Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
Получете БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с всяка поръчка над 60 лв!
Ерогенни зони при жената

8 ерогенни зони, които всеки мъж трябва да знае

Мислиш ли, че си опознал всичките женски ерогенни зони? Вероятно е възможно да същестуват определени точки, за които мъжете дори не са знаели, че ги има. Кои са ерогенните зони и как е най-добре да бъдат стимулирани, прочетете в следващите редове.

Клитор, срамни устни, зърна – съществуват женски ерогенни зони, които всеки мъж е способен да намери, дори да го бутнат от сън, да е със затворени очи или вързани ръце. За другите такива точки е малко по-трудно да се порадват на мъжко внимание по правилния начин. Г-точката определено влиза в това число. Обаче едновременно с това, има ерогенни зони, за които много хора дори не знаят, че реално съществуват и могат да водят до допълнително удоволствие.

За да сте сигурни, че познавате всяко бутонче за удоволствие по женското тяло, ви водим на експедиция, след която ще се превърнете в най-горещия любовник.

Ерогенни зони: Кои точки наистина възбуждат жените?

Някои от жените наистина са луди по това да бъдат целувани по врата. Чували сме и за такива, които обичат да бъдат гъделичкани по стъпалата, а други се подмокрят от масаж на главата. При всички положения, мъжете не са напълно запознати с ерогенните зони при жените. Защо? Една причина може да е, че не питат приятелката си, а друга, че дамите не обичат да говорят за това. Къде е истината е без значение. Най–важното в крайна сметка, е да се експериментира, тъй като всеки човек го възбуждат различни неща. Добър начин за експериментиране и „търсене“ на най-възбуждащите ерогенни зони е галенето с вибратор или нещо нежно като перо.

Защо си струва да потърсиш ерогенните зони?

Ако цялото ви внимание пада върху вече познатите места по женското тяло, то това е съпоставимо с ходенето само в един и същи хотел и една и съща дестинация за почивка години наред. Вярно, на някои им харесва, но какво вълнуващо има в това? Светът има да предложи толкова повече, както и женското тяло. Впускайки се в откривателска експедиция, не само истински ще задоволите партньора си, но и неимуверно ще подобрите сексуалния си живот. Нека хвърлим поглед на най-често срещаните ерогенни зони при дамите:

Ерогенна зона №1: Врат

Когато една жена избутва косата си встрани или я връзва, сякаш отправя директна покана към мъжа. Шията и вдлъбнатината над ключиците не са просто източник на естетическа красота. Кожата на тези места е по-тънка, отколкото на други места по тялото, а и тук има огромна концентрация на нервни окончания. Затова и ако леко се погъделичкат косъмчетата, тук кожата настръхва.

Как се активира тази зона: Прокарайте пръсти в кръгови движения, започвайки от там където започва косата ѝ от двете страни на гръбнака към раменете и обратно. Прокарайте пръсти през косата на тила ѝ. Отворете устните си, докато ги плъзгате по кожата на врата и гърба ѝ, така че тя да усеща дъха ви. Целувките и играта с език по шията предизвикват разтърсващи тръпки по цялото тяло на жените. Но подходете с огромно внимание: има голям шанс да ѝ се подкосят краката, така че е добра идея да я придържате да не падне!

Ерогенна зона №2: Гърдите

Разбира се, гърдите са една доста очевидна ерогенна зона. Тук се намират няколко точки за удоволствие: зърната, ареолата, страничната част на гърдите и линията под тях – истинска площадка за игра с много съоражения.

Как се активира тази зона: Добра идея е да започнете с деколтето, като го поглезите с целувки и ласки преди да преминете към стимулация на гърдите. Вместо да ги мяткате наляво, надясно или да ги стискате, бъдете истински нежни. Рисувайте кръгове с пръсти около зърната, редувайки големи с по-малки. Включете устни и езика си, правейки същото. Засмуквайте нежно.

Ерогенна зона №3: Вътрешната страна на ръцете и китките

Както шията, кожата от вътрешната страна на горната част на ръцете е особена тънка и чувствителна. Това е и причината целувките и ласките като цяло да предизвикват изтръпване, пробиващо си път към слабините. По китките и пръстите има огромно присъствие на нервни окончания, тъй като все пак те са част от основните ни сетивни органи. Въпреки това, допир по пръстите е рядко усещане, затова и са толкова чувствителни и съблазнителни.

Как се активира тази зона: Целувайте и облизвайте много нежно вътрешната част на горната част на ръцете, стигайки до подмишниците. Движейки се по вътрешната част, стигнете до предмишниците ѝ, нежно галейки китките и дланите ѝ. Разбира се, стимулацията на тази ерогенна зона е единствено възможна, ако дамата не е свръхчувствителна и не подскача от гъдел при най-малкото докосване по тялото си. Имайте го предвид!

Ерогенна зона №4: Средата на тялото

Коремчето е мноого важна ерогенна зона, тъй като най-святото е доста близо, но не това е единствената причина – коремът е пряко свързан със сърцето. Неслучайно по филмите или еротичните романи сте срещали, как мъжът отпива шампанско от женски пъп. Има огромна концентрация на нервни окончания, които се обединяват в и около него.

Как се активира тази зона: Единият вариант е да разтриете малко масажно масло по пръстите и дланите си. След това нежно масажирате с големи кръгове по корема и около пъпа. Знайте, че не всяка жена се радва на стимулацията на пъпа. Друг начин е просто да я обсипете с нежни целувки навсякъде по корема, бавно слизайки надолу. Това ще я накара да полудее!

Ерогенна зона №5: Вагината

Истинският център на удоволствието. Каквото и да си говорим, влагалището без никакъв спор е най-чувствителната ерогенна зона на жената. Точно затова не трябва това да е първото място, към което се насочвате, когато я стимулирате. По-скоро това трябва да е мястото, което чрез правилна стимулация ще я накара да избухне от удоволствие. Повечето жени се възбуждат повече и по-бързо, ако първо биват стимулирани вторичните точки на удоволствие.

Как се активира тази зона: Главната цел е да се увеличи притокътт на кръв в зоната около вагината. Започнете с галене и целувки в радиус около вагината, като се приближавате все по-близо и по-близо. Ако пък малко се забавите, не след дълго ще ви моли да облеете с целувки клитора, както и да обърнете по-голямо внимание на вагината ѝ.

Ерогенна зона №6: Клиторът

Клиторът може да се каже, че е върхът на айсберга и същевременно е изключително чувствителен. Добрите любовници знаят, че трябва да са невероятно внимателни с тази взривоопасна ерогенна зона. Причината за това, е че там се събират толкова много нервни окончания, че докосването понякога може да бъде дори неприятно.

Как се активира тази ерогенна зона: Ако стимулирате с ръка, е добре да използвате лубрикант, за по-хлъзгаво и приятно усещане. Плъзнете пръстите си и обиколете клитора с постоянен натиск. Повтаряйте движенията, уповавайки се на обратната връзка от партньора. Много лесен начин за почти мигновена и изключително ефективна стимулация е използването на клитор стимулатор.

Ерогенна зона №7: Дупето

Задните части са едни от най-чувствителните части на човешкото тяло, като това важи еднакво и за двата пола. Анусът и областта около него са изпълнени със силно чувствителни нервни окончания. Дупето често е пренебрегвано по време на еротичен масаж, но е добре да се запознаете с тази ерогенна зона, особено ако искате в бъдеще да преминете към анален секс.

Как се активира тази зона: В никакъв случай не е ок, просто да я пляскате по дупето – това е подходящо за друг вид стимулация и ситуация. Вместо това я галете по гръбнака от кръста надолу, като стигнете до бузите внимателно се придвижвайте по тях към вътрешната част на бедрата и обратно. Милвайте по формата на дупето и съвсем леко минавайте с пръсти по цепнатината разделяща бузите. Подходете игриво към ануса ѝ, като обръщате голямо внимание на това, как реагира вашия партньор.

Ерогенна зона №8: Глезени и стъпала

Тази ерогенна зона е доста често подценявана, но при всички положения си струва да ѝ бъде обърнато допълнително внимиание. Фетишът към крака не е просто случайност. Знаете ли защо толкова ви е гъдел, когато някой ви пипне по стъпалата на краката? Защото има суупер много нервни окончания. Някои от жените се възбуждат, когато се разхождат по плаж с повече мидички или камъчета или потопят краката си във вана с мехурчета. Това е и причина така да обичат мъжете да им масажират краката. Освен това има пряка връзка между краката и ерогенната зона, в която се намират клитора и вагината.

Как се активира тази зона: Първа стъпка е нежно да я погалите около глезените и горната част на стъпалата. Така и ще добиете представа до каква степен би ѝ харесало да продължите с долната част. Кожата на тази места е доста тънка, в сравнение с други часто на тялото и всяко докосване се възприема като изключително нежно. Движете пръстите си по костите на пръстите ѝ като нежно галите стъпалата ѝ отстрани. Обхванете ставите ѝ с ръце, за да я усещате по-добре. Оставете я да ви води. Може да ѝ допадне, ако нежно целувате стъпалата ѝ или я облизвате.

Заключение: Самото търсене на ерогенни зони увеличава удоволствието

Възможно е да откриете, че ерогенните зони на вашата дама се намират на друго място. При всички положения е вярно да се каже, че си струва да се впуснете в търсене, за да ги намерите. По принцип е добре директно да поговорите с нея, като това ще ѝ покаже че искате да се забавлявате с тялото ѝ, обръщайки и истинско внимание. Освен това ще подобрите и сексуалния си живот.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!


    preloader