Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Фистинг

Наръчник за фистинг: 7 неща, които трябва да знаете

Добре дошли, безстрашни приключенци, в най-доброто ръководство за фистинг, което кара любопитството на всички да се пръска по шевовете. Сега, преди да повдигнете вежди или да стиснете юмруци от нервно вълнение, нека развенчаем митовете и заблудите около това не толкова тихо изкуство на удоволствието.

Независимо дали сте новак в тази сексуална практика, или опитен ентусиаст, който търси нови практични съвети за повече удоволствие, ние имаме нужната информация, с помощта на която да превърнете интимните си преживявания в симфония от наслада. И така, пригответе се да изследвате необятни територии, където доверието, комуникацията и многото лубрикант са тайните за отключване на този вълнуващ свят на страстта! Вземете любимия си приятел за ръце и нека се потопим с китките напред в това как, какво и как се прави фистинг!

Независимо от непосредствените асоциации, от решаващо значение е да се признае, че фистингът продължава да бъде силно табуизирана тема. Едновременно с това той предизвиква значително любопитство и намира своето място в многобройни сексуални фантазии. В опит да хвърлим светлина върху тази тема, събрахме най-често задаваните въпроси.

Наистина ли при фистинг се използва целия юмрук?

Терминът „фистинг“ на английски език приблизително означава „сношение с юмрук“, което включва вагинално или анално проникване с юмрук. Въпреки това не е необходимо веднага да се започне с пълен, стиснат юмрук. Начинаещите могат да започнат, като използват протегната ръка или само пръстите, за да се запознаят с практиката.

За какво трябва да се внимава при вагинален фистинг?

Тъй като влагалището служи като естествен канал за раждане, то проявява висока степен на разтегливост. Въпреки това по време на първоначалните опити е важно да се използват само няколко пръста, за да се предотвратят крампи на вагиналните мускули. Осигуряването на естествена вагинална влажност е от изключителна важност при фистинга. Затова не бива да се пренебрегва продължителната предварителна любовна игра. Използването на лубрикант като помощно средство пък гарантира 100% хлъзгавост.

Какво е специалното при анален фистинг?

За разлика от вагината, анусът няма собствен естествен секрет, поради което е изключително важно да се използва дълготраен лубрикант. Лубрикантите на силиконова основа са особено препоръчителни за тази цел, освен ако не се използва и секс играчка на силиконова основа. Освен това анусът е по-малко еластичен от вагината, което налага внимателно третиране, за да се предотвратят анални фисури (разкъсване на аналната лигавица). В тежки случаи може да се стигне до перфорация на червата, което подчертава значението на бавното и постепенно напредване. Дългосрочните последици от аналната дистензия все още не са напълно изяснени; изследователите обаче предполагат, че силните мускули на тазовото дъно, особено в ранна възраст, могат да компенсират потенциалното увреждане на сфинктера.

На какво да обърнат внимание начинаещите във фистинга?

Преди да започнете да се занимавате с фистинг, от първостепенно значение е да сте добре информирани. Отделете време за четене на статии като тази и гледане на уроци, за да придобиете представа за тази сексуална практика.

Откритата комуникация е от жизненоважно значение; изразявайте нуждите и притесненията си открито, за да изградите взаимно доверие с партньора си. И двамата трябва да са наясно с потенциалните рискове и да установят ясна комуникация за това какво смятат за приятно и неприятно докато се отдават на тази сексуална практика.

Поддържането на подходяща хигиена е от съществено значение. Предвид значителния натиск, свързан както с вагиналния, така и с аналния фистинг, е препоръчително предварително да изпразните червата и, ако е необходимо, да направите анален душ. Тъй като ръката е по-груба и по-суха в сравнение с пениса, тя бързо абсорбира лубрикант по време на процеса. За начинаещите тънките гумени ръкавици са много подходящи за проникване, като намаляват риска от инфекции и наранявания.

По време на процеса активният партньор започва с внимателно проникване в телесния отвор с един или два пръста, като постепенно продължава напред. Ако цялата ръка вече е във вагината или ануса, постепенното свиване в юмрук се превръща в опция за по-нататъшно разширяване на отвора.

Възможно ли е достигането на оргазъм чрез фистинг?

Всъщност много хора, както жени, така и мъже, съобщават, че изпитват много интензивни оргазми чрез фистинг, въпреки че интензивността може да варира при различните хора. При мъжете стимулирането на простатата, разположена в аналната област, може да бъде особено ефективно. Благодарение на по-големия обем на юмрука в сравнение с пениса и гъвкавостта на пръстите, много жени смятат, че кулминацията се улеснява. Както вече беше споменато, за да се насладите истински на удоволствието, е изключително важно да сведете до минимум потенциалните причини за болка, доколкото е възможно.

Може ли фистингът да причини трайни увреждания?

Добре тренираните мускули на тазовото дъно са от съществено значение за правилното възстановяване. Постепенното натоварване на мускулите, например чрез използване на анални разширители и вибратори, им позволява да се върнат към първоначалното си състояние по-ефективно. Бавното и стабилно свикване е от ключово значение. За да се избегнат потенциални проблеми като фекална инконтиненция в резултат на анален фистинг, е препоръчително да се гарантира функционалността на сфинктера чрез периодични прегледи при проктолог на всеки няколко години.

Мога ли да правя секс веднага след фистинг?

Не е препоръчително след фистинга да има незабавно проникване. Както вагиналните, така и аналните мускули се нуждаят от време, за да се отпуснат и възстановят, подобно на процеса след раждане. Вследствие на това много жени могат да изпитат намалено триене от пениса във вагиналната област.

Като се има предвид, че фистингът е свързан с бавни и нежни движения, по-бързите тласъци по време на полов акт могат да свръхстимулират тъканите. Ето защо е важно да дадете на тялото си почивка от поне един час, преди да се впуснете в по-нататъшни сексуални дейности. Това позволява на тялото ви да се възстанови и да избегне потенциален дискомфорт или увреждане.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader