоволствие. В случай, че желаете да използвате двойното дилдо с мъж обаче, е възможно да ви е необходимо малко повече въображение, а защо не и малко акробатични умения – ще е необходимо да проверите в каква поза ще можете да използвате дилдо анално или вагинално, докато партньорът ви се задоволява анално.

Какви видове двойни дилда съществуват?

Двойните дилда предлагат сравнително голям избор, тъй като могат да бъдат изработени от няколко различни вида материали като алуминий, силикон и латекс. Същевременно има и широк избор от различни по големина размери – по-големи и по-малки модели. Някои от играчките пък са проектирани и оформени така, че да могат едновременно със запълващото удоволствие да стимулират и Г-точката. В случай, че стимулирате и клитора си, оргазмът със сигурност няма да закъснее. 

Кое двойно дилдо е подходящо за мен?

Зависи. Кое двойно дилдо ще ви пасне, зависи изцяло от начина по който желаете да го използвате. Ако търсите дилдо за самозадоволяване или за употреба с партньор от мъжки пол, е по-добре да се насочите към модел, който е гъвкав и по-лесно ще може да бъде използван в всевъзможни пози. Съществуват модели двойно дилдо, които лесно могат да се огънат и до 180 градуса. В случай, че ще го използвате докато мастурбирате, такъв тип дилдо е особено добър избор. 

Двойното дилдо само за жени ли е?

Според нас, не! Всеки човек, на когото му харесва идеята да бъде задоволяван по този начин може да използва двойно дилдо. Без значение от пола и сексуалната ориентация – двойното дилдо може да бъде използвано от всекиго. Въпреки всичко, ако имате желание да го използвате заедно със своя партньор, е необходимо предварително да го обсъдите с него за да сте сигурни, че всички ще са на една вълна и ще се насладят на удоволствието. 

За какво да внимавате при покупка на двойно дилдо?

Има няколко неща, които е необходимо да обмислите преди да закупите двойно дилдо. Какво търсите в едно дилдо? Важен ли е за вас дизайна? Имате ли претенции към материала? Какъв бюджет сте готови да отделите? Ако желате да използвате двойното дилдо заедно с партньор, трябва да се уверите, че е достатъчно пластично или пък достатъчно твърдо за да е удобно за игра. Все пак има доста движения и дилдото или трябва да се огъва много или пък да е сравнително твърдо. 

Освен всичко останало, двойното дилдо е необходимо да е и лесно за поддръжка. Хигиената например, е от изключително значение ако искате да го използвате и за анален секс.

Как да почиствате двойното дилдо?

Както всяка друга секс играчка, двойното дилдо се нуждае от старателно почистване преди и след всяка употреба. Повърхността му е идеалното място за размножаването на всякакви бактерии, ако върху него се натрупат всякакви телесни течности, които пък в последствие могат да допринесат за развитието на неприятни инфекции. В повечето случаи за почистването могат да се използват топла вода и неутрален сапун, като е препоръчителна употребата на специален спрей за почистване на секс играчки. Уверете се, че всеки сантиметър по вашата играчка е добре почистен – това важи с изключителна сила, ако има канали и вдлъбнатини, които са по-трудни за почистване. След почистване оставете играчката да изсъхне от само себе си за да избегнете полепването на фини власинки по повърхността. Най-доброто място за съхранение е далеч от слънчева светлина в платнена или сатенена торбичка, или в картонена кутия. 

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader