Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Безплатна доставка при поръчка над 70 лв!

Вибратори зайче | Мултифункционални

Показване на 15 резултата

Какво представлява вибраторът зайче?

Обикновените вибратори се използват като заместители на истински пенис, тъй като стимулират по много подобен начин или чрез движение напред-назад, или чрез масажиране на клитора. Огромната разлика с вибратора зайче се състои в това, че той задоволява и двете ерогенни зони едновременно. В близост до основата винаги има нещо като израстък, излизащ от основната част на играчката, благодарение на който това е възможно. Неговото предназначение е да оказва външна стимулация на ерогенните зони около вагината – клитора, или ако е обърнат наобратно – ануса. Едновременното масажиране на вагината и клитора доставя несравнимо интензивно и главозамайващо удоволствие. 

Освен това вибраторите зайче са едни от най-предпочитаните секс играчки заради своята способност за едновременна стимулация на повече от една зона.

Какви видове вибратор зайче съществуват?

Производителите на вибратори зайче създават две разновидности, които се категоризират според това колко ерогенни зони могат да стимулират едновременно. 

Вибратори зайче с 2 масажора

Най-често ще намирате вибратори зайче от този тип, където по-удебелената част от играчката стимулира вагината отвътре, а по-малкият “израстък” се използва за да стимулира клитора или ануса. 

Вибратори зайче с 3 масажора

Вибраторите тип зайче притежават функцията да стимулират жената на 3 места, едновременно. В сравнение с предишната разновидност, моделите от тази под-категория имат още един “израстък”, който е пригоден специално за аналната стимулация, в допълнение към този, който стимулира клитора. 

На какво да обърнете внимание при избора на вибратор зайче?

Когато избирате новата си придобивка е добре да вземете под внимание критериите изредени по-долу.

 • Форма и размер

Без значение дали към основата на вибратора има прикрепен допълнителен стимулатор под формата на зайче или делфин, вибраторите зайче предлагат огромен избор от форми, размери и цветове. На първо място е добре да се уверите, че моделът, който избирате ще бъде подходящ за личната ви анатомия. По-тънката форма позволява на играчката да прониква по-дълбоко във влагалището, докато по-широките модели създават по-изпълващо усещане заради увеличеното напрежение върху вагиналните стени. Добре изразеният и заоблен връх е пригоден за стимулация на Г-точката. Допълнителните елементи, като вълни, издатини, мъниста и т.н. служат за по-чувствено усещане докато вибратора се движи във вас. 

 • Задвижване и вибрация

Що се отнася до задвижването на избраната от вас играчка, обърнете внимание тя да притежава възможно най-много и разнообразни начини да доставя удоволствие. Регулируемите нива на стимулиране – от по-леки и нежни вибрации до изключително интензивни пулсации – ще осигурят точно това усещане към което се стремите и непременно ще спомогнат достигането на кулминация. По-опростените и съответно бюджетни модели притежават само няколко нива на вибрация. Като по-удобни се доказват моделите, чиито вибрации се регулират свободно без степени и предлагат отделно управление на интензитет и вид вибрация. Избрани модели имат и бутаща функция за повече удоволствие, а други имат отделен мотор за клиторстимулатора за по-интензивна стимулация.

 • Управление

Функциите обикновено се избират и сменят от бутоните в основата на вибратора зайче. Някои определени модели предлагат да зададете конкретна програма, която комбинира няколко вида стимулация за невероятен моменти на екстаз. Други играчки улесняват работата с тях, благодарение на дистанционно или специално пригодено за целта мобилно приложение. 

 • Материали

Най-често срещаният материал, използван за изработката на вибратори зайче е медицински силикон. Този водоустойчив материал позволява да бъде използван и в банята. 

 • Захранване

Много рядко ще намерите вибратор, който да трябва да включите в токовата мрежа. Почти всички се захранват от батерии, дали презаредими или сменяеми, можете да разберете от описанието под конкретния модел. Трябва да внимавате да не оставате без батерии в къщата, тъй като лесно може да се окажете на сухо. Пък и понякога батериите в дистанционното за телевизора също се изтощени. Ако не забравяте да ги заредите, презаредимите модели ще са винаги готови за вас, а освен това са и по-екологични. 

Как правилно да използвам вибратор зайче?

 1. Сложете лубрикант на водна основа върху играчката и местата, които ще стимулирате. 
 2. Започнете бавно, за да се възбудите и да се отпуснете. След това започнете да вкарвате все повече от играчката, като съответно усилвате вибрацията според личните си предпочитания. 
 3. Може да използвате презерватив за да предпазите вибратора и да го почистите по-лесно след като приключите със забавленията. 
 4. Почиствайте добре вашата играчка с вода и мек сапун, като за дезинфекция използвайте специално пригодените за целта козметични продукти.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 70 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 70 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


  preloader