Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Всички поръчки ще бъдат изпратени на 05.12!

Анални топчета

Показване на 3 резултата

Какво представляват аналните топчета?

Верижка с множество топчета, доставящи анално удоволствие. Аналните топчета спадат сред класическите секс играчки и често биват също наричани анална броеница или анална верижка. Аналните топчета се състоят от две или повече кълбенца, поставени в близост едно до друго. При модели с по-широко разпространени топчета, се наблюдават съединители, които придържат топчетата заедно. Досущ като верига! В много от случаите може да намерите модели, при които размерите на топчетата по аналната броеница варират. Всяко следващо топче представлява ново предизвикателство, носещо със себе си невероятното усещане за екстаз.

Как се използват аналните топчета?

Аналните топчета се вкарват внимателно, топче по топче в ануса. В случай, че нямате опит в използването на анална броеница, е добра идея да подходите бавно. Както и при всички останали анални играчки, и с аналните топчета е важно да бъдете спокойни, предразположени и най-важното възбудени! Физиологията на аналния сфинктер е такава, че той е винаги стегнат, така че лесно може да го увредите, ако го натоварите прекалено много и изведнъж. Никога не бързайте, отпуснете се и се насладете! 

При анални игри е задължително използването на солидно количество анален лубрикант. По принцип е добре да го приложите както по аналните топчета, така и по самия анус. Можете да включите нанасянето на лубриканта в любовната игра и така неусетно да преминете към същинското забавление. Когато сте отпуснати ще усетите правилния момент за внимателното поставяне на аналната броеница. Идентично като поставянето, изваждането също трябва да се случва бавно и внимателно, като същевременно изпитвате нови удоволствия – топче по топче!

Аналните топчета - едно приятно удоволствие

Аналните топчета могат да бъдат използвани както при соло забавления, така и при любовната игра с партньор. Играчката може да бъде използвана и само като подготовка преди анален секс. Преди него обаче е добра идея да осигурите необходимата хигиена, използвайки анален душ. Най-добрият начин за поставянето на аналните топчета е да сте в отпусната позиция и да използвате лубрикант. Колкото е по-малък размера на първото топче от аналната броеница, толкова по-лесно ще бъде проникването. Истинските любители на секс играчки, които вече са посъбрали повечко опит, могат спокойно да изберат и модел с по-голям диаметър на първото топче. Единственото важно нещо за всички е да се подхожда внимателно и бавно, тъй като анусът е изпълнен с огромно количество неврони, правейки го много чувствителен. 

За кого са пригодени аналните топчета?

Аналните топчета са подходящи и се използват с голямо удоволствие както от мъже, така и от жени. Аналната броеница може да бъде използвана от хора с и без опит в аналните забавления. Само че е важно да споменем, че трябва винаги ясно да определяте границите си и да се вслушвате в себе си! Има множество различни модели, което прави намирането на подходящ вариант на анални топчета сравнително лесно начинание. Специално за мъжете препоръчваме да разгледат и стимулаторите за простата, които определено водят до невъобразими оргазми. 

От къде да закупите анални топчета?

Какво по-добро място да закупите новата си анална броеница дискретно онлайн от КЕХ? Ние сме вашият експерт по секс играчките за мъже, жени и двойки. Предлагаме буквално всичко, от което се нуждате във вашите сексулани приключения. При нас ще откриете и мултифункционални секс играчки за двойки, които възбуждат три ерогенни зони едновременно – пениса, клитора и ануса. Препоръчваме използването на анален душ за почистване на ануса, преди да правите анален секс.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader